Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
Edin H. wrote: ↑14/06/2024 20:23
Come on John Mc Ginn
Neces ti valjda za mrskog okupatora?
Tkojeg? John je Škot,
Očekujem hat trick.
Ma Škoti su giganti. Kad landaram po našim utakmicama često na aerodromima naletim na njuh, uvijek u velikom broju podržavaju reprezentaciju. A mala su zemlja.
Kome sam se ja patio s onim otvaranjem svih onih tema, još sam raspored svih jebenih utakmica c/p s neke hrvatske stranice pa sam za svaku utakmicu posebno ubacivao juni prije lipnja da budem politički korektan i sad ćete vi pisati samo na ovoj temi
JohnnyS wrote: ↑14/06/2024 20:58
Kome sam se ja patio s onim otvaranjem svih onih tema, još sam raspored svih jebenih utakmica c/p s neke hrvatske stranice pa sam za svaku utakmicu posebno ubacivao juni prije lipnja da budem politički korektan i sad ćete vi pisati samo na ovoj temi
Ma glupo je otvarati temu za svaku grupu iskreno. Mene to nervira vec godinama.
Ma Škoti su giganti. Kad landaram po našim utakmicama često na aerodromima naletim na njuh, uvijek u velikom broju podržavaju reprezentaciju. A mala su zemlja.
JohnnyS wrote: ↑14/06/2024 20:58
fakat, jebote. nigdje zive duse tamo. a, ovdje ce se zaguzvati kada krenu tekme u isto vrijeme i provlaciti rasprave preko nekoliko dana.
edit: jedino ce teme sa srbijom i hrvatskom goriti.
Last edited by omar little on 14/06/2024 21:07, edited 1 time in total.