Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liyf wrote: ↑09/06/2024 17:37
Još novih NEoznačenih Toyota za MUP KS, kako sam shvatio, naručeno je 5 Toyota od kojih je 1 označena, a njih 4 neoznačene. Označena bolje da je neoznačena jer je grozna.
Land Cruiser?
Ako jeste, i MUP TK je skoro kupio manju količinu istih.
liyf wrote: ↑09/06/2024 17:37
Još novih NEoznačenih Toyota za MUP KS, kako sam shvatio, naručeno je 5 Toyota od kojih je 1 označena, a njih 4 neoznačene. Označena bolje da je neoznačena jer je grozna.
Land Cruiser?
Ako jeste, i MUP TK je skoro kupio manju količinu istih.
Jeste Land Cruiser, i MUP HNK je prošle godine dobio par ovih za JSP
I Caddy je tu, ali izgleda još im nisu nalijepili stikere.
Edit: Meni se čini da će ga staviti u forenziku, oni trenutno imaju najstarija vozila u MUPu koja su također bijela i neoznačena - što objašnjava zašto nema stikera.
Last edited by liyf on 10/06/2024 19:53, edited 1 time in total.
liyf wrote: ↑10/06/2024 19:28
Edit: Meni se čini da će ga staviti u forenziku, oni trenutno imaju najstarija vozila u MUPu koja su također bijela i neoznačena - što objašnjava zašto nema stikera.
liyf wrote: ↑10/06/2024 19:28
Bila je danas tu i bijela corolla.
E to nisam upratio, super onda ako im je dosta tih auta isporučeno
GOLDZEN wrote: ↑09/06/2024 15:21
Turski VURAN sa DUBS-om i instaliranim jammerom u okolini Sarajeva. Ne znam kako sad upload-ati sliku s obzirom da nemam više one mogućnosti pa ćete biti uskraćeni za istu.
De ba postavi sliku ako imaš
Napravi upload ovdje https://imgbb.com/ i samo nam zalijepi link
GOLDZEN wrote: ↑09/06/2024 15:21
Turski VURAN sa DUBS-om i instaliranim jammerom u okolini Sarajeva. Ne znam kako sad upload-ati sliku s obzirom da nemam više one mogućnosti pa ćete biti uskraćeni za istu.
De ba postavi sliku ako imaš
Napravi upload ovdje https://imgbb.com/ i samo nam zalijepi link
Pored toga Francuzi ce da ulozw u bolju komunikaciju nase PVO.
Posteno od Francuza. SRB i HR francuske avione a BiH francuske radare da moze pratiti te avione. Jos da se organizuje adekvatan PVO koji moze skidati te avione svi bi u regionu bili zadovoljni.
Posteno od Francuza. SRB i HR francuske avione a BiH francuske radare da moze pratiti te avione. Jos da se organizuje adekvatan PVO koji moze skidati te avione svi bi u regionu bili zadovoljni.
Da ispostujemo nacionalnu kvotu nek nam daju 3 Samp T sistema taman balans jedan fini
U čitavoj ovoj priči jedino u šta možemo biti sigurni su helikopteri (5x fin broj definitivno) i 4 oklopna vozila o kojima je Helez govorio danas. Radari i dalje ovise o dogovoru sa EU a ovo "što niko nema"... klasična Helezova priča koja će zasigurno biti pofino čitana u medijima istočno od rijeke Drine i ništa više.