Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve ok do zadnjih stopki.....jbte isto da je neko ko ke crtao dizajn namjerno htio da unakazi auto.....ali kako prodje da ga odobre to je vec zabrinjavajuce....danas kad sa ledovima mozes sve i svasta ono usere auto sa ovim spadnutim.....mudima
Da , i ja gledam , sve je ok , futurustički , zaista nemam ništa veliko kontra ,
ali kad pogledam sliku sa boka , pa zadnji kraj , ona svjetla na dva sprata , baš nekako neprirodno nabačeno
problemnatravunu wrote: ↑07/06/2024 07:04
Da , i ja gledam , sve je ok , futurustički , zaista nemam ništa veliko kontra ,
ali kad pogledam sliku sa boka , pa zadnji kraj , ona svjetla na dva sprata , baš nekako neprirodno nabačeno
Gledaj ti ovo, volio bih vidjeti tog majstora koji je ovo nacrtao, a nije dobio otkaz
problemnatravunu wrote: ↑07/06/2024 07:04
Gledaj ti ovo, volio bih vidjeti tog majstora koji je ovo nacrtao, a nije dobio otkaz
dobar dobar
Fakat ne znam što ovo Hyundai treba, prave dobra auta i onda odbiješ ljude dizajnom, prethodna generacija Hyundai prije ekrana je imala bolju unutrašnjost, opet iz čitavog koncerna Genesis ima perfektnu unutrašnjost GV80 čista perverzija.
Ma realno ljudi sad su već giganti 3 ili 4 na svijetu po obimu prodaje. Mislim do naše raje to ne može doći (niti doprijeti) jer je recimo Golf institucija, ali ljudi govore realno da je trenutno Elantra N bolje auto od Golfa GTI.
Ali hajde molim te kupi Elantru ili i30 N za 70 000 KM, pa ne bi mogao živjeti od naroda ovdje, da si te pare dao na Hyundai kompakta.
Ali opet primjer Elantre, zašto onaj prednji kraj, onako fino auto sjeb...
Last edited by beco on 07/06/2024 12:13, edited 1 time in total.