tramvajtrojka wrote: ↑28/05/2024 12:01
ado_n wrote: ↑28/05/2024 11:44
tramvajtrojka wrote: ↑28/05/2024 11:12
pa vidis da nismo u normalnoj situaciji kad kod nas ljudi cupaju kotlove na pelet i plin i griju se na struju, totalno obrnuto od ostatka evrope i normalnoga svijeta, jer im se vise isplati jer je cijena el.energije nerealno jeftinija , a proizvodimo je po istoj cijeni sirovina kao u ostatku evrope
jednostavno nema ekonomske računice
O bože
nema o boze veoma je jednostavna računica, slobodno za dvije godine zaokruzi SDA neka ti drzi na populizmu niske cijene struje al nemoj doci kukati za pet godina kad propadne elektroprivreda i dodje petrol, e.on pa budes placao 300x vece cifre
Te gluposti koje pišete možda i upale ali za djecu od 3 godine.
Razlozi zašto ti lihvari hoće da poskupe struju su rečeni milion puta...ako niste upoznati,pročitajte par postova naprijed..
Ne radi se tu uopšte o sdoo i za koga ko glasa..ko god dođe na vlast u ovoj kvazi državi ništa se ne mjenja,niko ne rješava suštinske probleme zbog kojih je problem nastao...u svih je riješenje samo poskupljenje,bilo to struja,voda,hrana i slično..
Uvijek je kriv neko drugi ali sad smo mi tu da"ispravljamo krivu Drinu" tako što će mo poskupiti sve i to svakom jednako.. nema šta, pravi komunizam..
Da hoće bogdo doći i taj petrol,ne bi mi bilo žao plaćati i puno skuplju struju...bujrum odmah sutra ako bi to značilo noga u dupe barem 50 posto uhljebljenih..
Moglo bi se o ovom i romani pisati ali ne mogu pošto tipkam sa mobitela...razlog zašto to ne radim sa laptopa je što mi je crkao i to krivicom govnara iz elektroprivrede,mame im se svima nahebem