Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
heat wrote: ↑07/06/2024 14:00
Raja,
je li se doplacuje dodatni EON Box na EON Premium paket ?
Unaprijed hvala
Zdravo @heat,
Zahvaljujemo se na javljanju. Kolege iz nadležnog odjeljenja će Vas pozvati u najkraćem roku te pružiti više informacija po pitanju priključenja dodatnog EON Boxa. Stojimo Vam na raspolaganju.
Raja,
Unaprijed hvala
Zdravo @heat,
Zahvaljujemo se na javljanju. Kolege iz nadležnog odjeljenja će Vas pozvati u najkraćem roku te pružiti više informacija po pitanju priključenja dodatnog EON Boxa. Stojimo Vam na raspolaganju.
Munje, nebeske! Kakvi ste vi kraljevi poslovanja!
Samo gratis dolazi u obzir, unaprijed im prenesite
Hvala
Raja,
Unaprijed hvala
Zdravo @heat,
Munje, nebeske! Kakvi ste vi kraljevi poslovanja!
Samo gratis dolazi u obzir, unaprijed im prenesite
Hvala
Gratis nećeš dobiti nikada. Ne znam zašto ti nisu odgovorili da je priključna taksa 80 KM i onda plaćaš 5 KM mjesečno. Opštepoznata stvar.
semsasuljakovic wrote: ↑07/06/2024 15:43
Gratis nećeš dobiti nikada. Ne znam zašto ti nisu odgovorili da je priključna taksa 80 KM i onda plaćaš 5 KM mjesečno. Opštepoznata stvar.
Nisam znao.
To su mi rekli preko telefona, ali nisam pristao na placanje ¨prikljucne takse¨.
OK mi je mjesecni iznos rente, ali suludo je placati ¨taksu¨ kao korisnik Premium paketa.
Cekati cu istek Ugovora, pa cemo vidjeti za dalje...
semsasuljakovic wrote: ↑07/06/2024 15:43
Nisam znao.
To su mi rekli preko telefona, ali nisam pristao na placanje ¨prikljucne takse¨.
OK mi je mjesecni iznos rente, ali suludo je placati ¨taksu¨ kao korisnik Premium paketa.
Cekati cu istek Ugovora, pa cemo vidjeti za dalje...
Ma suludo je za bilo koji paket .... cijena doplate od 80 km za dodatni box kao i za giga dodatak je van pameti i totalna odsutnost od realnosti
typeOnegative wrote: ↑08/06/2024 11:47
Ma suludo je za bilo koji paket .... cijena doplate od 80 km za dodatni box kao i za giga dodatak je van pameti i totalna odsutnost od realnosti
Slazem se s tobom. Naveo sam paket-onako, bez aludiranja na potrebu za navedenom taksom.
Giga pakete ce prodavati, kad bude cijena kao u SR na SBB-u (cca 17KM) - po meni.
Može li neko objasniti šta je uključeno u ovaj paket,
EON SAT FULL TV https://telemach.ba/eon-sat-paketi/?nopaper=1
U pitanju je stari korisnik.
Da li je dodatni resiver besplatan kao i montaža?
Ova ponuda je samo za nove korisnike, za Total TV korisnike koji prelaze na EON SAT TV se ne mogu koristiti benefiti.
Ispod paketa je naznačeno da je drugi resiver besplatan u okviru EON SAT Premium TV paketa, ako se za isti odlučiš odmah pri priključenju novog paketa.
Za EON SAT Full TV paket plaćaš priključnu taksu 60 KM i mjesečnu rentu 7 KM u skladu sa cjenovnikom.
typeOnegative wrote: ↑08/06/2024 11:47
Slazem se s tobom. Naveo sam paket-onako, bez aludiranja na potrebu za navedenom taksom.
Giga pakete ce prodavati, kad bude cijena kao u SR na SBB-u (cca 17KM) - po meni.
I ja onako opcenito govorim , to je bar valjda svima jasno osim onih koji smišljaju ove ' ponude'.
kao kod SBBa ili možda kao što je u hr gdje je 1Gbps integriran u Premium paket za 30ak e mjesečno dok je kod nas skoro 45.. Ma *ebes njemačku koji standard imamo eee
Ova ponuda je samo za nove korisnike, za Total TV korisnike koji prelaze na EON SAT TV se ne mogu koristiti benefiti.
Ispod paketa je naznačeno da je drugi resiver besplatan u okviru EON SAT Premium TV paketa, ako se za isti odlučiš odmah pri priključenju novog paketa.
Za EON SAT Full TV paket plaćaš priključnu taksu 60 KM i mjesečnu rentu 7 KM u skladu sa cjenovnikom.
Nakon što istekne ugovor koji bi se sada potpisao šta će se od kanala zaključati?
Usluga bi se nastavila koristiti bez potpisa nakon 24 mjeseca.
U pitanju je PREMIUM
-Chesterfield- wrote: ↑08/06/2024 12:13
Nakon što istekne ugovor koji bi se sada potpisao šta će se od kanala zaključati?
Usluga bi se nastavila koristiti bez potpisa nakon 24 mjeseca.
U pitanju je PREMIUM
To ti zavisi od benefita koje si dobio, a možeš ih vidjeti na ugovoru, i onda možeš uporediti programske pakete koje imaš na ugovoru dodatno navedene sa paketima na stranici, ako odlučiš preći na EON SAT ponudu, što te niko ne tjera, jer nakon isteka ugovora možeš nastaviti koristiti stari Total TV paket bez obnove ugovora, samo obnovom ugovora ćeš preći na EON SAT, jer Total TV paketi više nisu dio komercijalne ponude.
@-Chesterfield-
Ako si sad na Total TV Premium paketu, i istiće ili ti je istekla UO, gase ti FilmBox i Pink paket jer oni nisu sastavni dio Premium paketa, naravno pod uslovom da si ih dobio kao benefit. BN, HBO&Cinemax i CineStar ostaju jer su isti, sastavni dio Premium paketa.
Ako si imao dodatni reciver gratis, počeće ti naplaćivati mjesečnu rentu.
Ako želiš preći na EON Sat Full paket, teško da će ti dati primamljivu ponudu kao starom korisniku jer se spuštaš na niži paket.
Provjeri sa njima, kakve benefite ti mogu ponuditi, pa ako ti se ne svidi, nastavi koristiti Total TV Premium paket bez UO ili odjavi uslugu, pa je uzmi ponovo nakon 3 mjeseca, jer ćeš se voditi kao nov korisnik.
bogata_sirotinja wrote: ↑08/06/2024 15:29
@-Chesterfield-
Ako si sad na Total TV Premium paketu, i istiće ili ti je istekla UO, gase ti FilmBox i Pink paket jer oni nisu sastavni dio Premium paketa, naravno pod uslovom da si ih dobio kao benefit. BN, HBO&Cinemax i CineStar ostaju jer su isti, sastavni dio Premium paketa.
Ako si imao dodatni reciver gratis, počeće ti naplaćivati mjesečnu rentu.
Ako želiš preći na EON Sat Full paket, teško da će ti dati primamljivu ponudu kao starom korisniku jer se spuštaš na niži paket.
Provjeri sa njima, kakve benefite ti mogu ponuditi, pa ako ti se ne svidi, nastavi koristiti Total TV Premium paket bez UO ili odjavi uslugu, pa je uzmi ponovo nakon 3 mjeseca, jer ćeš se voditi kao nov korisnik.
Ma nisam ja u pitanju nego komšija koji radi u inostranstvu.
Ne razumije se on oko ovoga pa mene zamolio. Ja sam mu naštimao i HBO MAX jer on nije ni znao da to ima.
Ne misli se spuštati nego ostati na najjačem paketu.
Za produženje ugovora ponudili su pink paket, aplikaciju za smart tv i dodatni resiver.
E sada monter pravi problem. Navodno ne smije ostaviti taj dodatni resiver nego ga mora skopčati.
Boji se da ga neće nekome dati.
Da li uopće znaju ako bi on taj drugi resiver dao ocu na korištenje?
@-Chesterfield-
Hm... Ako si mu naštimao i HBO Max, to bi značilo da je dobio i HBO Premium paket, vrlo vjerovatno kao benefit jer HBO Premium paket nije sastavni dio Total TV Premium paketa barem 3 godine u nazad. Sastavni dio Total TV Premium paketa su HBO i Cinemax kao odvojeni paketi i uz njih se ne dobija HBO Max (sada Max app). Ovo trebaš provjeriti...
Monter nema pravo uzeti drugi reciver, ali ima pravo provjeriti gdje se isti nalazi.
Korisnik samo plaća rentu za isti...
bogata_sirotinja wrote: ↑08/06/2024 16:13
@-Chesterfield-
Hm... Ako si mu naštimao i HBO Max, to bi značilo da je dobio i HBO Premium paket, vrlo vjerovatno kao benefit jer HBO Premium paket nije sastavni dio Total TV Premium paketa barem 3 godine u nazad. Sastavni dio Total TV Premium paketa su HBO i Cinemax kao odvojeni paketi i uz njih se ne dobija HBO Max (sada Max app). Ovo trebaš provjeriti...
Monter nema pravo uzeti drugi reciver, ali ima pravo provjeriti gdje se isti nalazi.
Korisnik samo plaća rentu za isti...
EON SAT PREMIUM TV je haman isti kao što je bio i prethodni. Promijenili nazive paketa i ubacili aplikaciju za smart tv.
Koliko vidim u premium paketu je uključen dodatni resiver bez plaćanja i besplatno ide aplikacija za smart tv uz produženje ugovora, obzirom da je došlo do izmjena naziva paketa.
Produženjem ugovora dobija tu aplikaciju i pink paket.
bogata_sirotinja wrote: ↑08/06/2024 16:13
@-Chesterfield-
Hm... Ako si mu naštimao i HBO Max, to bi značilo da je dobio i HBO Premium paket, vrlo vjerovatno kao benefit jer HBO Premium paket nije sastavni dio Total TV Premium paketa barem 3 godine u nazad.
I ako će mu ukinuti MAX bolje onda da ništa ne dira nego nastaviti koristiti bez ugovora.
Ne vjerujem da je dobio MAX kao benefit...
Pozdrav @-Chesterfield-,
Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam u inbox stranice dostavite korisničke podatke kao i kontakt broj kako bi Vas kolege iz nadležnog odjela pozvali te pružili odgovore na sva Vaša pitanja koja imate. Stojimo Vam na raspolaganju.
kemox wrote: ↑09/06/2024 09:30
Je li ukinut unifi wifi? Ne mogu da se konektujem i nema ga u aplikaciji moj telemah
Ukinut 4.6
Hihihi šta je sljedeće.. poskupljenja???
Obavještavamo vas da od 4.6.2024. godine Unifi i Unifi Travel servisi više neće biti dio Telemach u okviru usluga koje su to do sada sadržavale. Razlozi za ukidanje ove dodatne usluge su slabo korištenje kao i zastarajelosti usluge koja više nije atraktivna na tržištu, kao i zbog promjene Google pravila korištenja aplikacije, što dovodi do nemogućnosti daljnjeg razvoja aplikacije.
Kao kompanija koja kontinuirano ulaže u svoj tehnološki razvoj, naš fokus i u narednom periodu će biti razvoj novih digitalnih platformi i aplikacija, a sve u cilju vašeg vrhunskog korisničkog iskustva.
Obavještavamo vas da od 4.6.2024. godine Unifi i Unifi Travel servisi više neće biti dio Telemach u okviru usluga koje su to do sada sadržavale. Razlozi za ukidanje ove dodatne usluge su slabo korištenje kao i zastarajelosti usluge koja više nije atraktivna na tržištu, kao i zbog promjene Google pravila korištenja aplikacije, što dovodi do nemogućnosti daljnjeg razvoja aplikacije.
Kao kompanija koja kontinuirano ulaže u svoj tehnološki razvoj, naš fokus i u narednom periodu će biti razvoj novih digitalnih platformi i aplikacija, a sve u cilju vašeg vrhunskog korisničkog iskustva.