Scena iz domaceg filma

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
El_Diabloo

#1 Scena iz domaceg filma

Post by El_Diabloo »

Zdravo, zdravo. Negdje sam pogledao scenu iz filma koju sad ne mogu nikako da nadjem. Mozda neki eskpert za kinematografiju moze pomoci. Domaci je film ili serija u pitanju, tip srece djevojku nakon dosta vremena, ona ga se jedva sjeca, on je podsjeti da su se upoznali na radnoj akciji, vadi njenu sliku iz novcanika, kaze da pored srca nosi iskljucivo njenu sliku i onda joj za kraj veli ajde pokazi ti moju... ako je imas...
HelaS

#2 Re: Scena iz domaceg filma

Post by HelaS »

El_Diabloo wrote: 31/05/2024 22:59 Zdravo, zdravo. Negdje sam pogledao scenu iz filma koju sad ne mogu nikako da nadjem. Mozda neki eskpert za kinematografiju moze pomoci. Domaci je film ili serija u pitanju, tip srece djevojku nakon dosta vremena, ona ga se jedva sjeca, on je podsjeti da su se upoznali na radnoj akciji, vadi njenu sliku iz novcanika, kaze da pored srca nosi iskljucivo njenu sliku i onda joj za kraj veli ajde pokazi ti moju... ako je imas...
Ako se ona njega jedva sjeća, kako će mu pokazati njegovu fotografiju :?
karanana

#3 Re: Scena iz domaceg filma

Post by karanana »

haha i ja sam isto pomislio, on njoj ulijece nakon toliko godina, treba nema pojma ko je taj ludak a on trazi od nje da ona izvadi njegovu sliku iz novcanika. los ulet kako god.
dječak sa šibicama

#4 Re: Scena iz domaceg filma

Post by dječak sa šibicama »

Ja znam scenu iz Boljeg zivota, ali nisu se nasli nakon dugo vremena vec zive skupa, Giga i Emilija, u jednoj od svadja on vadi novcanik i pokazuje njenu sliku iz studentskih dana, kad su se zabavljali. Pa kaze "pored srca nosim samo tvoju sliku, a izvuci ti moju, ako imas odakle".

El_Diabloo

#5 Re: Scena iz domaceg filma

Post by El_Diabloo »

dječak sa šibicama wrote: 01/06/2024 00:15 Ja znam scenu iz Boljeg zivota, ali nisu se nasli nakon dugo vremena vec zive skupa, Giga i Emilija, u jednoj od svadja on vadi novcanik i pokazuje njenu sliku iz studentskih dana, kad su se zabavljali. Pa kaze "pored srca nosim samo tvoju sliku, a izvuci ti moju, ako imas odakle".

Auuu, to je baš to što sam tražio, ja sam pogledao isječak pa sam izvukao neke loše zaključke. Svaka čast! Blagodarim!
dječak sa šibicama

#6 Re: Scena iz domaceg filma

Post by dječak sa šibicama »

Kad sam kod boljeg zivota, najjaca scena ikada, kakav genije je bio taj Pavic

El_Diabloo

#7 Re: Scena iz domaceg filma

Post by El_Diabloo »

dječak sa šibicama wrote: 01/06/2024 00:31 Kad sam kod boljeg zivota, najjaca scena ikada, kakav genije je bio taj Pavic

Brutalno, da se dobro zamisli čovjek, šteta što se više ne stvaraju filmovi i serije nego štancaju. Al dobro, umjetnost je oduvijek bila samo odraz duha vremena u kome se živi.
billy organ

#8 Re: Scena iz domaceg filma

Post by billy organ »

Da nije ona scena iz Zikine dinastije sa rusom i prijom Vukom :lol:
Edin H.

#9 Re: Scena iz domaceg filma

Post by Edin H. »

Silvana Armenulić - sliku tvoju ljubim? :oops:
stubrijez

#10 Re: Scena iz domaceg filma

Post by stubrijez »

dječak sa šibicama wrote: 01/06/2024 00:15 Ja znam scenu iz Boljeg zivota, ali nisu se nasli nakon dugo vremena vec zive skupa, Giga i Emilija, u jednoj od svadja on vadi novcanik i pokazuje njenu sliku iz studentskih dana, kad su se zabavljali. Pa kaze "pored srca nosim samo tvoju sliku, a izvuci ti moju, ako imas odakle".

svaka cast kad si se ovog sjetio i jos nasao insert. Cestitke za znanje i pravilnu exploataciju modernih medija. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply