Sve je legitimno s tvoje strane , želja da probaš da promijeniš , korektna ti je analiza cijena i lokacija , poslovne strategijePlavo-bijeli wrote: ↑13/06/2024 02:07SpoilerShowMozarella na Malti sve digla za koju marku.
Ja napr nisam tu nikako pizze uzimao jer su mi ispod prosjeka bile, ali jeste manje vise sve bilo jeftino, doduse uzima se i u obzir lokacija, te da 90% raje hranu nosi kući jer nema neki lokal...
Sad im je maslenica 9km, sto je manje vise ok, ali napr evo i ovdje gdje sad uzimam picu u Hrasnom je 10km a kvalitetnije meso i tijesto, u centru grada u Nostri Cucino maslenica isto 10km, a meso fakat duplo mekanije i ukusnije.
Tako da radije ću dodat marku i sjesti u neki restoran nego vise ovdje uzimati.
Nedavno opet uzmem u Da zero pizzu, hajde da probam ovu sa tunjevinom. 13km.
Pizza dobra, ali ... šta je ovo, 2 i po komadića tunjevine
Ko da je kavijar. Jel to tako treba malo ili?
Off topic, otvorili ovdje i neki kao Pink Panther, fino uredili prilaz, hamburger da probam 7km i pomfrit 2.5km... jednom i nikad više. Kvalitetnije se nekad u Sarajevu za 2km moglo pojesti. Ne mogu da vjerujem da neko otvori nesto i umjesto da bas tada se potrudi maksimalno da ulaze u materijale pa da navuce raju i mozda bude malo u minusu, oni obrnuto.
Najbolja pizza u SA?
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#4576 Re: Najbolja pizza u SA?
- Plavo-bijeli
#4577 Re: Najbolja pizza u SA?
Haha, hranim se ja pretežno zdravo, otprilike jednom sedmično pojedem tako nesto, sto je ok s obzirom na ostale stvari i s obzirom da mi je cilj jos koji kg dobiti.teskeredzic_22 wrote: ↑13/06/2024 07:12Sve je legitimno s tvoje strane , želja da probaš da promijeniš , korektna ti je analiza cijena i lokacija , poslovne strategijePlavo-bijeli wrote: ↑13/06/2024 02:07SpoilerShowMozarella na Malti sve digla za koju marku.
Ja napr nisam tu nikako pizze uzimao jer su mi ispod prosjeka bile, ali jeste manje vise sve bilo jeftino, doduse uzima se i u obzir lokacija, te da 90% raje hranu nosi kući jer nema neki lokal...
Sad im je maslenica 9km, sto je manje vise ok, ali napr evo i ovdje gdje sad uzimam picu u Hrasnom je 10km a kvalitetnije meso i tijesto, u centru grada u Nostri Cucino maslenica isto 10km, a meso fakat duplo mekanije i ukusnije.
Off topic, otvorili ovdje i neki kao Pink Panther, fino uredili prilaz, hamburger da probam 7km i pomfrit 2.5km... jednom i nikad više. Kvalitetnije se nekad u Sarajevu za 2km moglo pojesti. Ne mogu da vjerujem da neko otvori nesto i umjesto da bas tada se potrudi maksimalno da ulaze u materijale pa da navuce raju i mozda bude malo u minusu, oni obrnuto.....ali.....NE JEDI NEZDRAVU HRANU
taj hamburger i taj pomfrit , ne jedi to čovječe
![]()
- BHF_Manijak
#4578 Re: Najbolja pizza u SA?
Da Zero sam probao nakon voje preporuke, nisam odusevljen, iskreno.Plavo-bijeli wrote: ↑13/06/2024 02:07 Mozarella na Malti sve digla za koju marku.
Off topic, otvorili ovdje i neki kao Pink Panther, fino uredili prilaz, hamburger da probam 7km i pomfrit 2.5km... jednom i nikad više. Kvalitetnije se nekad u Sarajevu za 2km moglo pojesti. Ne mogu da vjerujem da neko otvori nesto i umjesto da bas tada se potrudi maksimalno da ulaze u materijale pa da navuce raju i mozda bude malo u minusu, oni obrnuto.
Uzeo onu s gljivama sto si ti jeo, previse corbasto za moj ukus. Gljive pustile svoju vodu, razbuzilo se sve.
Prebao i neku kao pikanz, kulen koji stavljaju jako los.
Tijesto je dobro, ali nadjevi su mi meh. BarSa i dalje ostaje kao moj licni ubjedljivo broj 1.
- Plavo-bijeli
#4579 Re: Najbolja pizza u SA?
Jeste, Barsa je bolja. Slazem se da je tijesto pravo dobro i ne moze puno bolje od tog, ali sto se tice nadjeva mora sve bolje.BHF_Manijak wrote: ↑13/06/2024 11:28Da Zero sam probao nakon voje preporuke, nisam odusevljen, iskreno.Plavo-bijeli wrote: ↑13/06/2024 02:07 Mozarella na Malti sve digla za koju marku.
Uzeo onu s gljivama sto si ti jeo, previse corbasto za moj ukus. Gljive pustile svoju vodu, razbuzilo se sve.
Prebao i neku kao pikanz, kulen koji stavljaju jako los.
Tijesto je dobro, ali nadjevi su mi meh. BarSa i dalje ostaje kao moj licni ubjedljivo broj 1.
Opet se vraćam na ovu priču i sad kad sam usporedio cijene Barse, def je onda bolje do grada u Barsu otici i pojesti tamo pizzu, a ako nema mjesta i nisi rezervisao moze se ponijet i negdje u parku je smazati
Barsa cijene kao u Mozarelli na Malti...
- BHF_Manijak
#4580 Re: Najbolja pizza u SA?
A realni kvalitet meni neuporediv. OK je Mozarella, ali BarSa je klasa iznad, od sastojaka do tijesta.
Mala zamjerka BarSi, to sam neki dan spomenuo, smanjili su definitivno pizzu, vidim po kartonu u kojem dodje.
- nineinchnails
#4581 Re: Najbolja pizza u SA?
Probao dvije pizze u Metropolisu u velikom Bingu. Na skali od 1 do 10 zasluzuju ocjenu -10.
Ne znam ko im je kuhar ili pizza majstor, ali ono je dno dna.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4582 Re: Najbolja pizza u SA?
Dobra je pizza u metropolisu,..ti ocito ne volis napoletanu..nineinchnails wrote: ↑13/06/2024 16:20 Probao dvije pizze u Metropolisu u velikom Bingu. Na skali od 1 do 10 zasluzuju ocjenu -10.
- xoklix
#4583 Re: Najbolja pizza u SA?
I meni ona mozzarella na pizzi u Metropolisu nikako ne šmeka, gorkog okusa.konektovan wrote: ↑13/06/2024 21:43Dobra je pizza u metropolisu,..ti ocito ne volis napoletanu..nineinchnails wrote: ↑13/06/2024 16:20 Probao dvije pizze u Metropolisu u velikom Bingu. Na skali od 1 do 10 zasluzuju ocjenu -10.
- DaysleepeR
#4584 Re: Najbolja pizza u SA?
Kako bi te tačno pozicionirali, navedi za tebe pizzu u Sarajevo koja je za 10.nineinchnails wrote: ↑13/06/2024 16:20 Probao dvije pizze u Metropolisu u velikom Bingu. Na skali od 1 do 10 zasluzuju ocjenu -10.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#4585 Re: Najbolja pizza u SA?
Maslanica u Nostri, odlicna. Supruga nije stala dok nije smazala cijelu picu, na jedvite jade onaj zadnji trokutic.DaysleepeR wrote: ↑14/06/2024 08:21Kako bi te tačno pozicionirali, navedi za tebe pizzu u Sarajevo koja je za 10.nineinchnails wrote: ↑13/06/2024 16:20 Probao dvije pizze u Metropolisu u velikom Bingu. Na skali od 1 do 10 zasluzuju ocjenu -10.
- BHF_Manijak
#4586 Re: Najbolja pizza u SA?
BarSa opet digla cijenu za 1KM... Drugi put u pola godine mislim.
Ja ne znam stare mi dokad ovi svi klosari kontaju s ovim dizanjem cijena, imam osjecaj da na mjesecnoj bazi sve poskupljuju. Da svaki mjesec na meniju je veca cijena...
Ja ne znam stare mi dokad ovi svi klosari kontaju s ovim dizanjem cijena, imam osjecaj da na mjesecnoj bazi sve poskupljuju. Da svaki mjesec na meniju je veca cijena...
- tramvajtrojka
- konektovan
#4588 Re: Najbolja pizza u SA?
Kad to,...??BHF_Manijak wrote: ↑08/07/2024 18:57 BarSa opet digla cijenu za 1KM... Drugi put u pola godine mislim.
Hebote fakat svi pobudalili...
U metropolisu isto podigli cijene..
- hopi
#4589 Re: Najbolja pizza u SA?
Ma niko ko coffee station. Pide od nekada 4.5KM sada 11 KM (ušao na korpu da provjerim cijenu, dugo nisam bio, a mislim da neću još dugo)
- Didier
#4590 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizza u Wisi!
Neki dan otišao tamo do Standarda, i uzeo kaprićozu. Jebote, ima isti ukus već 20 godina, i dalje sjajna.
Neki dan otišao tamo do Standarda, i uzeo kaprićozu. Jebote, ima isti ukus već 20 godina, i dalje sjajna.
- hopi
#4591 Re: Najbolja pizza u SA?
E to poštujem!
Kada neko zadrži isti izgled, sastojke, ukus, porciju hrane, i znaš uvijek šta ćeš dobiti. I na takvim mjestima jedem, jbte vrti se kod mene 5 mjesta gdje je hrana od kada znam ista.
-
Naslovnica
#4592 Re: Najbolja pizza u SA?
Jel' fakat?!
Ja nedavno gore, ni sam ne znam zašto, vidim u ćošku ono piceriju, samo sjećanja nadiru.
Bila odlična pizza a i lazanje nisu bile loše
Tiffany isto radi.
Jbte, kakav flashback.
-
Naslovnica
#4593 Re: Najbolja pizza u SA?
Kako znaš?konektovan wrote: ↑20/07/2024 09:22Kad to,...??BHF_Manijak wrote: ↑08/07/2024 18:57 BarSa opet digla cijenu za 1KM... Drugi put u pola godine mislim.
- konektovan
#4594 Re: Najbolja pizza u SA?
Sinoc bio u metropolisu..nisam jeo pizzu, ali gledao cjenovnik. Najjeftinija 14 KM...Naslovnica wrote: ↑20/07/2024 12:23Kako znaš?konektovan wrote: ↑20/07/2024 09:22Kad to,...??BHF_Manijak wrote: ↑08/07/2024 18:57 BarSa opet digla cijenu za 1KM... Drugi put u pola godine mislim.
![]()
- Peacean
#4595 Re: Najbolja pizza u SA?
Dok je ovaca biće i vune. Dizaće oni cijene sve dok ne vide da profit pada, onda se vratiti korak nazad i tu ostati.
- Didier
#4596 Re: Najbolja pizza u SA?
Bukvalno je sve isto, i Tifani i picerijaNaslovnica wrote: ↑20/07/2024 12:22Jel' fakat?!
Ja nedavno gore, ni sam ne znam zašto, vidim u ćošku ono piceriju, samo sjećanja nadiru.![]()
Bila odlična pizza a i lazanje nisu bile loše
Tiffany isto radi.
Jbte, kakav flashback.
![]()
-
febo_acm
#4597 Re: Najbolja pizza u SA?
Napoli u Wisi ima stvarno pristojne pizze, ja cesto svratim.
-
suspect_zero
- nivla
#4599 Re: Najbolja pizza u SA?
nije tamo napoli picerija svih 20 godina, mijenjalo se to vise puta, nekad je vf imao tu piceriju i ovo danas osim mjesta nema nikakvog sa danasnjom picerijom
ne valja sto znaju cesto da omahnu pa presole i prezacine pizze, posebno kad je u igraonici pored rodjendan
s druge strane nije losa pizzerija WISA u tesanjskoj, odnos cijene i kvalitete daleko iznad ovih razvikanih
ne valja sto znaju cesto da omahnu pa presole i prezacine pizze, posebno kad je u igraonici pored rodjendan
s druge strane nije losa pizzerija WISA u tesanjskoj, odnos cijene i kvalitete daleko iznad ovih razvikanih
- BHF_Manijak
#4600 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa eto ima jedno mjesec. Dosad im je salami bila 13KM, sad je 14 od prije jedno mjesec kako rekoh.konektovan wrote: ↑20/07/2024 09:22Kad to,...??BHF_Manijak wrote: ↑08/07/2024 18:57 BarSa opet digla cijenu za 1KM... Drugi put u pola godine mislim.
Ma mogu dizati, ali ce raji fakat puci film i odjebat ce ih. Ne samo njih, vec i sve ove drznike.
Sjecam se prije godinu-godinu i po, u Metropolisu se doslovno cekao red, kad ko ustane da se grabi mjesto da se sjedne (u gradu kod Katedrale i u SCC-u), a sad kurko, Boga mi praznih mjesta/stolova koliko hoces. Ima jos raje koje muzu, ali Boga mi da je navala kao prije - i nije.