Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑08/06/2024 21:05
Raja, jedno pitanje vezano za rutu Sa - Makarska rivijera
Inače vazda idem iz Ze, al' sutra vozim nekog na SJJ rano ujutro pa kontao produžiti do obale, Google nudi tri rute, od kojih je najbrža Jablanica - Blidinje - Posušje - ImoCki - pa kroz Tunel do Jadrana.
Kakva je ova cesta preko Blidinja, je li asfalt cijelom dužinom, nisam nikad prolazio pa zato pitam.
Ja u ponedjeljak prošao tom rutom,prvi put. Put od Jablanice do vrata nije toliko loš koliko sam očekivao,a od vrata rupice nigdje nema. Priroda je nestvarna. Uglavnom,preporuka.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑08/06/2024 21:05
Raja, jedno pitanje vezano za rutu Sa - Makarska rivijera
Inače vazda idem iz Ze, al' sutra vozim nekog na SJJ rano ujutro pa kontao produžiti do obale, Google nudi tri rute, od kojih je najbrža Jablanica - Blidinje - Posušje - ImoCki - pa kroz Tunel do Jadrana.
Kakva je ova cesta preko Blidinja, je li asfalt cijelom dužinom, nisam nikad prolazio pa zato pitam.
Ja u ponedjeljak prošao tom rutom,prvi put. Put od Jablanice do vrata nije toliko loš koliko sam očekivao,a od vrata rupice nigdje nema. Priroda je nestvarna. Uglavnom,preporuka.
Stvarno ne znam, što je ovaj put toliko misterija, odličan. Taj dio od Jablanice do Blidinja ništa strašno, jest uzak i malo lošiji, ali OK nije uopšte kriza. Priroda supe, put zanimljiv ko voli vozit, definitivno najbolji put Sarajevo Makarska.