Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑14/06/2024 22:23
Spoj mladosti i ljepote na apsolventskoj večeri Univerziteta u Zenici http://www.klix.ba/clanak/240614178
Niste prijavili da ima vako plahih apsolventica. Ova s prve slike, ako mozete naći sliku i sprijeda, ne bi bilo loše. Fino bome.
last mohicans wrote: ↑14/06/2024 22:23
Spoj mladosti i ljepote na apsolventskoj večeri Univerziteta u Zenici http://www.klix.ba/clanak/240614178
Niste prijavili da ima vako plahih apsolventica. Ova s prve slike, ako mozete naći sliku i sprijeda, ne bi bilo loše. Fino bome.
Padas na puf haljinice
Ti ko mali
Molim te komentar na ove ljepotice i je li ovo sve Zenica ili je ZD kompletan?
Sta znam
Nisam nesto zagledo
Znam da ove haljine na puf skrivaju stomak suzavaju struk i isticu guz
Koja prevara stare mi
Sve sa zenama je prevara kad malo bolje skontam
_BataZiv_0809 wrote: ↑14/06/2024 22:52
Sta znam
Nisam nesto zagledo
Znam da ove haljine na puf skrivaju stomak suzavaju struk i isticu guz
Koja prevara stare mi Sve sa zenama je prevara kad malo bolje skontam
Ideja građanima Zenice: Da kupe ili iznajme stan Indijcu iz Mittala u Tetovu ili Podbrežju i natjeraju ga da živi tu jedno pola godine. I njega i onoga ko je napisao ovo saopštenjE,
Gost sam u ovom gradu, ugodno se osjećam, ali znam da je kvalitet života stanovnika naselja oko Mittala je jako loš, zbog zagađenja.
Niko nije zaslužio da živi u otrovnom oblaku doma i prašine.
Necemo dugo ni zivit u tom zagadzenju jer ako je tacno ono sta sam citao davno da vijek fabrika ima do 2030 i neke godine, ugasit ce se, a onda se mi kao grad mozemo slikati, kao sta su se slikali mnogi gradovi.
Samo Filadelfija i Dortmund su se kao gradovi izvukli nakon propadanja njihovih zeljezara/celicana.
Odličan streetball u našem gradu. Dobra košarka, jake ekipe, pristojna posjeta, tv prenos na Arena sportu. Jedino što nedostaje je pristojna ekipa iz našeg grada da se nosi bar do četvrtine finala. Kad se sjetim kakvi su se basketi igrali na Kembriđu, a danas ništa.
Možda ovaj turnir bude motivacija...