SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

kB27

#80801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kB27 »

staxx wrote: 11/06/2024 10:33 Ako je tacno da je motiv zensko, bas je glup potez bio da ga ispuca...

Ona ako se kurvala, nemas sta sa njim rjesavat, da nije njega prasio bi treci...
Jos ubijeni uhapsen u martu zbog nasilja u porodici.
Znaci lagano pustis zenu sa tim likom da ide, otpustis je, on je ubije sakama, ubije pitu u njoj, on opet uzatvor, ti zaduziš kokice i gledaš sa strane kino.

Ne kontam motiv, ovako on pod zemlju, ti u zatvor, nju će opet neko prašit... loš film

Jedino ako je ubijeni nju smarao, a ona nije htjela od njega ništa, pa covjek da je zastiti... ali to ne vjerujem da se desilo, za prevaru treba minimalno dvoje
Zena je cesto u nasem bolesnom drustvu jos uvijek samo jedna od stavki na posjedovnom listu muskarca.

Prema klix-ovom navodu, ovaj je pokusao da "prekine tu vezu". :-) Dakle 50-50 sanse su bile da zena ili ovaj klosar zavrse sa 16 dodatnih rupa. :run:

Opet, nije da je jednom klix izbacio glupost koja nema veze sa realnoscu. Neko je ovdje napisao pricu o dugu, kamati i ucjenama. Mada, ko zna, moguce da ima oboje. Pare uglavnom posudis od nekoga ko ti je relativno blizak, barem poznanik, a isto tako nerijetke su i preljube medju poznanicima.
Last edited by kB27 on 11/06/2024 10:41, edited 1 time in total.
nepass1

#80802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

escobar__ wrote: 11/06/2024 07:05 Ne treba ali je žalosno da i rupa kao Beograd u nekim stvarima djeluje uređenije i normalnije od Sarajeva.
Sarajevo ni u jednom segmentu nema uredjenost. Sve je pusteno da se odvija kako se odvija. Ponekad imas neki incident koji se brzo zaboravi kao pistolj uperen u dr, tuca sa vozacima jp, ubistvo zene jer ne slusa itd itd
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#80803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JoseMujica »

priča mi jaran bio par metara od pucnjave...kaže prolazi oni nešto pričaju utiho...nije se ni je ni be čulo...samo lik ustade i prvo dva metka...ovaj pade i onda ostatak šanžera isprazni...onda mu je skako po glavi i šuto ga nogama u glavu...kad se smirio, ostavio pištolj na klupu i nazvao policiju...kaže mi da im je trebalo pola sata da dođu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#80804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

policija igra eci peci pec ko će doći
strah ih
donnie_darko

#80805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by donnie_darko »

JoseMujica wrote: 11/06/2024 10:41 priča mi jaran bio par metara od pucnjave...kaže prolazi oni nešto pričaju utiho...nije se ni je ni be čulo...samo lik ustade i prvo dva metka...ovaj pade i onda ostatak šanžera isprazni...onda mu je skako po glavi i šuto ga nogama u glavu...kad se smirio, ostavio pištolj na klupu i nazvao policiju...kaže mi da im je trebalo pola sata da dođu
Znaci malo ozbiljniji narko kartel moze drzavni udar da napravi za 29 minuta :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#80806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JoseMujica »

donnie_darko wrote: 11/06/2024 10:44
JoseMujica wrote: 11/06/2024 10:41 priča mi jaran bio par metara od pucnjave...kaže prolazi oni nešto pričaju utiho...nije se ni je ni be čulo...samo lik ustade i prvo dva metka...ovaj pade i onda ostatak šanžera isprazni...onda mu je skako po glavi i šuto ga nogama u glavu...kad se smirio, ostavio pištolj na klupu i nazvao policiju...kaže mi da im je trebalo pola sata da dođu
sreća u ovoj nesreći je što je ovo lični obračun....zamisli da je lik nakon prva dva metka krenuo rokati okolo, a Vils u to doba krcat ....do jutros bi mrtve brojali :sad:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#80807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

Indigont wrote: 11/06/2024 10:36
eltroxin wrote: 11/06/2024 06:24 Kako da ne, na Beograd se treba ugledati
Daj ba jebo ga beograd. Eto XY grad, naravno da se treba ugledati na ono sto je BOLJE od tebe. Ti cim si cuo beograd tebi ceca u ocima. Vidi, to je do tebe bojim se.
Beograd nije bolji,... i ne treba se na njega ugledati.
Ja jesam da se ugledamo na bolje..ali u tom slucaju, za Beograd tu nema mjesta.
Indigont

#80808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Indigont »

kB27 wrote: 11/06/2024 09:12
Kršo je prije nekoliko mjeseci hapšen u Konjicu po prijavi za nasilje u porodici, zbog čega je bio i pritvoren.
Halal poslovi.

Hocemo dalje hipotetizirati - sta ako je ubica rod sa, lupam, suprugom ovog sa 16 rupa? Ko od dusebriznika ovdje ce prvi poletiti da kaze "bravo, konacno neko ko ce zastititi svoju sestru, majku, kcerku, tetku, od narednog femicida"?
Jest da je mahalanje, ali pisu da je i ovaj ubica bio u tvorza
Poznajem obojicu, klix laže, Nihad je isto jednom ležao u zatvoru, zbog čega ne znam. Ugl. nisu čista posla nikako, prijetili a pili kafu??? Izaće na vidjelo dok Nihad propjeva...Nihad oženjen 4 djece, auto, brak, dobio nedavno posao u Asa bolnici, i sve to bude spreman da izgubi, a Anel je isto živio na visokoj nozi, MLM fazoni, eto prijateljstva i govana ...iza Anela je također ostalo 4 djece i žena...
, ja ga ne branim ali nije ni Nihad cvječka ispao, i on je imao kriminala u krvi i haveri su bili godinama....samo da se zna da mediji lažu, to je bio cilj komentara.
kB27

#80809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kB27 »

E jebaji ga sad. Zamisli da je sjeo na tramvaj i raznio se eksplozivom.
nepass1

#80810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

izvrsni direktor wrote: 11/06/2024 10:20 Simptomaticno je da bosnjo uvijek optuzi zenu i njenu prevaru. Isto je ovako bilo i sa onom budalom iz tuzle sto pobi sve. Odma je bilo da je zena kurva. Evo i ovaj slucaj.
Zatucani bosnjakistan
Pa ako je imala aferu i kurvala se kakav ces zakljucak izvuci nego da je......? :lol:
nepass1

#80811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

JoseMujica wrote: 11/06/2024 10:48
donnie_darko wrote: 11/06/2024 10:44
sreća u ovoj nesreći je što je ovo lični obračun....zamisli da je lik nakon prva dva metka krenuo rokati okolo, a Vils u to doba krcat ....do jutros bi mrtve brojali :sad:
Spica bila, guzva po gradu
kB27

#80812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kB27 »

Indigont wrote: 11/06/2024 10:49
Kršo je prije nekoliko mjeseci hapšen u Konjicu po prijavi za nasilje u porodici, zbog čega je bio i pritvoren.
Halal poslovi.

Hocemo dalje hipotetizirati - sta ako je ubica rod sa, lupam, suprugom ovog sa 16 rupa? Ko od dusebriznika ovdje ce prvi poletiti da kaze "bravo, konacno neko ko ce zastititi svoju sestru, majku, kcerku, tetku, od narednog femicida"?
Poznajem obojicu, klix laže, Nihad je isto jednom ležao u zatvoru, zbog čega ne znam. Ugl. nisu čista posla nikako, prijetili a pili kafu??? Izaće na vidjelo dok Nihad propjeva...Nihad oženjen 4 djece, auto, brak, dobio nedavno posao u Asa bolnici, i sve to bude spreman da izgubi, a Anel je isto živio na visokoj nozi, MLM fazoni, eto prijateljstva i govana ...iza Anela je također ostalo 4 djece i žena...
, ja ga ne branim ali nije ni Nihad cvječka ispao, i on je imao kriminala u krvi i haveri su bili godinama....samo da se zna da mediji lažu, to je bio cilj komentara.
:thumbup:

Ako svjesno lazu, ne znam zasto lazu, jedino ako je "neciji". Mozda samo objavljuju sta curi iz istrage.

Znat cemo vrlo brzo, prejednostavan slucaj i istraga ne bi trebala trajati duze od dvije sedmice. Ubijeni, ubica, oruzje, kafic, videonadzor, mobiteli, poruke, sve dostupno u krugu od 200m od mjesta ubistva.
Indigont

#80813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Indigont »

konektovan wrote: 11/06/2024 10:49 Beograd nije bolji,... i ne treba se na njega ugledati.
Beograd je u dosta stvari bolji, od uredjenja, do saobracaja, etc etc. U 23h prodji veceras Ferhadijom, prazna. Prodji u 3h ujutro ulicom gladnih u BG, prepuna.
Indigont

#80814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Indigont »

kB27 wrote: 11/06/2024 10:53 Ako svjesno lazu, ne znam zasto lazu, jedino ako je "neciji". Mozda samo objavljuju sta curi iz istrage.
Ma ne bih rekao da iko laze, vec da se senzacionalisticki prenosi. Stancaju se vijesti samo da se ima nesto sherovati, razne hipotezee i nagadjanja. Mislim radimo to i mi, mahalamu, evo i ovi gore komentari sto sam kopirao su cisto nagadjanje, ali ozbiljan medij kao klix bi trebao zaokruziti pricu prije nego i oni pocnu nagadjati i ganjati klikove.
Mrmrava

#80815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Mrmrava »

Ja jucer napisah kurvaluk iz prve ruke, vi ispaste milion drugih teorija, kakvi besposlicari vjeshtica i ekipa. :mrgreen:
SpecialOffer

#80816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SpecialOffer »

kB27 wrote: 11/06/2024 10:53
Indigont wrote: 11/06/2024 10:49

Halal poslovi.

:thumbup:

Ako svjesno lazu, ne znam zasto lazu, jedino ako je "neciji". Mozda samo objavljuju sta curi iz istrage.

Znat cemo vrlo brzo, prejednostavan slucaj i istraga ne bi trebala trajati duze od dvije sedmice. Ubijeni, ubica, oruzje, kafic, videonadzor, mobiteli, poruke, sve dostupno u krugu od 200m od mjesta ubistva.
Objavljuju zbog klikova. Sto vise mahalanja, vise klikova, vise para.
kB27

#80817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kB27 »

Indigont wrote: 11/06/2024 10:57
kB27 wrote: 11/06/2024 10:53 Ako svjesno lazu, ne znam zasto lazu, jedino ako je "neciji". Mozda samo objavljuju sta curi iz istrage.
Ma ne bih rekao da iko laze, vec da se senzacionalisticki prenosi. Stancaju se vijesti samo da se ima nesto sherovati, razne hipotezee i nagadjanja. Mislim radimo to i mi, mahalamu, evo i ovi gore komentari sto sam kopirao su cisto nagadjanje, ali ozbiljan medij kao klix bi trebao zaokruziti pricu prije nego i oni pocnu nagadjati i ganjati klikove.
Da, upravo. Simptomaticno, kad su prestali klikovi na staru vijest i pola ljudi i zaboravilo sta se desilo, ide naredna senzacija.
DonieBrasco

#80818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DonieBrasco »

Ni rahmetlija ni ovaj drugi nisu cvijecke to je sigurno, a sta je povodo ovoga samo se moze nagađati, da ce policijiska istraga nesto saznati a tek prenjeti javnosti cisto sumnjam.
DaysleepeR

#80819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

E to šutanje po glavi taman sam ja vidio u prolazu.
kB27

#80820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kB27 »

https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/c ... olj/190296

Faktor inace reprezentativan portal, ali ovdje bi im jedina motivacija da lazu bila da je Krso clan Asocijacije mladih SDA.
MensurM

#80821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MensurM »

Klix ispravio tekst.

Preliminarni rezultati istrage i saznanja govore da je Sarajkić bio u ljubavnoj vezi sa Kršinom partnericom i da je taj odnos bio povod sukoba.
Karikaturist

#80822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Karikaturist »

Tu su svi daleko od nevinih ali neka su nam top komentari na portalu kako je grad ociscen od jednog kriminalca..
Indigont

#80823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Indigont »

Auuu sto ce mnogi na ovoj temi da pojedu govna
Preliminarni rezultati istrage i saznanja govore da je Sarajkić bio u ljubavnoj vezi sa Kršinom partnericom i da je taj odnos bio povod sukoba. Uprkos pokušajima da zaustavi taj odnos, veza je nastavljena, a Kršo je upućivao prijetnje Sarajkiću.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#80824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

Indigont wrote: 11/06/2024 10:54
konektovan wrote: 11/06/2024 10:49 Beograd nije bolji,... i ne treba se na njega ugledati.
Beograd je u dosta stvari bolji, od uredjenja, do saobracaja, etc etc. U 23h prodji veceras Ferhadijom, prazna. Prodji u 3h ujutro ulicom gladnih u BG, prepuna.
Kskve to veze ima sto je puno ljudi u 3h ujutro sa uredjenjem?? :-)
To je divlji zapad tamo...
Prljav grad, pun mafije, prosjaka...pises nekome, kao da nikad nije bio u Beogradu. Sarajevo ne treba da se ugleda na Beograd,..ni po cemu, prije nam treba jedna Ljubljana.

Ovo je off,..teski.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#80825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hilmija frlj »

Indigont wrote: 11/06/2024 11:25 Auuu sto ce mnogi na ovoj temi da pojedu govna
Preliminarni rezultati istrage i saznanja govore da je Sarajkić bio u ljubavnoj vezi sa Kršinom partnericom i da je taj odnos bio povod sukoba. Uprkos pokušajima da zaustavi taj odnos, veza je nastavljena, a Kršo je upućivao prijetnje Sarajkiću.
Sve gluplje od glupljeg. Ubiti čovjeka zbog ženske :-)
Post Reply