Narod i Pravda (Konakovic)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#34376 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa Faćo mu jebe mrtve onako krvav i izranjavan
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
-
JovicSA
#34378 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zar nije Faćo bio haver sa njim? Kruži priča da ga nije ispoštovao kako je dogovoreno nakon dolaska na vlast.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#34379 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
JovicSA
#34380 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Puno prije je to krenulo, puno prije Avduke...tada ga nije bilo ni na mapi._BataZiv_0809 wrote: ↑04/06/2024 13:01Pa eto i ja to zelim znati jer Avduka prvo prica jedno pa sad drugo![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/385215/zajk ... nalca-face

-
JovicSA
#34381 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Iskreno meni je Konaković fakat razočarenje bez presedana. Znao sam da su svi političari u nekom talu, da imaju svoje poslove i ljude ali ovo je baš isto u rangu SDA. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34382 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
što će ti to baš
pa Kifla je hardcore SDAovac, samo neostvarenih ambicija unutar te kriminalne grupe, pa je startao svoju, đe je gazda i đe ne mora puhati u čmarni kolutić Don Neonku i Majci, Ženi, Kraljici, već u njegov pušu ovi, nekoć trećerazredni SDAovci.
pali ste na šibicarski blef mahalskog lažova da je drugačiji i sad kukajte...ko vas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#34383 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I zato treba glasat za SzaBIH jelde Muhika 
-
A_A_AKCIJA
#34384 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Deset puta sam pisao._BataZiv_0809 wrote: ↑04/06/2024 13:01Pa eto i ja to zelim znati jer Avduka prvo prica jedno pa sad drugo![]()
SDA teorije zavjere jedna drugu poništavaju.
"Konaković se družio sa Faćom."
"Faćo optužuje Konakovića"
Pritom, nema veze što je većinu demantovalo vrijeme.
Jel Faćo dobio te licence? Nije.
-
JovicSA
#34385 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A vidi, čovjek se tokom života mijenja, mijenja stavove, mišljenja, odbacuje predrasude i neke po rođenju usađene (nametnute?) vjerske, političke kulturalne svjetonazore pa polaziš od toga da je I Konaković sazrio, stasao, odbacio pogrešne puteve i krenuo neku novu priču za sveopšte dobro, grada, naroda, države. Ali malo sutra, i tu si u pravu, naguz momački. Još kada je apriori bjanko krenuo da brani kuma postao je gori nego Izetbegović Bakir ili onaj Zukić.JoseMujica wrote: ↑04/06/2024 13:13što će ti to baš![]()
pa Kifla je hardcore SDAovac, samo neostvarenih ambicija unutar te kriminalne grupe, pa je startao svoju, đe je gazda i đe ne mora puhati u čmarni kolutić Don Neonku i Majci, Ženi, Kraljici, već u njegov pušu ovi, nekoć trećerazredni SDAovci.
pali ste na šibicarski blef mahalskog lažova da je drugačiji i sad kukajte...ko vaskad ste popušili foru
![]()
- JoseMujica
#34386 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nek svako glasa kako hoće...nismo djeca da solimo jedni drugima pamet....takvim rabotama se bave sranački botovi
moj izbor je HDZ
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#34387 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima li sta od minimalca 1000 KM, dosadno da se javlja na prozivke trecerazrednih kriminalaca
- drug_profi
#34388 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jaooo generala poslije bitke... pa dobro muhice koga je to trebalo podrzati?JoseMujica wrote: ↑04/06/2024 13:13 pali ste na šibicarski blef mahalskog lažova da je drugačiji i sad kukajte...ko vas kad ste popušili foru
Koga si ti podrzao na izborima?
- basicm
#34389 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Fadil je rekao za minimalac, i ispade u pravu. A pricao je i o EP, pa polako ispada u pravu.sime_cipol wrote: ↑04/06/2024 13:27 Ima li sta od minimalca 1000 KM, dosadno da se javlja na prozivke trecerazrednih kriminalaca
Ali dje cu njega spomenuti, nisam normalan!
-
cija123
#34390 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jao_situacije wrote: ↑04/06/2024 12:50 jel to opet udarilo na prečasnog i prehrabrog ?
i to u trenutku dok u zemlju vraća 2 265 641 mladih ljudi koji su odselili i eksponencijalno povećava plate i penzije, a paralelno s tim nas je gotovo uveo u eu
taman da sve to bude gotovo za 7 najkasnije 8 dana kad prokleti lažljivci počeše da pakuju prekumu prelmedina, u odsudnom trenutku prelmedin se prezbuni izgubi prekoncentraciju i sve propade u vodu
plate i penzije se ne povećavaju mladi nastavljaju da odlaze a ulazak u eu se nije pomaknuo sa mrtve tačke
i sve to zbog tiktokera i nekakvih instagram i fejsbuk analitičara i nekakvog avde avdića to mu je garant kodno ime
- JoseMujica
#34391 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nikakav đeneral poslije bitke...davno sam za Kiflu napisao i nikad mišljenje promjenio nisam, da je običan pakaš, ublehaš, šupljikator i lažov. Još dok je bio SDA. Barem na forumu ostane pisani trag, ko je šta i kada pisao.drug_profi wrote: ↑04/06/2024 13:34jaooo generala poslije bitke... pa dobro muhice koga je to trebalo podrzati?JoseMujica wrote: ↑04/06/2024 13:13 pali ste na šibicarski blef mahalskog lažova da je drugačiji i sad kukajte...ko vas kad ste popušili foru
Koga si ti podrzao na izborima?
A ovo nije napisano zbog toga e jesam vam rekao, već što me nervira to, što kao narod imamo tendenciju, da svaku seosku varalicu proglasimo čarobnjakom i spasiteljem. Tako je bilo sa Tornjakom, pa sada s Kiflom i vjerovatno će ih biti još hejbet.
Prvo moramo da naučimo da ne slušamo šta političari pričaju, jer je kod nas sve laž. Međusobni odnosi su nam zasnovani na lažima, pa isto tako i politika. Sve ono što je Dobrica napisao za Srbe može se komotno aplicirati ina ostale Balkanoide.
Mi, kao ljudi, trebamo promjeniti paradigmu i ne slušati već gledati šta i kako rade i po tome ih cijeniti/suditi. Pošto mi @_BataZiv_0809 stalno imputira Rumenka Efendića, s kojim ništa nemam zajedničko u ideološkom i vrijednosnom smislu, ali bih, bez obzira na to, volio da je on načelnik moje općine. I to ću uvijek reći, pa me slobodno perite da sam Rumenkov
a kako sam glasao....šarao..različiti ljudi na različitim nivioima
nikada ne zaokružujem sranke, već ljude koje znam i za koje mislim da su radni i pošteni, a nekada čak iz čiste socijale...ono kad neko mora potrošit tu lovu hajde da pomognem jaranu, nek je on troši.
Sa srankama sam završio još u vremenu Alijanse za promjene i teško da ću ikada više doći do toga da kažem ta i ta je sranka
Naravno, trenutno se to može jedino reći za HDZ, da je top sranka i jedina vrijedna glasa....ljudi znaju how to do things
-
putokaz1
#34392 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jedna Doktorica a sa TK bila na liasti NIP,neki dan se zaposlila u UKC TZ i naravno presla u SDA,sad nako n odluke suda da Mirsad Kukuc preuzima UKC TZ osoba prelazi u PDA
- drug_profi
#34393 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovdje se išlo da se makne SDA.
I na tome se zasniva sva podrška i Kifli i NiP-u.
I dok su god dio antiSDA grupacije, meni su prihvatljivi.
Moramo mi prije svega uspostaviti jedinstven kriterij.
Za ono sto kritikujemo SDA, prihvatamo kod Trojke.
Dok recimo drugi kritikuju Trojku za ono sto prihvataju kod SDA.
I onda shvatiti da je nasa realnost i max trenutni domet imati politicare kakve imamo i da je ponajbolje među njima opskurni NiP i kontroverzni Kifla.
I onda shvatiti da je nasa realnost i max trenutni domet imati politicare kakve imamo i da je ponajbolje među njima opskurni NiP i kontroverzni Kifla.
-
putokaz1
#34394 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa dobro ...
Nepotizam je i u SDA i u Prosirenoj trojci
Lokalni diktatorski kriminal takodje
Saradnja s HDZ i SNSD takodje
Nepotizam je i u SDA i u Prosirenoj trojci
Lokalni diktatorski kriminal takodje
Saradnja s HDZ i SNSD takodje
-
DonieBrasco
#34395 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Blago receno nepotizam i korupcija, tenderi i pare, jos para i jos tendera. Samo te veze, opet da naglasimo nepotizam i opet veze, licini interesi iznad svega, ja tebi ti meni, ti meni ja tebi.
Pljacka jednostavno receno na mnogo profinjenje nacine, sisanje buđeta bez imalo stida, daj sve odmah nije vise malo po malo, nego odmah sve.
Nece prstom pomaci Trojka (prosirena i saradnici) i HDZ da se nesto u FBiH promjeni upravo radi toga licnog intersa, trgovine fotelja, para.
Isto tako na EU putu ovaj sad zamah, pored podrske EU i Amerikanca da oni nesto naprave kad nece Dodik, nece jednostavno jer njima je dobro svaka promjena i usvajanje zakona ih remete.
Pljacka jednostavno receno na mnogo profinjenje nacine, sisanje buđeta bez imalo stida, daj sve odmah nije vise malo po malo, nego odmah sve.
Nece prstom pomaci Trojka (prosirena i saradnici) i HDZ da se nesto u FBiH promjeni upravo radi toga licnog intersa, trgovine fotelja, para.
Isto tako na EU putu ovaj sad zamah, pored podrske EU i Amerikanca da oni nesto naprave kad nece Dodik, nece jednostavno jer njima je dobro svaka promjena i usvajanje zakona ih remete.
-
sajber87
#34396 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma da svi su isti
-
putokaz1
#34397 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa dobro mozda pojedini clanovi NS ili SDP su malo drugaciji malo posteniji
Zavisno od situacije ...
Definitivno je Benjamina bolji izbor od Seke.
Moj je prijedlog u GS glasajte za ujedinjenu Trojku ili bar jednu od Listi .
Trenutno ujedinjeni imaju skoro 3/4 glasova u GS,uz neke manje partnere koji mozda predju pragove u OV
Ali i u Trojci ima ljudi koji ce sutra preletjeti ako SDA 26te osvoji FBIH ili KS,ima ih mnogo takvih
Zavisno od situacije ...
Definitivno je Benjamina bolji izbor od Seke.
Moj je prijedlog u GS glasajte za ujedinjenu Trojku ili bar jednu od Listi .
Trenutno ujedinjeni imaju skoro 3/4 glasova u GS,uz neke manje partnere koji mozda predju pragove u OV
Ali i u Trojci ima ljudi koji ce sutra preletjeti ako SDA 26te osvoji FBIH ili KS,ima ih mnogo takvih
-
last mohicans
#34398 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Isto tako i Ibrin mali, sve imao u životu, fakat odgojeno i kulturno dijete, ali poželio da se malo igra mafijoza.
-
Jordan1961
#34399 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kod nas se ljudi apriori opredjeljuju za politicku opciju i slijepo je podrzavaju, bez obzira na cinjenice.
Svaka kritika se proglasava za diverziju i podrsku drugoj opciji. Ovako je i kod onih koji podrzavaju Trojku i onih koji podrzavaju SDA.
Medjutim nije ogledalo krivo zato sto je lice ruzno. Bez opozicije svaka vlast se svodi na isto.
Ja jos pozitivan pomak nisam vidio mada vlast ima podrsku medjunarodne zajednice (objektivno par bitnih stvari su ameri spasili koje su vec bile maltene gotov stvar).
Ali evo par cinjenica:
- oba doma parlmamenta blokirana i na FBiH i na drzavnoj strani
- zakoni na evropskom putu zaglavljeni
- nema ni nacrta budzeta za 2024
- pogledati Istinomjer i broj ispunjenih u odnosu na obecanja Trojke
Svaka kritika se proglasava za diverziju i podrsku drugoj opciji. Ovako je i kod onih koji podrzavaju Trojku i onih koji podrzavaju SDA.
Medjutim nije ogledalo krivo zato sto je lice ruzno. Bez opozicije svaka vlast se svodi na isto.
Ja jos pozitivan pomak nisam vidio mada vlast ima podrsku medjunarodne zajednice (objektivno par bitnih stvari su ameri spasili koje su vec bile maltene gotov stvar).
Ali evo par cinjenica:
- oba doma parlmamenta blokirana i na FBiH i na drzavnoj strani
- zakoni na evropskom putu zaglavljeni
- nema ni nacrta budzeta za 2024
- pogledati Istinomjer i broj ispunjenih u odnosu na obecanja Trojke
- JoseMujica
#34400 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jasno i to je okdrug_profi wrote: ↑04/06/2024 14:27 Ovdje se išlo da se makne SDA.
al ne treba ni kod koga prihvatiti ono što smo već jasno odbacili...jer to nije promjena već kaskanje u mjestu