Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basicm wrote: ↑28/05/2024 23:21
Kao vozacu rr mi ne predstavlja nista, jer je napravljen da te voze u njemu, a ne da ga vozis. To sto je sinonim za kesovinu je druga stvar. Voziti ga nije neki gust.
Pitaj je li gust voziti one cikice u bijelim odijelima kad ga voze dok je na suvozacevom mjestu 20 godina mladja plavusa u tankoj haljini
Svako, ali bas svako ko je vozio/testirao RR je uvijek rekao da je uzivanje ga voziti i pohvalio taj dio.
Ima tu karizmu da ga kupuje onaj koji zeli da bude vozen, ali niko nikad nije rekao da ga nije gust voziti.
Kao vozacu rr mi ne predstavlja nista, jer je napravljen da te voze u njemu, a ne da ga vozis. To sto je sinonim za kesovinu je druga stvar. Voziti ga nije neki gust.
Pitaj je li gust voziti one cikice u bijelim odijelima kad ga voze dok je na suvozacevom mjestu 20 godina mladja plavusa u tankoj haljini
Svako, ali bas svako ko je vozio/testirao RR je uvijek rekao da je uzivanje ga voziti i pohvalio taj dio.
Ima tu karizmu da ga kupuje onaj koji zeli da bude vozen, ali niko nikad nije rekao da ga nije gust voziti.
Upravo tako.
Covjece koji je dozivljaj samo sjesti i upaliti ga
Haos
Upravo tako.
Covjece koji je dozivljaj samo sjesti i upaliti ga
Haos
Znaš koji je tek doživljaj kad sjedneš za kormilo i upališ 2x700KS
sime_cipol wrote: ↑29/05/2024 13:30
Ja bih Romu, dovoljno je.
British Racing Green i Heritage unutrasnjost u smedjoj boji.
Moze i ovaj zadnji 12Cilindri