Zahiragić opet jaše
-
broj dva
#8551 Re: Zahiragić opet jaše
Omladinac samo zeli bezbjedan saobracaj u glavnom nam gradu (jedini sa tramvajima) i sve sto trazi je dosljedna primjena zakona i zdravog smisla.
A mi ga pljujemo. Samo zato sto je bezobrazan i dvolican i malo poglup. Nije u redu.
A mi ga pljujemo. Samo zato sto je bezobrazan i dvolican i malo poglup. Nije u redu.
- Chloe
- Photo mod
#8552 Re: Zahiragić opet jaše
Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
Zahiragić ima m... da postavi javno takav selfie, a vi ih imate da baš tu fotografiju piškite i kakite anonimno na forumu, pored Zahirovićevih milion drugih fotografija.
Ništa vam sveto nije...
Zahiragić ima m... da postavi javno takav selfie, a vi ih imate da baš tu fotografiju piškite i kakite anonimno na forumu, pored Zahirovićevih milion drugih fotografija.
Ništa vam sveto nije...
- DaysleepeR
#8553 Re: Zahiragić opet jaše
Pitaj Zahiragića malo što sebi pegla imidž koristeći lik takvog jednog čovjeka...
i nije "herojskog Žuča" nego "herojskog brda Žuč"
i nije "herojskog Žuča" nego "herojskog brda Žuč"
-
giannibelif
#8554 Re: Zahiragić opet jaše
Jedni doveli Coultharda da napravi fantastičnu promociju grada, a drugi Torabija da prodaje narodu bidone vode od pet litara koje drži na glavi.
- cyprus
#8555 Re: Zahiragić opet jaše
Ode Mekki, dođe David...giannibelif wrote: ↑10/06/2024 10:35 Jedni doveli Coultharda da napravi fantastičnu promociju grada, a drugi Torabija da prodaje narodu bidone vode od pet litara koje drži na glavi.
- amidzazeher
#8556 Re: Zahiragić opet jaše
A sta mu je ovo ”momumentalnih” krila?
-
mali_balon
#8557 Re: Zahiragić opet jaše
Ko malo da malo zatrolas temu glupavim komemtarom.....evo da te qutam iz sadake kad vec niko neceChloe wrote: ↑10/06/2024 09:59 Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
Ništa vam sveto nije...![]()
- drndalo
#8558 Re: Zahiragić opet jaše
"Tvoj" ratni general bi u svojim godinama trebao znati da bi trebao paziti s kim se slikava, jerbo mu i u procesu neko nekoga "na slikanje" mogu "podvaliti"... Pa da ispasta... Makar i "kolega" iz stranke bio.Chloe wrote: ↑10/06/2024 09:59 Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
Zahiragic ima muda? Za sta? Da dio Dudakoviceve slave prisvoji sebi za veci napredak...?
Ili je on time zelio pomoci Dudakovicu da on bude jos slavniji...?
- jasko_ba
-
ljubijankic
#8560 Re: Zahiragić opet jaše
Procitaj ti sta je Zahiragic i pajdasi mu pisali kada je Dudakovic podrzal tadasnju A-SDA. To sto se neko slika zato sto zeli par glasova od debila ne znaci sa ima muda.Chloe wrote: ↑10/06/2024 09:59 Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
-
broj dva
#8561 Re: Zahiragić opet jaše
Momunentalno pati Zahiraga...
- Haris.ba
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#8563 Re: Zahiragić opet jaše
Najbolje bi bilo da skroz isključimo generale iz diskusije, mislim da nisu služili da ih uvučemo u političko blato, pa taman se oni i sami vukli tamo.
-
ljubijankic
#8564 Re: Zahiragić opet jaše
Dudaković se davno povukao iz politike. To što mrmot koristi situaciju a svakojaki debili svrsavaju na sliku je druga priča koja vise govori o mrmotu i botovima nego o Atifu.
- ultima_palabra
#8565 Re: Zahiragić opet jaše
I sve sto su napisali je da nije kulturno reci “ja i general”, nego “general i ja”. Meni se cini da neko drugi ovdje kaki.Chloe wrote: ↑10/06/2024 09:59 Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
- dječak sa šibicama
#8566 Re: Zahiragić opet jaše
Slika govori "legendarni Zaha i neki anonimus pored njega, i nekakva krila"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8567 Re: Zahiragić opet jaše
Cetnici smo jer pljujemo El Veprea reci slobodno kad ti dusa išćeChloe wrote: ↑10/06/2024 09:59 Ovom fotografijom ne pljujete Zahiragića nego i mog ratnog generala, gromadu od čovjeka i vojnika, koji se nalazi u sudskom procesu, što je razlog da od javnog fotografisanja bježi većina od njega, plašeći se za svoje guzice, a zar nije nevin dok se ne dokaže suprotno, i još fotografija nastala na otvoru spomenika na jednoj od najbitnijih ratnih lokacija u odbrani Sarajeva.
- dječak sa šibicama
#8568 Re: Zahiragić opet jaše
Ima i nekakav ljubicasti kisobran.
Grade moj mladosti mi moje... tako ce se zvati novi knjizevni kruzook u domu pisaca, gdje ce najveci pisci drzave sa filozofske strane obrazlagati velicinu misli legendarnog Zahe.
Grade moj mladosti mi moje... tako ce se zvati novi knjizevni kruzook u domu pisaca, gdje ce najveci pisci drzave sa filozofske strane obrazlagati velicinu misli legendarnog Zahe.
- dječak sa šibicama
#8569 Re: Zahiragić opet jaše
Bice organizovane pjesnicke veceri na zutoj tabiji, gdje ce se okupljati mladost, studenti, i uz vatru pjevati kumbajamajlord sa izmijenjenim tekstom, prvo ovi sa gitarama pjevaju "grade moj mladosti mi moje" a onda svi okolo "na braniku tvom gazije stoje"
Organizovace se i privatne radne akcije gdje ce studenti i dzaci dobrovoljno ici na izgradnju Zahine vile na poljinama.
Organizovace se i privatne radne akcije gdje ce studenti i dzaci dobrovoljno ici na izgradnju Zahine vile na poljinama.
-
elk
#8570 Re: Zahiragić opet jaše
Ja sta napisa zena
Haj nije joj prvi put i nije ipak najgore. Poziciju broj 1 all time nebuloza zauzima bez dileme bezobrazna odbrana teroriste yasmina m
...nesto prosto genijalno, potrazite. I sto je najgore, napisano iz ubjedjenja.
Nasem najboljem generalu veliki naklon i neka brate pazi s kim se slika. Gazija u pokusaju bi zaplakao na prvi jaci mars sa punom opremom po blatu i kisi. Da ne govorim da u blizini opali koji metak ili granata. Mada znamo da ovakvi ni u periodu 92-95 nisu linije ocima vidjeli. Bezbroj primjera....svaki vojnik arbih to zna i vidio je svojim ocima bas takve veprove. Manje sam zamjerao onima sto se ispale nego ovakvim hinjama.
Glasni. A picketine.
Nasem najboljem generalu veliki naklon i neka brate pazi s kim se slika. Gazija u pokusaju bi zaplakao na prvi jaci mars sa punom opremom po blatu i kisi. Da ne govorim da u blizini opali koji metak ili granata. Mada znamo da ovakvi ni u periodu 92-95 nisu linije ocima vidjeli. Bezbroj primjera....svaki vojnik arbih to zna i vidio je svojim ocima bas takve veprove. Manje sam zamjerao onima sto se ispale nego ovakvim hinjama.
Glasni. A picketine.
- dječak sa šibicama
#8571 Re: Zahiragić opet jaše
Zahu bi tri vojnika ubacivali u transporter, kao jednog generala komandanta glavnog staba da ga sad ne imenujemo.
-
Škobo Habu
- dječak sa šibicama
#8573 Re: Zahiragić opet jaše
Generalno SDA pati za Vucicevim idealom, sta bi oni dali za takvu drzavu, izbori se kradu bez sakrivanja i mimikrije, kulturnim zivotom drzave drmaju zadruge zvezde granda meki torabi kao vrhovni medicinski autoritet, Jovana Jeremic kao voditeljska mecena a informer i hayat kao medijski giganti.
Da se Vildana u zelenom trikou baca po studiju i ugoscava Jasmyna, Busuladzic unuku, svi pjevaju himnu Zahi komandantu, Avdo strucni komentator, kad gostuje Velika Direktorica prekida se sav ostali program, vidovita Dzemila i Azira sa kasikama sa medicinskim savjetima gledaocima i kako lijeciti AIDS sodom bikarbonom i hodzinim zapisima.
Eh...
Da se Vildana u zelenom trikou baca po studiju i ugoscava Jasmyna, Busuladzic unuku, svi pjevaju himnu Zahi komandantu, Avdo strucni komentator, kad gostuje Velika Direktorica prekida se sav ostali program, vidovita Dzemila i Azira sa kasikama sa medicinskim savjetima gledaocima i kako lijeciti AIDS sodom bikarbonom i hodzinim zapisima.
Eh...
-
mali_balon
#8574 Re: Zahiragić opet jaše
Sami su se uvukli u politicko blato kada su poslje skidnaja uniformi poceli da se bave politikom i uclanjivanjem u razne stranke
-
giannibelif
#8575 Re: Zahiragić opet jaše
"Momumentalnih"... Joj u 333 p.m.