Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote: ↑31/05/2024 16:53
Maloprije vidjeh na parkingu prije Vijecnice autu bugarskih tablica natakarili lisice. Zaljepili mu na vozaceva vrata naljepnicu koja se sa vrha Vijecnice vidi "Auto nije u voznom stanju"--tako nešto
Valjda nije ubacio lovu u parking sat il mu je isteklo vrijeme--osim toga cestitka za brisacOm
Dizu paukom ako ne platis skidanje lisice nakon 2h
Ako nisi vidovit da znas da ti je auto blokirano lisicom, onda te ogule jos 117 za odvozenje paukom... najjaci smo
Maloprije vidjeh na parkingu prije Vijecnice autu bugarskih tablica natakarili lisice. Zaljepili mu na vozaceva vrata naljepnicu koja se sa vrha Vijecnice vidi "Auto nije u voznom stanju"--tako nešto
Valjda nije ubacio lovu u parking sat il mu je isteklo vrijeme--osim toga cestitka za brisacOm
Ako nisi vidovit da znas da ti je auto blokirano lisicom, onda te ogule jos 117 za odvozenje paukom... najjaci smo
Koliko znam pauk vozi tek navece, kad istekne placanje na tom parkingu... uglavnom, nekad kasno, nije nakon 2h od lisica... a i da jest, jeb ga, plati
Sta hoces reci, da nisi znao da se parking placa iako postoje uredjaji za naplatu i znakovi.
Sta hoces reci, da nisi znao da se parking placa iako postoje uredjaji za naplatu i znakovi.
Kako se provjerava ako je parking plaćen mobitelom, imaju li ovi radnici neke džidže da to provjere?
Ja uglavnom platim preko mobitela, dođe obavijest ako treba produžiti, dokupim.
Kako se provjerava ako je parking plaćen mobitelom, imaju li ovi radnici neke džidže da to provjere?
Ja uglavnom platim preko mobitela, dođe obavijest ako treba produžiti, dokupim.
Mislim da provjere tablice u svojoj bazi da li ima važeća uplata. Imaju onaj svoj hepek.
Ja jednom platio sms porukom i ostavili mi neko upozorenje sto nisam platio parking, davno je bilo, zvao ih da me izbrisu iz evidencije iako nije kazna. To je jednom samo bilo, osim toga sam dosta puta placao tako i nije bilo problema.
Koliko znam pauk vozi tek navece, kad istekne placanje na tom parkingu... uglavnom, nekad kasno, nije nakon 2h od lisica... a i da jest, jeb ga, plati
Ma kakvi dizu sad redovno pogledaj objave od kjkp rad. Lisicu stave pa dizu paukom ako se ne pojavis u roku 2h
BadBoy wrote: ↑04/06/2024 15:21
Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći ali... žalim za vremenom od prije 15tak godina kad su obitavali rejseri u dvičnama, kadettima i coradima. Barem proleti pored tebe i ne smeta ti.
Silom prilika sam bio primoran da vozim po gradu više ovih dana i osijedio sam. Ubiše debili. Nevjerovatna je količina prekršaja koji ljudi čine i to sve dok se vuku 34 km/h. Prolazak kroz crveno, pogrešno prestrojavanje, kucanje na telefon, oduzimanje prednosti, ali sve to radi običan narod, ne rejseri i kabadahije i pri tome se vuku ko mrtvi konji. Na štangasu voze svi majke mi.
Jebo mater, lijepi moj taban fijaker.
Ja sam se neki dan sklonio na proširenje da propustim lika koji je iza mene vozio toliko blizu da mu nisam vidio farove. Da ljepota bude veća, sve vrijeme je u lijevoj ruci držao mobitel (dignut iznad volana pa sam vidio) i više gledao u mobitel nego ispred sebe. Sigurnije mi je bilo propustiti ga nego misliti hoću li pri prvom kočenju dobiti novi hardware.
A tačno je nevjerovatno koliko gluposti i nepotrebnih prekršaja (teniskim rječnokom: neforsiranih greški) vozači prave tokom vožnje, i to ne rejseri nego common vozači.
hahaha joj ovo je hit maloprije na tranzitu
skuter, dva lika oba na telefonu voze totalno sporo
onda lik CZ tablice teget plava octavia mk1 pretice preko pune, pa uzeo da glumi pustaca na raskrsnici i napravi guzvu.
Sjecam se jednom kisa bila i standardni zastoji na cesti cim padne malo kise, morao sa posla nesto prema gradu pa se vratio kuci. Sve ukupno sam isao oko sat i po, od toga je start stop bio cini mi se preko 40 minuta, ukupno presao maksimalno 15km...