Uzvratiti istom mjetom. Kada ih vidis za telefonom lagano policiju pozvatiDonieBrasco wrote: ↑11/06/2024 10:41 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radnik- ... /240611039
Ovo je vec bolest.
Zahiragić opet jaše
-
ljubijankic
#8601 Re: Zahiragić opet jaše
-
Hakiz
#8602 Re: Zahiragić opet jaše
Ovo velikim slovima: Hvala, slučaj zaključendrndalo wrote: ↑11/06/2024 09:32Ovi su "nasi", a oni su "anamo njihovi"...DaysleepeR wrote: ↑10/06/2024 15:06 Nego, kakva je razlika između spomenika Krila Slobode i partizanskih spomenika koji ovima iz SDA izazivaju gađenje?
Samo da se pojasni "zabrinutima" da se ne provaljuju. Uvijek je uslov (u samom GRASu) za traJvandziju bio: "B" kategorija vozacke, i zavrsena obuka...
Toliko o "dozvolama"...
Ja mislim i da David-u MUP KS-a treba poslati prekrsajne prijave zbog "obijesne voznje na javnoj saobracajnici" cime je mogao ugroziti zdravlje i zivote samih gradjana...
Kad vec treba da postuju zakon i svima ga isto sprovedu, neka i ovog "trkaca" kazne kao i sve ostale trkace koje kaznjavaju svakog dana i noci po SA...
Kako nece biti tu, nakupice se kamate na kaznu, pa kada Red Bull iduci put dodje, zaplijeniti im vozilo u saradnji sa Tuzilastvom KS, i prodati ga (meni) za prigodnu cifru da se pokriju troskovi postupka i kazne...
Ovo italikom: Svako bez vozačke smije voziti i neregistrovano vozilo koliko god brzo hoće po privatnoj zemlji, na posebnoj stazi itd. Ne smije po cesti na kojoj se odvija saobraćaj. U ovom slučaju, taj dio ceste je isključen iz saobraćaja, pa zakoni o ograničenju brzine itd nisu važili u tom periodu.
- nadžak
#8603 Re: Zahiragić opet jaše
Tačno treba pokrenut neku akciju preko ovih drušvenih mreža, da se raja naloži da snima svaki put kad neko od vozača Grasa prekrši zakon i fino poslat u medije i MUP.ljubijankic wrote: ↑11/06/2024 10:42Uzvratiti istom mjetom. Kada ih vidis za telefonom lagano policiju pozvatiDonieBrasco wrote: ↑11/06/2024 10:41 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radnik- ... /240611039
Ovo je vec bolest.
Jbt život, koji blam i sramota da ovo čuje ekipa iz Red Bulla da im je neko osporio da provozaju tramvaj.
- drndalo
#8604 Re: Zahiragić opet jaše
Tacno sam znao da ces se toga uhvatiti kao Karleusa chune...Hakiz wrote: ↑11/06/2024 11:27Ovo velikim slovima: Hvala, slučaj zaključendrndalo wrote: ↑11/06/2024 09:32Ovi su "nasi", a oni su "anamo njihovi"...DaysleepeR wrote: ↑10/06/2024 15:06 Nego, kakva je razlika između spomenika Krila Slobode i partizanskih spomenika koji ovima iz SDA izazivaju gađenje?
Samo da se pojasni "zabrinutima" da se ne provaljuju. Uvijek je uslov (u samom GRASu) za traJvandziju bio: "B" kategorija vozacke, i zavrsena obuka...
Toliko o "dozvolama"...
Ja mislim i da David-u MUP KS-a treba poslati prekrsajne prijave zbog "obijesne voznje na javnoj saobracajnici" cime je mogao ugroziti zdravlje i zivote samih gradjana...
Kad vec treba da postuju zakon i svima ga isto sprovedu, neka i ovog "trkaca" kazne kao i sve ostale trkace koje kaznjavaju svakog dana i noci po SA...
Kako nece biti tu, nakupice se kamate na kaznu, pa kada Red Bull iduci put dodje, zaplijeniti im vozilo u saradnji sa Tuzilastvom KS, i prodati ga (meni) za prigodnu cifru da se pokriju troskovi postupka i kazne...
Ovo italikom: Svako bez vozačke smije voziti i neregistrovano vozilo koliko god brzo hoće po privatnoj zemlji, na posebnoj stazi itd. Ne smije po cesti na kojoj se odvija saobraćaj. U ovom slučaju, taj dio ceste je isključen iz saobraćaja, pa zakoni o ograničenju brzine itd nisu važili u tom periodu.
Znam i o kakvoj obuci se radi, znam i koliko Coulthard zna vise od Grasovca, a i koliko zna sta ne zna...
Marketinske tehnike ti ocito nisu jaca strana...
Predlazem da kad si slobodan svratis u Bumerang, da sa napacenom bracom sindikalcima Grasa provedes u miru radni dan, uz meze, pice, i razne price... Za koje vrijeme NI JEDNOM ne odu do firme... Kojoj rade odrzavanje...
Slucaj zakljucen!
P.S. Cudim se da Himzanija nije nesto izjavio, ne cuje se odavno...? Da nije promijenio firmu?
Kako sad to da je dio ceste iskljucen iz saobracaja i nije javna saobracajnica, kada Ministarstvo sobracaja isti ti prozivaju za nezakonitu blokadu saobracaja u korist jedne PRIVATNE kompanije....??
- amidzazeher
#8605 Re: Zahiragić opet jaše
Bilmez je baš nepismen. Recenicu bez greške nije sposoban napisati, ali po zarezima se vidi da se trudi

- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#8606 Re: Zahiragić opet jaše
Hajde sto David vozi F1, ali covjek je i pilot RAF i ono naslo traziti da se njemu Pise prijava. Da sam na mjestu direktora GRASa pokrenuo bih disciplinski postupak protiv Fahre zbog narušavanja ugleda preduzeca ovim glupostima sto provodi i 50% od plate. Pa se opet pravi pametan
- ZoomZoomKiwi
#8607 Re: Zahiragić opet jaše
100%sime_cipol wrote: ↑11/06/2024 12:07 Hajde sto David vozi F1, ali covjek je i pilot RAF i ono naslo traziti da se njemu Pise prijava. Da sam na mjestu direktora GRASa pokrenuo bih disciplinski postupak protiv Fahre zbog narušavanja ugleda preduzeca ovim glupostima sto provodi i 50% od plate. Pa se opet pravi pametan
Ono pokralo pola GRASa i sad bi ono da dijeli pravdu. Valjda se našlo ono uvrijeđeno što nije dio organizacije nečeg ipak do sad neviđenog u glavnom nam gradu.
Ova SDA i sateliti su stvarno više presmiješni u svojoj agoniji
-
Dimu1927
#8608 Re: Zahiragić opet jaše
Sad sumnjam da je sa carsije cim ima problema sa padezima...
-
Hakiz
#8609 Re: Zahiragić opet jaše
U pravu si.drndalo wrote: ↑11/06/2024 11:52Tacno sam znao da ces se toga uhvatiti kao Karleusa chune...Hakiz wrote: ↑11/06/2024 11:27Ovo velikim slovima: Hvala, slučaj zaključendrndalo wrote: ↑11/06/2024 09:32
Ovi su "nasi", a oni su "anamo njihovi"...
Toliko o "dozvolama"...
Znam i o kakvoj obuci se radi, znam i koliko Coulthard zna vise od Grasovca, a i koliko zna sta ne zna...
Marketinske tehnike ti ocito nisu jaca strana...
Predlazem da kad si slobodan svratis u Bumerang, da sa napacenom bracom sindikalcima Grasa provedes u miru radni dan, uz meze, pice, i razne price... Za koje vrijeme NI JEDNOM ne odu do firme... Kojoj rade odrzavanje...
Slucaj zakljucen!
P.S. Cudim se da Himzanija nije nesto izjavio, ne cuje se odavno...? Da nije promijenio firmu?
Kako sad to da je dio ceste iskljucen iz saobracaja i nije javna saobracajnica, kada Ministarstvo sobracaja isti ti prozivaju za nezakonitu blokadu saobracaja u korist jedne PRIVATNE kompanije....??
Eto još jednog razloga da se ministarstvo, to jeste stranke trojke jer one imaju vlast, pa i to ministarstvo je njihovo, napadnu. Zatvaraju cestu u korist privatne kompanije, jeste za osudu. Hvala ti što daješ argumente protiv trojke.
Tako važi i za SFF, sve trke i parade, za sve zbog čega se javna površina zatvori u korist privatne kompanije, neke organizacije itd.
Nije pitanje koliko Coulthard zna ili ne zna, nego ima li pečat da smije. Nije vozio tramvaj u krugg Grass, pa niti po gradu ali prazan. U tom tramvaju su bili putnici. Ima li dozvolu za prevoz putnika u tramvaju? Ni ja sa B ne smijem voziti više od, koliko ono, 8 putnika u odgovarajućem vozilu. Za više od 8 trebam drugu dozvolu za odgovarajuće vozilo. Kada bi me u vozilu za prevoz više od 8 putnika zaustavio policajac, ne bi me pitao znam li, pitao bi me za dozvolu.
Znati i imati pravo, smjeti, nisu iste stvari.
Last edited by Hakiz on 11/06/2024 12:27, edited 1 time in total.
-
Armin2013
#8610 Re: Zahiragić opet jaše
Tugo moja
Zamslite scenu, čovjek provjerava poštu kad kazenena prijava iz Sarajeva
Koja bruka.
Zamslite scenu, čovjek provjerava poštu kad kazenena prijava iz Sarajeva
Koja bruka.
-
The BEN10
#8611 Re: Zahiragić opet jaše
Hahahaha, baš tako!DaysleepeR wrote: ↑11/06/2024 09:38 Polupismeni i nevaspitani mandrili iz SDA se provaljuju iz dana u dan.
Ono nije odgojeno, ne zna šta je bonton, ne zna šta je ukazati čast uglednom gostu.
Ono ne zna da piloti putničkog aviona imaju običaj VIP gosta uvesti u kabinu pa ga sjesti malo na mjesto pilota da vidi kako je to...
Ne zna to neodgojena SDA stoka, zna samo da napreže čelo kad razmišlja i da se oblizuje i bali
-
Hakiz
#8612 Re: Zahiragić opet jaše
Ovo za avione:
Eno u onoj emisiji "Istrage avionskih nesreća" nekoliko slučajeva nesreća uzrokovano baš time, puštanjem gosta da "neće da bude amoniman, hoće da bude pilot".

Eno u onoj emisiji "Istrage avionskih nesreća" nekoliko slučajeva nesreća uzrokovano baš time, puštanjem gosta da "neće da bude amoniman, hoće da bude pilot".
- Indigont
#8613 Re: Zahiragić opet jaše
Joj hakize ja mislim da ti sanjas da sve bude ovako
-ujutro ustati
-otici na posao
-vratiti se kuci
-petkom u dzamiju
-bosna i iislam.
I to je to, nista drugo ne treba da se desava.
-ujutro ustati
-otici na posao
-vratiti se kuci
-petkom u dzamiju
-bosna i iislam.
I to je to, nista drugo ne treba da se desava.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#8614 Re: Zahiragić opet jaše
"Hahahahahahahahahahaha... eto, poštujemo zakon. Što pušite u tramvajima Dzabija, vi vozaci!? Što koristite mobitel u voznji!? Što naplacujete karte dok je tramvaj pokretu? .... Treba i vas sve prijaviti!"DonieBrasco wrote: ↑11/06/2024 10:41 https://www.klix.ba/vijesti/bih/radnik- ... /240611039
Ovo je vec bolest.
komentar ispod vijesti
-
Hakiz
-
DonieBrasco
#8616 Re: Zahiragić opet jaše
Oglasili se malid sdO, traze odgovore i prijave podnose, koja komedija od stranke i mladezi. 
- DaysleepeR
#8617 Re: Zahiragić opet jaše
Pokazuje stanje u toj stranci i stanje u Trojki.
Umjesto da otkrivaju koruptivne afere, ono se uhvatilo Coutharda i tramvaja.
Hajd što brukaju sebe, ali sad brukaju sve nas.
Umjesto da otkrivaju koruptivne afere, ono se uhvatilo Coutharda i tramvaja.
Hajd što brukaju sebe, ali sad brukaju sve nas.
- amidzazeher
#8618 Re: Zahiragić opet jaše
A bilo bi cool da im vrati pismo sa fotokopijom ”dozvole” za voznju tramvaja
Sve u svemu od ovog bilmeza Zahiragica i mrmota Fahrudina su mi gori ovi zeleni termiti koji lafo poštuju zakone i pozivaju se na iste kad je u pitanju ovaj slucaj, a puleni im leze u zatvoru jer su htjeli prevariti narod za 10miliona maraka narucivanjem respiratora preko firme koja se bavi malinama!
I da ne bude neke zabune, da nije dosla trojka na vlast nikada se ova trojica ne bi našla iza rešetaka.
I djeca znaju da se ovdje ne radi o nezakonitoj voznji DC jednog tramvaja nego o debilnom pokušaju tovara da diskredituje trojku. Zato pustite palamudjenje o zakonima i kršenju istog
-
Hakiz
#8619 Re: Zahiragić opet jaše
Leže u zatvoru, da, kao što i treba svako ko zakon kršiamidzazeher wrote: ↑11/06/2024 12:56A bilo bi cool da im vrati pismo sa fotokopijom ”dozvole” za voznju tramvaja
Sve u svemu od ovog bilmeza Zahiragica i mrmota Fahrudina su mi gori ovi zeleni termiti koji lafo poštuju zakone i pozivaju se na iste kad je u pitanju ovaj slucaj, a puleni im leze u zatvoru jer su htjeli prevariti narod za 10miliona maraka narucivanjem respiratora preko firme koja se bavi malinama!
I da ne bude neke zabune, da nije dosla trojka na vlast nikada se ova trojica ne bi našla iza rešetaka.
I djeca znaju da se ovdje ne radi o nezakonitoj voznji DC jednog tramvaja nego o debilnom pokušaju tovara da diskredituje trojku. Zato pustite palamudjenje o zakonima i kršenju istog
- dječak sa šibicama
#8620 Re: Zahiragić opet jaše
Pa da, imamo danas izbor za missa
- amidzazeher
#8621 Re: Zahiragić opet jaše
Pa da se SDA vodi tom politikom stranka bi se davno ugasila.
Eto neka posalju prijavu na adresu RedBulla i zavrse ovu farsu.
Ali bilo ko, ko ima IQ veci od 15, zna o cemu se ovdje radi i ne palamudite o zakonu više
Edit @Hakiz
Eto neka posalju prijavu na adresu RedBulla i zavrse ovu farsu.
Ali bilo ko, ko ima IQ veci od 15, zna o cemu se ovdje radi i ne palamudite o zakonu više
Edit @Hakiz
-
lorens od arabije
#8622 Re: Zahiragić opet jaše
ako je mogla sultanija bez diplome voditi KCS, onda može i Coultard bez obuke voziti tramvajHaris.ba wrote: ↑10/06/2024 22:16Na crnoj hronici kuknjava kako je sve truhlo jer se ne postuje zakon, ovdje se ismijava postovanje zakona....lorens od arabije wrote: ↑10/06/2024 22:10 Vjerovali ili ne: Vozač GRAS-a podnio prijavu MUP-u jer je David Coulthard vozio tramvaj u Sarajevu
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ium=Uvod_2
- Qler
#8623 Re: Zahiragić opet jaše
Mene zanima jel @Hakiz stvarno ovo misli, ili ga, nadam se dobro, placaju da ovo pise, jer ja ne mogu da vjerujem da neko sa pamecu malo vecom od djeteta od 3 godine ovo fakat misli. Ili dobro lozi raju... Nevjerovatno mi je da odrasla osoba, sa bar 8 razredna osnovne skole, ovo stvarno misli...
- ZoomZoomKiwi
#8624 Re: Zahiragić opet jaše
Moj Qleru, isto sam se ibretio godinama, ali evo iskustvo me uči da zaista ima takvih osoba, i to su, nažalost, kod nas većina.Qler wrote: ↑11/06/2024 13:12 Mene zanima jel @Hakiz stvarno ovo misli, ili ga, nadam se dobro, placaju da ovo pise, jer ja ne mogu da vjerujem da neko sa pamecu malo vecom od djeteta od 3 godine ovo fakat misli. Ili dobro lozi raju... Nevjerovatno mi je da odrasla osoba, sa bar 8 razredna osnovne skole, ovo stvarno misli...
Nazadnost nam je prva osobina izgleda.
- drndalo
#8625 Re: Zahiragić opet jaše
Sto je najtuznije vjerovatno ga i ne placaju posebno, nego da on bude aktivan, da se primjeti u stranKi, more zatrebat nekada, ako Zahiraga avanzuje jos vise...