Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paradox76
#9801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Očigledno je onda i Simon bivši, vidim priča se o Papetu.
Opet ponovo sve, stvarno ne kontam Mirvica.
Uglavnom s nama nikada nije dosadno.
Opet ponovo sve, stvarno ne kontam Mirvica.
Uglavnom s nama nikada nije dosadno.
-
Piaty
#9802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve tačnoDinostula wrote: ↑03/06/2024 16:31Nesto kontam ne znam cija je prica sad vjerodostojnija da je Rozman ubleha i losa selekcija igraca ili da je Ziljkic vodja podzemlja i da odaje taktike i sastavlja prvih 11.Otisao Guasvili,Avramovski,Balta,Vrancic,Zeljkovic sve ljudi koji znaju lopte. Ko je na kraju kriv ? Mora da je Ziljkic.Mozda jedino Avramovski koji je nesto pokusavao ali nije dovoljno pokazao pa je morao da ode.Pogledao sam citav video i ZIljkic otvoreno kaze da ljudi mole Boga da dodju u Saajevo jer su nenormalna primanja koja su uvijek na vrijeme.last mohicans wrote: ↑02/06/2024 21:40Isti slučaj, on ne zna govoriti, ja sve kontam do novinara je, jednostavno nije mogao prepravljati nebuloze koje je ovaj izjavio. A na snimku ga ne mogu vala slušati, da mi je iz oka ispao. Jedino vrijedno, ako je i to tačno, da Mirvić pokušava naći načina da isplati Slovence.. Velika je odšteta.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑02/06/2024 21:35 Manta mi se u glavi od ovog teksta.
Nista ni sa cim, sve u stilu "Akine matere zaova ..".
Obicno to znaci da onaj ko prica mulja, ili je nepismen. Ovdje bih rekao da je oboje slucaj.
-
gold'n'brown
#9803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bas sam podjeljenog misljenja o Papetu. S jedne strane, bas bi bilo ruzno da neki navijaci udare na njegov ugled i lik. S druge strane, mozda ima dovoljno respekta prema njemu da bi najduze potrajao od svakog drugog trenera. Ali covjeku je 70 godina, vec godinama nikoga nije trenirao, tako da nisam pametan. Da se on doveo prije 3-4 godine i nekako, sada se bojim da je kasno.
-
last mohicans
-
Anquilla
#9805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imas li info ko je taj sretnik, kojem dajem rok max godinu?
- Logovan
#9806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Volim Papeta, ali ne bih ga dovodio. Ako dođe, podrška naravno.
-
Adobeg
-
last mohicans
#9808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjaju svakakve gluposti, portali, forumi, nek se goni i Mirva i koke oko njega..Sad Petev dogovoren, Hus, Pape, na kraju će biti iz neba kao i sa Slovencima. Uopće ne kontam lika, ako si već imao nijet ćerati Rozmana, što odmah se nisi dao u potragu za novim. Sa nama više ništa nije normalno i očekivano. More bit da u januaru opet budemo tražili kad krene nova era, vizija i strategija. Idete u kurac svi odreda i prestanite se zajebavati sa našom svetinjom.
-
last mohicans
#9809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vele da mu je zena hasta, da je ne bi napuštao. Na drugim forumima završeN. Lik je star, koliko on poznaje naše prilike. Vjerujem da ne pogleda dvije utakmice premijer lige u godini, ako i toliko.
-
Paradox76
#9810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pokušavam sve shvatiti ali onda dodjem do njegovih naglih odluka, promjena, smjena, obeštećenja.last mohicans wrote: ↑03/06/2024 23:07Kako ne kontaš, vrti lik kao na poker aparatu, upalit će nekadIli mu se sve ovo sviđa a mi pizdimo.
Kao i uvijek završi se tako što znam da ću opet, bez obzira na sve, opet kisnuti, gubiti živce, prelaziti kilometre i kilometre, tražeći u moru besmisla, nepostojeća opravdanja sto smo izgubili, loše odigrali i slično.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Po mojim informacijama bi trebao biti Husref, ali izgleda da je i ovo za Papeta tačno (da se pregovaralo
Uglavnom, Mirvić je jedan obični klaun
-
Samprotivsviju
#9812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno ljudi ne mislim da je Safet za ovog posla, nr umanjujem njega kao trenera, ali mislim da nije ova liga za njega...
-
last mohicans
#9813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tako je, ko nije volio, nije obolio, ali mislim da se ovaj Mirvić pomalo šprda sa svim navijačima (Ajla je sve vrijeme tu), a nastavlja i dalje. Kupi nas sa par pojačanja ili trenera koji lijepo pričaju i obećavaju neko novo Sarajevo od jeseni, proljeća, svejedno kad, mi se nahajcamo, evo ga, new era, onda na kraju sezone down. Onda ide ćeranje trenera, hrpe igrača, obavezno neki postanu mrski neprijatelji (ziljkić), a mi tri godine ne mozemo dalje od 4 mjesta dobaciti, onda opet sve u krug. Očito voli ove raskide, ne može tri godine zaredom biti ista pjesma, pa nisi toliki metuzalem. Što, nije me ni briga, nek se nadležni bave sumnjivim stvarima, ali de jaro i neki trofej nam obezbjedi ili barem da u Evropi odmaknemo malo, pa se ti igraj do besvjesti.Paradox76 wrote: ↑03/06/2024 23:24Pokušavam sve shvatiti ali onda dodjem do njegovih naglih odluka, promjena, smjena, obeštećenja.last mohicans wrote: ↑03/06/2024 23:07Kako ne kontaš, vrti lik kao na poker aparatu, upalit će nekadIli mu se sve ovo sviđa a mi pizdimo.
Kao i uvijek završi se tako što znam da ću opet, bez obzira na sve, opet kisnuti, gubiti živce, prelaziti kilometre i kilometre, tražeći u moru besmisla, nepostojeća opravdanja sto smo izgubili, loše odigrali i slično.
Last edited by last mohicans on 04/06/2024 00:01, edited 1 time in total.
-
Messier
#9814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci zadnji pokusaj , najjaci adut.
Pape.
Hajd da vidimo i taj cirkus
Pape.
Hajd da vidimo i taj cirkus
-
last mohicans
#9815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ili je nešto drugo, ne bi on imao šta ima da je klaun, ali mi smo najpoželjnija koka za oderat. Idiotizam je bio dati tolike ugovore, ništa do 1+...Velkoski wrote: ↑03/06/2024 23:26Po mojim informacijama bi trebao biti Husref, ali izgleda da je i ovo za Papeta tačno (da se pregovaralo). Kako god, Rožman ne ostaje, odavno je samo tražio način da se raskine ugovor, a danas je prelomio i isplatit će im sve.
Uglavnom, Mirvić je jedan obični klaun![]()
-
Messier
#9816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neko rece da bas ko na aparatu, ceka da se samo poklopi nesto..
Kad je Pape odlazio sa Koseva, sjecam se tekme..u gostima Psg..pape jedno za nas , jedno za njih.
Roseto nam dao dva gola
Bio cupo neki, ko Barnjak
Kad je Pape odlazio sa Koseva, sjecam se tekme..u gostima Psg..pape jedno za nas , jedno za njih.
Roseto nam dao dva gola
Bio cupo neki, ko Barnjak
-
velaxsa
#9817 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako dođe Pape moraćemo nabaviti video player, trebaće nam za stručni štab da može gledati kasete i skenirati igru protivnika...
...nadam se da je priča oko Papeta obični spin. U pitanju je legenda Kluba, to niko ne spori, ali lik je staromodna verzija trenera s filozofijom koja nigdje više ne prolazi. Vrijeme ga je pregazilo davno kad je u pitanju trenerska karijera. Čovjek godinama ne radi ništa ozbiljno u trenerskom smislu...mislim da bi njegovo dovođenje bilo par krupnih koraka unazad....ne treba ovo ni, njemu ni nama...neozbiljni smo, hoćemo sistem a svako pola godine mijenjamo sve iz temelja....cirkus...
Last edited by velaxsa on 04/06/2024 01:31, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#9818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hahah, ti ćes nam biti tehnička podrška ,da sa USBa prebacuješ na kasete, dat ćemo ti i neki šuškavac gratis.velaxsa wrote: ↑04/06/2024 00:09 Ako dođe Pape moraćemo nabaviti video player, trebaće nam za stručni štab da može gledati kasete i skenirati igru protivnika......nadam se da je priča oko Papeta obični spin. U pitanju je legenda Kluba, to niko ne spori, ali lik je staromodna verzija trenera koja nigdje više ne prolazi. Vrijeme ga je pregazilo davno kad je u pitanju trenerska karijera. Čovjek godinama ne radi ništa ozbiljno u trenerskom smislu...mislim da bi njegovo dovođenje bilo par krupnih koraka unazad....ne treba ovo ni njemu ni nama...neozbiljni smo, hoćemo sistem a svako pola godine mijenjamo sve iz temelja....cirkus...
-
Messier
#9819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A ko prolazi ko trener, svega ti?velaxsa wrote: ↑04/06/2024 00:09 Ako dođe Pape moraćemo nabaviti video player, trebaće nam za stručni štab da može gledati kasete i skenirati igru protivnika......nadam se da je priča oko Papeta obični spin. U pitanju je legenda Kluba, to niko ne spori, ali lik je staromodna verzija trenera koja nigdje više ne prolazi. Vrijeme ga je pregazilo davno kad je u pitanju trenerska karijera. Čovjek godinama ne radi ništa ozbiljno u trenerskom smislu...mislim da bi njegovo dovođenje bilo par krupnih koraka unazad....ne treba ovo ni njemu ni nama...neozbiljni smo, hoćemo sistem a svako pola godine mijenjamo sve iz temelja....cirkus...
I sta znaci..prolazi ko trener?
-
Messier
#9820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja generalno jesam za Papeta.
Da kad izgubimo od Posusja na Kosevu u 7 kolu 1-2, cujem istok kako mu jebe mrtve majke i djecu.
Od kako sam prohodao, zamisljao sam trenutak u kome Kosevo jebe Papetu mrtvu mater
Da kad izgubimo od Posusja na Kosevu u 7 kolu 1-2, cujem istok kako mu jebe mrtve majke i djecu.
Od kako sam prohodao, zamisljao sam trenutak u kome Kosevo jebe Papetu mrtvu mater
- omega369
#9821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zasto bi mu kosevo psovalo?! Papetu treba dati vremena. Rozman je imao godinu, ovaj treba dobiti vise. Najveca je igracka ziva legenda i sav respekt prema njemu, pomoci mu maksimalno. Svi su se ucili na nama, husref 10 godina, cala 3, mirza 2...vala moze se "uciti" i pape
Velika je to cast ako pape pristane, kako god zavrsilo
Velika je to cast ako pape pristane, kako god zavrsilo
- GandalfSivi
#9822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko mu ba dati, liku 69 godina? Ima li kakva penzija u fudbalu? Petev bi nam legao kao budali samar, ostalo sve cirkus, uz duzno postovanje legendama…
-
velaxsa
#9823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam se dobro izrazio. Ne prolazi taj sistem igre, ne prolazi ta filozofija koju on preferira. Čovjek je u trenerskom smislu ostao u devedesetim godinama, a fudbal se mnogo promijenio od tad....Igra, taktika, trenažni proces i sve u vezi toga...treba nam mlad trener koji će izgraditi sistem. Ponavljam, Pape je legenda kluba, poslije Haseta najveći, ali kao trener nije ništa napravio...Hadžibegić #2.Messier wrote: ↑04/06/2024 00:16A ko prolazi ko trener, svega ti?velaxsa wrote: ↑04/06/2024 00:09 Ako dođe Pape moraćemo nabaviti video player, trebaće nam za stručni štab da može gledati kasete i skenirati igru protivnika......nadam se da je priča oko Papeta obični spin. U pitanju je legenda Kluba, to niko ne spori, ali lik je staromodna verzija trenera koja nigdje više ne prolazi. Vrijeme ga je pregazilo davno kad je u pitanju trenerska karijera. Čovjek godinama ne radi ništa ozbiljno u trenerskom smislu...mislim da bi njegovo dovođenje bilo par krupnih koraka unazad....ne treba ovo ni njemu ni nama...neozbiljni smo, hoćemo sistem a svako pola godine mijenjamo sve iz temelja....cirkus...
I sta znaci..prolazi ko trener?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pape bi bio baš ono ismirovsko imenovanje, kao i sve dosad.

biti protiv je samo zdrav razum, nebitno ko je u pitanju, taman da mi je otac

biti protiv je samo zdrav razum, nebitno ko je u pitanju, taman da mi je otac
-
Anquilla
#9825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam se da ce i Pape i Husref pokazati svoju ljubav prema Sarajevu i odbiti Mirvica.