Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#19951 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ja i danas ne kontam da li nas trola ili je ozbiljan.
Profilna Saše Popovića mi je malo... indikativna.
Profilna Saše Popovića mi je malo... indikativna.
- Rockefeller
#19952 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#19953 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Al oni koji tako stvqrno urade onda im ovi isti jebu majku sto su odjednom postali svabe, amerikanci, meksikanci....kaze seljak "oni glume vece njemce od njemaca samih pa nece u bosnu da dodju"ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
- ZoomZoomKiwi
#19954 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ja ja, dobro si. Ma ne valjaš kako god okreneš.izvrsni direktor wrote: ↑13/06/2024 13:59Al oni koji tako stvqrno urade onda im ovi isti jebu majku sto su odjednom postali svabe, amerikanci, meksikanci....kaze seljak "oni glume vece njemce od njemaca samih pa nece u bosnu da dodju"ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.i jos je jaca ona "nece im dijete naucit bosanski pricat"
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19955 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Ako non stop visis na forumu a pricas protiv drustva iz kojeg si otisao nesto tu ne stima. Ili nisi bas od svega otisao ili nekome nesto dokazujes.
- jeza u ledja
#19956 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Pa tebi se ocigledno razmisljanje ne razlikuje puno od tog naciste.Didier wrote: ↑13/06/2024 09:29E baš mi je plaho bitno šta neki nacista misli o meni.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 01:04E svasta, kakve gadosti ovdje mogu procitati…![]()
Siguran sam da ovako i neki Svabo prica o nama.
Rugi se sigurno neće družiti s Evropljanima jer je to liga iznad za njega.
Sigurno ima finih i obrazovanih Meksikanaca, ali su manjina u Americi i Rugi nema veze s njima.
Možda i svrši u kojeg narkodilerčića metha, nikad ne znaš...
U Americi ne zive "Evropljani" vec Amerikanci. Je li Rugi Evropljanin ili samo mi iz Bosne nesto drugo?
Vecina Meksikanaca su fini, kao i svi drugi. Vecina Amerikanaca nisu nesto posebno obrazovani.
S obzirom na tvoj mentalni sklop uopste me ne cudi sto nisi mogao opstati vani.
- jeza u ledja
-
Hakiz
#19958 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Dalo bi se o ovome. Mayflower, fazonijeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 19:10Pa tebi se ocigledno razmisljanje ne razlikuje puno od tog naciste.Didier wrote: ↑13/06/2024 09:29E baš mi je plaho bitno šta neki nacista misli o meni.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 01:04
E svasta, kakve gadosti ovdje mogu procitati…![]()
Sigurno ima finih i obrazovanih Meksikanaca, ali su manjina u Americi i Rugi nema veze s njima.
U Americi ne zive "Evropljani" vec Amerikanci. Je li Rugi Evropljanin ili samo mi iz Bosne nesto drugo?
Vecina Meksikanaca su fini, kao i svi drugi. Vecina Amerikanaca nisu nesto posebno obrazovani.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#19959 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Stvar je u tome što je toliko uporan da se i sam upitaš šta je
- Didier
#19960 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Jest jest, ne žive ni Meksikanci, a ni Filipinci, sve go Amer. Ne prdi, Trampa ti...jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 19:10Pa tebi se ocigledno razmisljanje ne razlikuje puno od tog naciste.Didier wrote: ↑13/06/2024 09:29E baš mi je plaho bitno šta neki nacista misli o meni.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 01:04
E svasta, kakve gadosti ovdje mogu procitati…![]()
Ja na Zapadu nisam htio ostati, mogao sam da sam htio, i to sam već upravo tebi objasnio zašto. I danas imam nekretnine, prijatelje u Belgiji i Holandiji (ima i Amerikanaca, nećeš vjerovati), a i poslom sam dijelom vezan za Beneluks.
Međutim, ovo je forum, i ako ti mene ne želiš shvatiti šta želim reći, to je tvoj problem, a siguran sam da nisi toliko ograničen. Ne pada mi na pamet još i ovdje biti politički korektan, kad svi znaju šta sam htio reći.
Naš kamiondžija, poput Rugija, ili neki drugi sličan lik, se može samo s ološom družiti, neće sigurno biti u intelektualnim krugovima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19961 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
treba otvoriti portal samokodnas.ba_BataZiv_0809 wrote: ↑12/06/2024 20:27Bullet Tooth Tony wrote: ↑12/06/2024 17:35Ma sreca je ali ljudi brzo skontaju da "Ovo samo u Bosni ima" i nije bas istinita tvrdnjaSancho___9191 wrote: ↑10/06/2024 08:22 Znaci nije neka sreca vise ni odlazak vani, pogotovo za ljude koji imaju svoju nekretninu i siguran posao u Bosni.![]()
- jeza u ledja
#19962 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Nije problem shvatiti sta ti zelis reci, vec saznanje da imas izuzetno poremeceno vidjenje svijeta. Sta je u tvojoj glavi i sta je realnost su stvari daleko jednog od drugog.Didier wrote: ↑13/06/2024 19:32Jest jest, ne žive ni Meksikanci, a ni Filipinci, sve go Amer. Ne prdi, Trampa ti...jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 19:10Pa tebi se ocigledno razmisljanje ne razlikuje puno od tog naciste.Didier wrote: ↑13/06/2024 09:29
E baš mi je plaho bitno šta neki nacista misli o meni.
Ja na Zapadu nisam htio ostati, mogao sam da sam htio, i to sam već upravo tebi objasnio zašto. I danas imam nekretnine, prijatelje u Belgiji i Holandiji (ima i Amerikanaca, nećeš vjerovati), a i poslom sam dijelom vezan za Beneluks.
Međutim, ovo je forum, i ako ti mene ne želiš shvatiti šta želim reći, to je tvoj problem, a siguran sam da nisi toliko ograničen. Ne pada mi na pamet još i ovdje biti politički korektan, kad svi znaju šta sam htio reći.
Naš kamiondžija, poput Rugija, ili neki drugi sličan lik, se može samo s ološom družiti, neće sigurno biti u intelektualnim krugovima.
- Rugafet
#19963 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo._BataZiv_0809 wrote: ↑13/06/2024 14:45To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Ako non stop visis na forumu a pricas protiv drustva iz kojeg si otisao nesto tu ne stima. Ili nisi bas od svega otisao ili nekome nesto dokazujes.
Da ponovim, uskoro planiram da opišem jedan svoj vikend barem malo da pokušam da dočaram kakvim životom zivim. Samo ću reći za kraj sanjao sam o ovome. Lijep pozdrav.
Stay tuned.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19964 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Moj Rugy, dobar si ti likRugafet wrote: ↑14/06/2024 04:43
Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo.
Da ponovim, uskoro planiram da opišem jedan svoj vikend barem malo da pokušam da dočaram kakvim životom zivim. Samo ću reći za kraj sanjao sam o ovome. Lijep pozdrav.
Stay tuned.
-
mali_balon
#19965 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ma samo pisaj po stoci...Rugafet wrote: ↑14/06/2024 04:43Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo._BataZiv_0809 wrote: ↑13/06/2024 14:45To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Stay tuned.
-
mali_balon
#19966 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Lik trola ne nasjedaj na njegove proljevejeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 21:24
Nije problem shvatiti sta ti zelis reci, vec saznanje da imas izuzetno poremeceno vidjenje svijeta. Sta je u tvojoj glavi i sta je realnost su stvari daleko jednog od drugog.
- Didier
#19967 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Opet bezvezni, neodređen odgovor. Ništa konkretno nećeš da kažeš gdje se ne slažeš, zašto i sl., nego indirektno vrijeđaš.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 21:24Nije problem shvatiti sta ti zelis reci, vec saznanje da imas izuzetno poremeceno vidjenje svijeta. Sta je u tvojoj glavi i sta je realnost su stvari daleko jednog od drugog.Didier wrote: ↑13/06/2024 19:32Jest jest, ne žive ni Meksikanci, a ni Filipinci, sve go Amer. Ne prdi, Trampa ti...jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 19:10
Pa tebi se ocigledno razmisljanje ne razlikuje puno od tog naciste.
Nema frke, tvoj izbor.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#19968 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Rugafet wrote: ↑14/06/2024 04:43Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo._BataZiv_0809 wrote: ↑13/06/2024 14:45To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Stay tuned.
Jedva cekam opis vikenda.
- skafiskafsnjak
#19969 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Jedva cekamo.Rugafet wrote: ↑14/06/2024 04:43Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo._BataZiv_0809 wrote: ↑13/06/2024 14:45To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Stay tuned.
Ako je moguce, neka tekst bude popracen slikama : )
-
Karikaturist
#19970 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Prdenje na trijemu i podrigivanje u Mekiju od cheesburgera i duple kole. 
- Ozimician
#19971 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Bice to neki maksuz dobar vikend. 
- Dope_Man
#19972 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ruga trola, taj kojem jez odgovora ne trola. Ocito istinski vjeruje da je svako ko je imao tu strasnu "nesrecu" da je rodjen izvan linije Bascarsija - Marijin Dvor seljacina, a ako je jos rodjen van BiH onda je fasista, nacista i slicno.mali_balon wrote: ↑14/06/2024 07:25Lik trola ne nasjedaj na njegove proljevejeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 21:24
Nije problem shvatiti sta ti zelis reci, vec saznanje da imas izuzetno poremeceno vidjenje svijeta. Sta je u tvojoj glavi i sta je realnost su stvari daleko jednog od drugog.
Uglavnom, ignore ili foe dugme je napravljeno za takve.
- ZoomZoomKiwi
#19973 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Rugafet wrote: ↑14/06/2024 04:43Hola. Stvar je prilično prosta. Namjera mi je da vama koji ste ostali prenesem svoje (fenomenalno) iskustvo života izvan Frankensteina zvanog BiH. Da ukažem na to da nemate šta da čekate jer vrijeme prosto leti a svi vi pošteni ljudi bauljate u mjestu…E i da budem do kraja iskren, priznajem da se ponekad zanesem u pisanju i na taj način pumpam ego jer stvarno ja doslovno uživam ovamo i kako god to pojedincima na temi zvuči mene ni tenkom ne bi natjerali u avion da udjem i vratim se tamo._BataZiv_0809 wrote: ↑13/06/2024 14:45To je sad druga krajnost vec.ZoomZoomKiwi wrote: ↑12/06/2024 22:03 Znači čovjek ode i mora da zaboravi odmah i na forum i na bhs jezik.
Stay tuned.

Kao ptica slobodan!
Samo uživaj Ruga, i mi ćemo dok dođemo tobe, neko prije neko kasnije. Ja još brojim mjesece, ali i to će kad tad preći u dane

- jeza u ledja
#19974 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Dok si ti pak napisao rasizmom protkan post u kojem direktno vrijedjas Rugafeta.Didier wrote: ↑14/06/2024 08:38Opet bezvezni, neodređen odgovor. Ništa konkretno nećeš da kažeš gdje se ne slažeš, zašto i sl., nego indirektno vrijeđaš.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 21:24Nije problem shvatiti sta ti zelis reci, vec saznanje da imas izuzetno poremeceno vidjenje svijeta. Sta je u tvojoj glavi i sta je realnost su stvari daleko jednog od drugog.Didier wrote: ↑13/06/2024 19:32
Jest jest, ne žive ni Meksikanci, a ni Filipinci, sve go Amer. Ne prdi, Trampa ti...
Nema frke, tvoj izbor.
- Didier
#19975 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Čim ti nisi sposoban da shvatiš koliko je ta politička korektnost sranje, teško ćemo se nas dvojica razumjeti.jeza u ledja wrote: ↑14/06/2024 15:42Dok si ti pak napisao rasizmom protkan post u kojem direktno vrijedjas Rugafeta.Didier wrote: ↑14/06/2024 08:38Opet bezvezni, neodređen odgovor. Ništa konkretno nećeš da kažeš gdje se ne slažeš, zašto i sl., nego indirektno vrijeđaš.jeza u ledja wrote: ↑13/06/2024 21:24
Nema frke, tvoj izbor.![]()
I da, let me teach you something, according to normal world, Mexicans are white. Ne možeš biti rasista ako vrijeđaš ljude iste rase.