Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
acer5101 wrote: ↑11/06/2024 13:01
Jutros instalirao Aircash app i prosao sve faze. Pokusao da izvrsim dopunu sa 25Eur, al dobijem grešku: Deposit failed. Try again later or contact Aircash Customer Service.
Da li je neko imao ovaj slučaj? U pitanju je moja kartica od Intese Visa
Dobio sam istu gresku i onda ponovo pokusao i proslo. Problem kod mene je bilo sto ima ukljucen ona neka verifikacija preko sms poruke i kod prve uplate nije mi otvorilo prozor dodatni gdje mi trazi unos koda koji sam dobio od banke na sms.
Ovo je odgovor zvanični od Intesa Sanpaolo banke:
Poštovani,
Ovim putem Vas obavještavamo da nažalost nije moguće vršiti plaćanje putem AIRCASH karticama naše Banke.
abon mozes uzeti na trafici, mozda cak konzum i pumpe nisam siguran pogledaj na na google .. inovine i iva druga grupacija kako se zove .. ako pricamo o istom abon-u al jest vjerovatno to nema ih 5 … samo kazes na trafico abon iznos i ona ti isprinta ko fiskalni racun sa ne znam 14 ili 16 cifara tj kod koji prepostavljam mozes unijeti u app aircash
karticu aircash ne mozes uzeti na trafici nego u kladionici kako raja pise al nisam provjeravao da li ima mozda danas uzmem al nesto nije mi moranje …
Jutros instalirao Aircash app i prosao sve faze. Pokusao da izvrsim dopunu sa 25Eur, al dobijem grešku: Deposit failed. Try again later or contact Aircash Customer Service.
Dobio sam istu gresku i onda ponovo pokusao i proslo. Problem kod mene je bilo sto ima ukljucen ona neka verifikacija preko sms poruke i kod prve uplate nije mi otvorilo prozor dodatni gdje mi trazi unos koda koji sam dobio od banke na sms.
Poštovani,
Ovim putem Vas obavještavamo da nažalost nije moguće vršiti plaćanje putem AIRCASH karticama naše Banke.
Lijep pozdrav,
Kontakt centar
Pa čovjek kaže da mu je uspjelo. Vjerojatno Intesa misli na drugi Aircash jer postoje dva istoimena servisa (ovaj koji mi koristimo i jedan potpuno drugačiji servis za kupovanje kripto valuta)
Koje trafike prodaju abon, znas li? Kako sam razumio da u BiH nema po trafikama ili?
abon mozes uzeti na trafici, mozda cak konzum i pumpe nisam siguran pogledaj na na google .. inovine i iva druga grupacija kako se zove .. ako pricamo o istom abon-u al jest vjerovatno to nema ih 5 … samo kazes na trafico abon iznos i ona ti isprinta ko fiskalni racun sa ne znam 14 ili 16 cifara tj kod koji prepostavljam mozes unijeti u app aircash
karticu aircash ne mozes uzeti na trafici nego u kladionici kako raja pise al nisam provjeravao da li ima mozda danas uzmem al nesto nije mi moranje …
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Kontakt centar
Sorry nisam vidio da si napisao Intesa banka. Pisi im ponovo reply na taj email i pitaj zasto je zabranjeno i da li misle na aircash.eu ili aircash app za kriptovalute?
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Kontakt centar
Sorry nisam vidio da si napisao Intesa banka. Pisi im ponovo reply na taj email i pitaj zasto je zabranjeno i da li misle na aircash.eu ili aircash app za kriptovalute?
Aircash.eu i Aircash app je ista firma. I da, moguća je kupovina crypta preko njih, jer je to dopušteno u svim zemljama, sem kod nas. Naš zakon to ne poznaje!
Intesa Banka je zbog toga blokirala transakcije prema njima
Poštovani,
Lijep pozdrav,
Kontakt centar
Aircash.eu i Aircash app je ista firma. I da, moguća je kupovina crypta preko njih, jer je to dopušteno u svim zemljama, sem kod nas. Naš zakon to ne poznaje!
Intesa Banka je zbog toga blokirala transakcije prema njima
Ovako, ja sam juce uzeo ovu karticu i pokusao da posaljem pare na nju (20€) preko kartice Unicredit bank ad Mostar, i nije mi uspjelo.
Nazovem podrsku, kazu mi da su blokirali tu karticu i da je zabranjeno vrsiti uplate preko njihove kartice, sistem ne dozvoljava. Samo sto sam prekinuo razgovor, najvise iz revolta da probam jos jedno i prodje
I sad ja vise nemam pojma sta reci
Edit:
Sad sam opet probao sa 5€ i proslo je.
Saka wrote: ↑14/06/2024 19:08
Evo i ja uzeo karticu al ne daju mi da je dodam dok mi kao ne verifikuju nalog. Koliko je vama to trajalo, nakon skeniranja LK i snimanja onog videa?
Meni je tek naredno jutro, ali zato sto sam verifikaciju radio kasno navečer. Tebi će vjerojatno večeras.
Evo i ja uzeo karticu al ne daju mi da je dodam dok mi kao ne verifikuju nalog. Koliko je vama to trajalo, nakon skeniranja LK i snimanja onog videa?
Meni je tek naredno jutro, ali zato sto sam verifikaciju radio kasno navečer. Tebi će vjerojatno večeras.
Evo ga, sad provjerio i moze. Cak mi je dopustilo da dodam karticu u Apple Wallet prije nego sto sam je napunio.
Nadolmio je sa Unicredit karticom bez problema, sad u shopping satom.
Evo ga, sad provjerio i moze. Cak mi je dopustilo da dodam karticu u Apple Wallet prije nego sto sam je napunio.
Nadolmio je sa Unicredit karticom bez problema, sad u shopping satom.
isx wrote: ↑14/06/2024 20:10
Zbog čega koristite Aircash karticu? Može li mi neko objasniti?
Zbog Apple Paya, zar nije očigledno iz naših postova
Mada, ja ju koristim i za online plaćanja da ne moram svoju primarnu unositi.
Kad bi se moglo ocekivati da prosire lokacije za kupovinu kartica?
Otvorili su kancelariju u Banja Luci ove godine, eh sad po nekim informacijama trebalo bi i u toku godine da se sprovede i kod nas...Ali opet ko ce znat to je naša birokracija, njima ide u korist da dođu što prije ali naše banke su komplikovane same po sebi.
isx wrote: ↑14/06/2024 21:33
Teško je prisloniti osnovnu beskontaktnu karticu umjesto sata ili telefona? Zbog Apple paya svo to cimanje sa uplatama na aircash?
Koje cimanje? Sve uplate prolaze u sekundi.
Cimanje je jedino klijentima Intese koja blokira AC.
Intesa svaki dan treba da starta sa AP kako mi je rečeno.
Evo za par dana će godina dana kako NLB starta isto
Po stoti put, Apple se čeka, a ne banke, banke su spremne, ali Apple još nije ni odlučio ući na tržište (izvor: VISA)
Cimanje je kad imaš karticu kojom bez problema možeš platiti, ali ne, ti instaliraš dodatnu aplikaciju, plaćaš sa svoje redovne kartice na nju da možeš tobože platiti satom ili telefonom u prodavnici.