Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑10/06/2024 15:37
Moze li ovaj diplo skinuti ostatke, onog "ljepila" koje je doslovno iscurilo na ovim visokim tempetarurama iz one zastite za vrata, koju sam nedavno nabacio? Na starom citroenu istu stavio prije 14 godina nikad nista nije iz nje izaslo,...na novom, da li zbog crne boje, koja se vise grije sigurno...izaslo i razmazalo se po vratima..
skidac silikona kupi, odlican za te stvari i skidanje smole, samo nadji finu krpicu
imas u penny
To sam vidio,..u penny plus, i jos negdje..samo ne znam je li previse agresivno?! Ovo sad je jos u friskoj fazi, kontam da se moze ukloniti i necim blazim.
Meni je na mondeu radio felge neki momak na vrh Buca City, kod deponije, Belko Felge ili tako nekako ima profil na Instagramu, fakat ih je dobro sredio. Kao nove bile.
Qler wrote: ↑12/06/2024 07:01
Meni je na mondeu radio felge neki momak na vrh Buca City, kod deponije, Belko Felge ili tako nekako ima profil na Instagramu, fakat ih je dobro sredio. Kao nove bile.
Isti momak i meni radio.
Ig ide lakieanje felgi belko
Bez greske fakat, evo 7-8 mj poslje…
65 KM po felgi
Kako nema u Sa kupiti nigdje niti ewocar,niti work stuff mikrofiber peskira za auto? Jedino poručiti ili iz Mostara ili Broda...
Čime raja posušujete kola poslije pranja
stronghold wrote: ↑09/08/2024 10:25
Kako nema u Sa kupiti nigdje niti ewocar,niti work stuff mikrofiber peskira za auto? Jedino poručiti ili iz Mostara ili Broda...
Čime raja posušujete kola poslije pranja
Ewocar 1200gsm odlican, citavo auto posusim bez da kap iscijedim iz peskira.
JavierBosnia wrote: ↑09/08/2024 18:01
Ima li negdje i koja polir pasta cca 250 ml, da skinem sa stakla ostatke kamenca (sa 3M sam dobro uspio skinuti, ali poskupa mi je ona za to)
cerium oksid + voda da dobijes malo tecniju pastu i time ispoliras
JavierBosnia wrote: ↑09/08/2024 18:01
Ima li negdje i koja polir pasta cca 250 ml, da skinem sa stakla ostatke kamenca (sa 3M sam dobro uspio skinuti, ali poskupa mi je ona za to)
cerium oksid + voda da dobijes malo tecniju pastu i time ispoliras
na zvizdanu popusti, sljedece pranje wapom otkine znak... bolje bi mi bilo da potrazi neko heat resistant glue... loctite je imao neka dvokomponentna ljepila...