palermo wrote: ↑13/06/2024 09:54
Da nema hajra to se.mogu sloziti. Kao sto se.ne.mogu sloziti sa tim da nema.gorih od SDA, ima, to su ovi danas.. Izmedju ostalog i zato sto generiraju nepremostive podjele unutar probosanskog tijela. Neki namjerno, neki zato sto su jednostavno nesvjesni svoje nesvijwsri.
Smiju nam se susjed. Ti to ne vidis, daleko si....al, vjeruj mi..
Pa susjed dragi jel to ti optuzujes Trojku za nametanje podjela unutar probosanskog tijela? Jesu li podjele pocele onda kad je ALija se okrenuo od NIjaza i otisao kod Karadzica da mu kaze gdje si do sada, a zastavu svezao sa Bobanom. Nemoj da me zezas, znamo odlicno odnos i SDA, a i sto je najbolnije IZ BiH prema bilo kome ko ne pripada mladomuslimanskom udruzenju, kao nestranacki nisi u stanju prici, a kamoli da nosas crvenu ruzu.
Jel bila platforma, kako se SDA ponasala. Jel bio neki back plan sa HDZom iza ledja?
Druga je stvar sto SDA je pokusavala napraviti zeleni HNS, gdje bi sve stranke se utopile pod palicom velikog vodje, ali taj vodja naravno morao je biti ridjobradi.
Eh sad, jasno je meni da nam se smiju, ali dolazi trenutak da i vi shvatite da ste imali priliku 30 godina, niste znali, otkacite covjece vise. Smiju nam se jer niste u stanju prihvatiti silazak sa drzavne sise nakon 30 godina, umjesto da podrzite rad vi pravite smicalice svom narodu. Prosli put ste u svom timskom radu napravili "gori vatra", ovaj put dalje od kinder jajeta nije bilo snage.
Ima li kod vas strateskog povlacenja za interese svog naroda, ili je ipak najveci strateski IMT - imal mene tu! Za IMT se spominjala, Rusija, Kina, Iran, u trenutku kad vucicevi psi rata stoje na granici. Svebosnjacki sabor(nisam bio za), gdje ste, IMT?
Smiju nam se susjed, i nece biti bolje - i ne treba, drzavu nismo ni zasluzili.