Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#326 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
I vi se upecali na Bogdanovića, šta je on sem igračke karijere postigao, to što "bez dlake na jeziku" sere u studiju i sere se po svima, njihovom Piksiju, pa evo i po Barbarezu. Obojica dobre karijere, Barbarez neuporedivo bolju, sta imaju više od toga? Profesionalni serator kao što je Barbarez profesionalni pokeraš bio. Potpuno irelevantno, kad Bogdan nešto napravi u trenerskoj karijeri, neka se javi. Vidim da ga naši portali rado sharuju jer je ko biva bez dlake na jeziku i wanna be nikad dostignuti Osim koji je u jednoj rečenici znao secirati svu filozofiju fudbala, a bez da je srao kao što sere ovaj Bogdanović.
- luckylaka
#327 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jbga ne mogu.Ja sam i ove dvije nebitne utakmice pratio kao da su polufinale S.P.
- Point.
#328 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Gledaj ih, izgubuli od Engleske i Italije u junu mjesecu kad su igrači već na odmoru i bez par povrijeđenih standardnih igrača i odmah pametuju. Malo ste požurili, sačekajte bar poslije utakmica sa Njemačkom i Nizozemskom.
- sinuhe
#329 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Nigdje ne pise da se ne smije pobijediti Englesku i Italiju u junu mjesecu.
Kako Island?
Kako Island?
- Logovan
#330 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Post kao sa portala satro.infopalermo wrote: ↑11/06/2024 21:21 I još samo da ovo dodam, glede Barbe kao pokeraša. Barba je i u pokeru dosegao svetski vrh, mislim da je bio među 50-60 prvorangiranih na listi (ili među 100, nebitno). To znači da svemu što radi se posveti i da u svemu što radi ima visoke ciljeve.
Drugim riječima, uspjeh je ono što Barbu prati. Pa vi ga prozivajte kao pokeraša. Može i Rade, al Rade ni u čemu nije bio među 100 najboljih na svijetu. Barba u svemu što je radio.
-
palermo
#331 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Nisam upoznat sa doticnim portalom. Nego nisam shvatio kalvo je tvoje misljenje. Ili ga nemas ???Logovan wrote: ↑12/06/2024 12:38Post kao sa portala satro.infopalermo wrote: ↑11/06/2024 21:21 I još samo da ovo dodam, glede Barbe kao pokeraša. Barba je i u pokeru dosegao svetski vrh, mislim da je bio među 50-60 prvorangiranih na listi (ili među 100, nebitno). To znači da svemu što radi se posveti i da u svemu što radi ima visoke ciljeve.
Drugim riječima, uspjeh je ono što Barbu prati. Pa vi ga prozivajte kao pokeraša. Može i Rade, al Rade ni u čemu nije bio među 100 najboljih na svijetu. Barba u svemu što je radio.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#332 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
jos jedan kormilar broda koji tone u nizu
toliko sam zelio da engleska dodje na kosevo da cujem vise i tu himnu o kraljici i ne docekah
u medjuvremenu nikad i nigdje se nisu susreli a prijateljske nesto ne fermam a i daleko
samo pogledam kratko rezultate i shvaćam da se pita od onih materijala ne pravi
ne znam stvarno kako vam se da iznova sve isto
a svaki put isti rezultati
pa to je ludost
toliko sam zelio da engleska dodje na kosevo da cujem vise i tu himnu o kraljici i ne docekah
u medjuvremenu nikad i nigdje se nisu susreli a prijateljske nesto ne fermam a i daleko
pa to je ludost
- billy organ
#333 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Dijasporski patriotski optimizam mi je uvijek bio fascinantan.
-
palermo
#334 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
A mogli bi lijepo za Hrvatsku navijati. I srce i dusa puni.Truba wrote: ↑12/06/2024 13:12 jos jedan kormilar broda koji tone u nizu
pa to je ludost
Al luda bosanska pamet.
- shalla
#335 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Davno sam sebi rekao da neću pisati na fudbalskim temama po forumu ali...
A šta ste molim vas, eto MOLIM VAS šta ste vi očekivali da Barbarez može uraditi preko noći? Jeste li vi svjesni u kakvu smo pičku materinu upali u zadnjih par godina da bukvalno ne može biti gore? Jel neko očekivao da ćemo napasti Englezi ili Talijane koji su btw u peaku priprema za EURO?
Jel neko očekivao da ćemo misteriozno steći pobjednički mentalitet, početi odjednom gaziti sve pred sobom, izmisliti 10 novih Džeka i Pjanića?
Jebo majku kako smo nerealni ja bih sebi pucao u koljeno, eto. Svi pričaju samo o Sergeju, niko ne priča o stručnom štabu koji nikada nije bio raznovrsniji, potkovaniji i jači (u smislu iskustva i karijera). Jel proširen krug igrača sa par novih imena? Jel fino rečeno da ove dvije utakmice pa čak i Liga nacija nisu mjerilo. Pep ili Klopp dođu pa im treba neko vrijeme da uigraju tim i realizuju svoje ideje, samo BH navijački puk očekuje čarobni štapić i rješenja preko noći...
Ne znam majke mi, ne kontam vas.................
A šta ste molim vas, eto MOLIM VAS šta ste vi očekivali da Barbarez može uraditi preko noći? Jeste li vi svjesni u kakvu smo pičku materinu upali u zadnjih par godina da bukvalno ne može biti gore? Jel neko očekivao da ćemo napasti Englezi ili Talijane koji su btw u peaku priprema za EURO?
Jel neko očekivao da ćemo misteriozno steći pobjednički mentalitet, početi odjednom gaziti sve pred sobom, izmisliti 10 novih Džeka i Pjanića?
Jebo majku kako smo nerealni ja bih sebi pucao u koljeno, eto. Svi pričaju samo o Sergeju, niko ne priča o stručnom štabu koji nikada nije bio raznovrsniji, potkovaniji i jači (u smislu iskustva i karijera). Jel proširen krug igrača sa par novih imena? Jel fino rečeno da ove dvije utakmice pa čak i Liga nacija nisu mjerilo. Pep ili Klopp dođu pa im treba neko vrijeme da uigraju tim i realizuju svoje ideje, samo BH navijački puk očekuje čarobni štapić i rješenja preko noći...
- Janjicar
#336 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ako je iko zasluzio sansu i priliku to je Barbarez…

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#337 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
peru vas gospodine kompleksipalermo wrote: ↑12/06/2024 13:16A mogli bi lijepo za Hrvatsku navijati. I srce i dusa puni.Truba wrote: ↑12/06/2024 13:12 jos jedan kormilar broda koji tone u nizu
pa to je ludost
Al luda bosanska pamet.
što je i razumljivo
usput se čini logička pogreška prelaska u drugi red
-
palermo
#338 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sto kompleksi ? Ne slazes se ?Truba wrote: ↑12/06/2024 14:30peru vas gospodine kompleksipalermo wrote: ↑12/06/2024 13:16A mogli bi lijepo za Hrvatsku navijati. I srce i dusa puni.Truba wrote: ↑12/06/2024 13:12 jos jedan kormilar broda koji tone u nizu
pa to je ludost
Al luda bosanska pamet.
što je i razumljivo
usput se čini logička pogreška prelaska u drugi red
Kakva logicka pogreska ?
- Laplace
#339 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Danas je popularno biti "bez dlake na jeziku", kao da je to neki veliki životni uspjeh.last mohicans wrote: ↑12/06/2024 00:50 I vi se upecali na Bogdanovića, šta je on sem igračke karijere postigao, to što "bez dlake na jeziku" sere u studiju i sere se po svima, njihovom Piksiju, pa evo i po Barbarezu. Obojica dobre karijere, Barbarez neuporedivo bolju, sta imaju više od toga? Profesionalni serator kao što je Barbarez profesionalni pokeraš bio. Potpuno irelevantno, kad Bogdan nešto napravi u trenerskoj karijeri, neka se javi. Vidim da ga naši portali rado sharuju jer je ko biva bez dlake na jeziku i wanna be nikad dostignuti Osim koji je u jednoj rečenici znao secirati svu filozofiju fudbala, a bez da je srao kao što sere ovaj Bogdanović.
- Logovan
- Edin H.
#341 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Logovan wrote: ↑18/09/2024 14:49 https://www.klix.ba/sport/nogomet/barba ... /240918085
Nađi Barbareza na slici
-
swanfilter
#342 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ovi su poispadali sa turnira. Barba je finale tableEdin H. wrote: ↑18/09/2024 16:37Logovan wrote: ↑18/09/2024 14:49 https://www.klix.ba/sport/nogomet/barba ... /240918085
Nađi Barbareza na slici![]()
Gore desno sam ga skuzirao
-
swanfilter
#343 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Kod nas bi Klop digao ruku na sebe nakon prvog spiska i utakmice. Popisano i ponizeno bi se osjecao da mu jasno nista ne bi bilo.shalla wrote: ↑12/06/2024 13:24 Davno sam sebi rekao da neću pisati na fudbalskim temama po forumu ali...
Pljuju Vahu. Jeste Vaha munafik, al njemu su standardni razlozi odbijanja selektorske pozicije samo izgovor. Zna Vaha da bi vrlo brzo krenuo na tribine samarati se sa stokom sitnog zuba.
Priliku biti selektor nije dobio samo ko nije htio. Da je bilo pameti, u ovo bi se krenulo vec nakon Prosineckog ili Peteva. Koliko smo grohnuli i pticama na grani ocito, al se trazila slamka spasa u tom plasmanu kako god. Da se javnost i navijaci smire. Propalo i to, i ova prica sa Barbarezom i bivsim reprezentativcima je jedini logican slijed. Mimo ove solucije, svaka druga morala bi biti dobro placena i ocekivao bi se rezultat koji bi opet bio utopija. Ne zbog nekvaliteta jer i drugi dokazuju da se taj aspekat moze itekako nadoknaditi, nego zbog sistemskih anomalija u nasem nogometu uopsteno.
Ako ce ova ekipa biti prva koja ce uspostaviti bilo kakav vid sistema od pionira do A selekcije, jer o tome se govori, ja ne znam sta vise mozemo traziti. A rezultat toga nece doci preko noci. Mozda ni za dvije godine. Al ce doci.
Last edited by swanfilter on 18/09/2024 17:10, edited 1 time in total.
- Edin H.
#344 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Kakav Vaha, i dominirali bi ga igrači i Savez brže nego Mamić.swanfilter wrote: ↑18/09/2024 16:53Kod nas bi Klop digao ruku na sebe nakon prvog spiska i utakmice. Popisano i ponizeno bi se osjecao da mu jasno nista ne bi bilo.shalla wrote: ↑12/06/2024 13:24 Davno sam sebi rekao da neću pisati na fudbalskim temama po forumu ali...
Pljuju Vahu. Jeste Vaha munafik, al njemu su standardni razlozi odbijanja selektorske pozicije samo izgovor. Zna Vaha da bi vrlo brzo krenuo na tribine samarati se sa stokom sitnog zuba.
-
swanfilter
#345 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ja mislim da bi to vrlo brzo eskaliralo. Bajevic isti on, pa znamo da je doslo do saketanja. Sa Vahom bi to preslo sve granice.Edin H. wrote: ↑18/09/2024 17:04Kakav Vaha, i dominirali bi ga igrači i Savez brže nego Mamić.swanfilter wrote: ↑18/09/2024 16:53Kod nas bi Klop digao ruku na sebe nakon prvog spiska i utakmice. Popisano i ponizeno bi se osjecao da mu jasno nista ne bi bilo.shalla wrote: ↑12/06/2024 13:24 Davno sam sebi rekao da neću pisati na fudbalskim temama po forumu ali...
- Logovan
#346 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Kakav je ovaj Zlomislić? Mujakić se ne bi trebao zvati, a kad je već pozvan neka njega na klupi. Hadžikadunić? Jesmo li ovo definitivno ostali bez njega?

-
RtrnOfSalisbury
#347 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
serdzo jedini trener na svijetu koji konkretno napada igrace, ustvari ne napada neg samo nako malo kritikuje, kobiva nista nije gotovo, ima jos utakmica i bodeva u igri. umjesto da supljira: neki igraci ovo a neki ono, mi vako, nekad dan nekad noc .. on izgleda pokusava unistiti i ove koji imaju pojma o igranju fudbala. cuj: povratna informacija
to ono kad pingujes pa odaziv los
e moj ser(i)gej 
- luckylaka
#348 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Hadzikadunic prezivljava ono sto je Stevanovic,ali zato se pojacavamo 30-o godisnjacima iz turske i srpske lige.Gdje nesta mali Dal
-
RtrnOfSalisbury
- Edin H.
#350 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Neko već napisa Hadžikadunić izbrisao BiH sa profila.
Neće on i Anel zaigrati dok su ova dvojica na čelu.
Idemo lagano na 80 mjesto ako ga ima