Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas nevjerovatna situacija. Strankinja u Bingu pita da joj pokazem domace cokolade da kupi. Jebote nijedne, niđe ništa. Kupila nekih boba,pita jel ovo domace,nije reko. Sve made in CRO.
shape of despair wrote: ↑30/05/2024 21:40
Danas nevjerovatna situacija. Strankinja u Bingu pita da joj pokazem domace cokolade da kupi. Jebote nijedne, niđe ništa. Kupila nekih boba,pita jel ovo domace,nije reko. Sve made in CRO.
shape of despair wrote: ↑30/05/2024 21:40
Choco club za sirotinju, mak zara za elitu...plus millkent za raju s biroa,.
Kako nema domace..?!
suspect_zero wrote: ↑30/05/2024 08:28
Ne znam gdje je Hoše za vikend bio nabavio paradajz ali ove godine bolji nisam uzela, crven, nema bijelo ni tačkice i miriše .....još cijena 2.10
I j konzumu je isti vikend akcija i jeftiniji oko 1,9 km
Meni su Milkini previše slatki. A tops katastrofa.
Jedino mi Jaffa odgovara.
Ko jednom proba originalnu verziju skonta koliko su nase lose i jaffa je ocaj pored og verzije
A ovo garant nema kod nas kupiti?
Dobri su mi oni Bahlsen keksići....i Sun isto, ali nisu naši.
A i da ima, maloprodajni ne bi bio promet na zadovoljavajućim procentima. Naši kupci uglavnom kupuju po navici, po inerciji, jer nas veletrgovci decenijama forsiraju sa jednim istim proizvodima, koji su njima u nabavci jeftiniji ili imaju druge poticaje u nabavci i benefite. Možda i 80% svih proizvoda u BiH su identični. Da na policu staviš ovaj trojkin biskvit i Jaffin, Agrokomercovo smeće, ovaj ne bi kupilo više 10% kupaca...
Ljudi gledaju isključivo cijenu što je logično. Na stranu što i kvalitet nekih stranih razvikanih brendova ni približno ne opravdava cijenu. To je možda na zapadu neki standard, ali kod nas su debelo preskupi.
Meni se Jadro pokvario, nije mi kao prije rata nešto mi je drugačije a i uvijek mi je bio draži onaj što su rezali na manje komade, sjećaš se velika kutija a rezani kao pola ovih sada.
Jaffa mi opet presilan,previše fila u svakom okusu, Lastin...hm, ima i boljih....oni talijanski, logo i balconi su mi mjera.
Meni je jadro najneukusnija napolitanka. Ovu lasta kupio na snizenju kontam 480gr 3,5km nije pljacka i meni super. Jaffa sam jeo prije par godina, ne sjecam se vise kakva je
Mojoj mami je godinama bilo da je ispoštuješ Jadrom, baš ga voljela.
Ima već koja godina da mi je rekla da joj ne kupujem, kaže presladak, sami šećer, promijenio se.
I zaista ga probam, niđe veze u odnosu na nekadašnji Jadro.
Preslatko, neukusno, baš su ga upropastili, ne znam zašto
promijenio se i petit za BiH i navodno još par proizvoda - skraćena verzija: Da bi izbjegli namete jer nisu u CEFTA iz Kraša su odlučili da smanje "kvalitet" za BiH i tako je već godinama
sarajevsko_pivo wrote: ↑10/06/2024 10:06
Sve je otrovano, ali najopasniji su ovi proizvodi iz turske.
Na osnovu kojih informacija tvrdiš da su turski proizvodi najopasniji? Znaš li neke podatke koje mi ne znamo?
Inače, turski nadzor nad poljoprivredom drastično je rigorozniji od npr. našeg, u BiH. Turci izvoze svoju poljoprivredu širom Evrope i Azije, i nema logike da su spremni na rizik da im se reklamira neispravna roba. Jedino što može biti je razlika u standardima za određene proizvode kojima se štiti proizvod od štetnika, ili da je određena količina imala povećanu emisiju herbicida, ali da se tako "opasno" proizvodi, nema govora.