Ovo ne može biti dokaz nikako, ama baš nikako ...belfy wrote: ↑27/05/2024 23:06a, dobro, dobio sam barem sikter. siromahu je uhar i kad mu muha u usta uleti... ali sada malo (ali samo malo) ozbiljno:
nas dvojica... mogu li ja sam za sebe? to sto imas vise ljudi koji ti odgovaraju ne cini te centrom bilo kakve paznje, nego jednostavno da ima onih koji zele reci da se slazu ili ne slazu sa tobom. da se vratimo zakratko na moju licnost. provjeris samo datum svoje registracije sa brojem svojih postova sa datumom moje registracije i brojem mojih postova i trebalo bi da ti postane jasnije koliko se ko na zvizduke javlja... a, na stranu i nacin na koji se javlja...
cuvena izjava Dzordana Bruna, nakon sto je posjetio Mjesec i par ostalih planeta nece biti zaboravljena - "Kalimero"...![]()
Danasnji "feminizam"
- Chloe
- Photo mod
#33076 Re: Danasnji "feminizam"
- Chloe
- Photo mod
#33077 Re: Danasnji "feminizam"
Ma jel, stavi muškarca da malo vas seksualiziramo ... da vidite kako je biti komad mesa za niske strasti ...
ili bi vam imponovalo...
-
John Cleese
#33078 Re: Danasnji "feminizam"
Pa postoji vec bar jedna tema o "frajerima" ili kako se vec zove, u tajanstvenim i slabo istrazenim dubinama BC
Ko li je ono nadlezan za taj forumski kanton...
- Chloe
- Photo mod
#33079 Re: Danasnji "feminizam"
John Cleese wrote: ↑28/05/2024 08:36Pa postoji vec bar jedna tema o "frajerima" ili kako se vec zove, u tajanstvenim i slabo istrazenim dubinama BC![]()
Ko li je ono nadlezan za taj forumski kanton...![]()
![]()
-
John Cleese
#33080 Re: Danasnji "feminizam"
Sva ta nezaštićena poluobnažena muška tijela izložena bestidnim pohotnim ženskim pogledima i komentarima... Strašno...Chloe wrote: ↑28/05/2024 08:38John Cleese wrote: ↑28/05/2024 08:36Pa postoji vec bar jedna tema o "frajerima" ili kako se vec zove, u tajanstvenim i slabo istrazenim dubinama BC![]()
Ko li je ono nadlezan za taj forumski kanton...![]()
![]()
... nadležna je neka tamo, ne znaš je ti, a temaaaa je mrak - doslovno ....
![]()
![]()
-
vernes81
#33081 Re: Danasnji "feminizam"
Udjem na politiku kad ono pokvarili zadnju stranicu.
Udjem na feminizam kad svadjaji se 2-3 lika ko je veci frajer.
Sta covjek da cita danas ?
Udjem na feminizam kad svadjaji se 2-3 lika ko je veci frajer.
Sta covjek da cita danas ?
-
John Cleese
-
vernes81
#33083 Re: Danasnji "feminizam"
Nema nista Ateista se garant zadao u neke projekte
Iskopaj nam nesto novo
-
John Cleese
- MarlboroGold
#33085 Re: Danasnji "feminizam"
Nama bi imponovalo jer smo uglavnom opušteni po pitanju toga, a i sredina je jednostavno takva.
Vi se uglavnom ustručavate po tom pitanju da išta govorite da ne bi došlo do osuda iako manje više jednako nas seksualizirate kao mi vas.
- Chloe
- Photo mod
#33086 Re: Danasnji "feminizam"
Ma da...MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 10:49Nama bi imponovalo jer smo uglavnom opušteni po pitanju toga, a i sredina je jednostavno takva.
Vi se uglavnom ustručavate po tom pitanju da išta govorite da ne bi došlo do osuda iako manje više jednako nas seksualizirate kao mi vas.
- MarlboroGold
#33087 Re: Danasnji "feminizam"
Pa jest tako bome.Chloe wrote: ↑28/05/2024 11:35Ma da...MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 10:49Nama bi imponovalo jer smo uglavnom opušteni po pitanju toga, a i sredina je jednostavno takva.
Vi se uglavnom ustručavate po tom pitanju da išta govorite da ne bi došlo do osuda iako manje više jednako nas seksualizirate kao mi vas.![]()
Samo kad biste na Balkanu otvoreno govorile o tome bilo bi "čuj one kurac joj viri iz očiju kakva kurava". Zato ipak birate da šutite, pa je to jasno.
A kad odeš na neki strani forum, uletiš u neke te grupe ljudi i slično žene jednako sline za muškim tElima, ljepoti, ćunama, pričaju u detalje kako se ševe itd. kao i mi po pitanju ženskih sisa i guzica... sve je to u konačnici normalno. Imaš izbor da li da govoriš o tome ili ne.
-
Hakiz
#33088 Re: Danasnji "feminizam"
Čini mi se da iako muškarci više pričaju o sisama i guzicama, manje pričaju o krevetu. Barem u mom okruženju, mi možemo prokomentarisati neku ženu da je atraktivna ili ne, ali nećemo pričati o tome kako smo se seksali, šta voli ili ne voli u krevetu, zna li ili ne zna znanje itd. Mislim da o tim detaljima, dobar ili nije, mali mu ili veliki itd više pričaju žene.
Mislim da inače žene mogu biti puno vulgarnije kada su u uskom krugu od muškaraca. Neke će reći da pričaju o bitnijim stvarima, ne o površnim kao muškarci, iskrenije pričaju o stvarima, ali svako ima pravo na izgovor.
Mislim da inače žene mogu biti puno vulgarnije kada su u uskom krugu od muškaraca. Neke će reći da pričaju o bitnijim stvarima, ne o površnim kao muškarci, iskrenije pričaju o stvarima, ali svako ima pravo na izgovor.
-
Cernes
#33089 Re: Danasnji "feminizam"
Na muskarce i zene se gleda razlicito i ne vidim problem u tome. Pokusava se vjestacki isforsirati lazna jednakost koje je neprirodna i ne moze protiv toliko godina evolucije ljudskog roda.MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 11:49Pa jest tako bome.Chloe wrote: ↑28/05/2024 11:35Ma da...MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 10:49
Nama bi imponovalo jer smo uglavnom opušteni po pitanju toga, a i sredina je jednostavno takva.
Vi se uglavnom ustručavate po tom pitanju da išta govorite da ne bi došlo do osuda iako manje više jednako nas seksualizirate kao mi vas.![]()
Samo kad biste na Balkanu otvoreno govorile o tome bilo bi "čuj one kurac joj viri iz očiju kakva kurava". Zato ipak birate da šutite, pa je to jasno.
A kad odeš na neki strani forum, uletiš u neke te grupe ljudi i slično žene jednako sline za muškim tElima, ljepoti, ćunama, pričaju u detalje kako se ševe itd. kao i mi po pitanju ženskih sisa i guzica... sve je to u konačnici normalno. Imaš izbor da li da govoriš o tome ili ne.
Ja ne zelim biti sa zenom koja otvoreno prica o cunama i tome kako se sevila. Kao ni vecina muskaraca. Zelim DAMU, a ne PROSTAKUSU.
- MarlboroGold
#33091 Re: Danasnji "feminizam"
Svašta si ti udrobio u to što si napisao.Cernes wrote: ↑28/05/2024 14:03Na muskarce i zene se gleda razlicito i ne vidim problem u tome. Pokusava se vjestacki isforsirati lazna jednakost koje je neprirodna i ne moze protiv toliko godina evolucije ljudskog roda.MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 11:49Pa jest tako bome.
Ja ne zelim biti sa zenom koja otvoreno prica o cunama i tome kako se sevila. Kao ni vecina muskaraca. Zelim DAMU, a ne PROSTAKUSU.
Kakve veze evolucija ima sa time koliko ko može otvorenije govoriti o svojim seksualnim preferencijama, životu itd.?
Tvoja preferencija tu, u konačnici, nije ni bitna. Nije ni moja. Ova sredina će postati liberalnija kako koja godina bude odmicala bez obzira na moj ili tvoj stav.
- vjeshalica
#33092 Re: Danasnji "feminizam"
Zasto bi zena bila prosta ako komentarise seksualne preferencije ili govori o svojim iskustvima? Naravno u nekom prikladnom kontekstu? Sta zapravo ima toliko prosto u opisu seksualnog odnosa, ako je primjerenim rjecnikom prezentiran?Cernes wrote: ↑28/05/2024 14:03
Na muskarce i zene se gleda razlicito i ne vidim problem u tome. Pokusava se vjestacki isforsirati lazna jednakost koje je neprirodna i ne moze protiv toliko godina evolucije ljudskog roda.
Ili je opis samo rezervisan za muskarce?
-
broj dva
#33093 Re: Danasnji "feminizam"
Od kad su to sise površneHakiz wrote: ↑28/05/2024 12:56 Čini mi se da iako muškarci više pričaju o sisama i guzicama, manje pričaju o krevetu. Barem u mom okruženju, mi možemo prokomentarisati neku ženu da je atraktivna ili ne, ali nećemo pričati o tome kako smo se seksali, šta voli ili ne voli u krevetu, zna li ili ne zna znanje itd. Mislim da o tim detaljima, dobar ili nije, mali mu ili veliki itd više pričaju žene.
-
broj dva
#33094 Re: Danasnji "feminizam"
Usmeno da je dama, oralno da je prostakušaCernes wrote: ↑28/05/2024 14:03Na muskarce i zene se gleda razlicito i ne vidim problem u tome. Pokusava se vjestacki isforsirati lazna jednakost koje je neprirodna i ne moze protiv toliko godina evolucije ljudskog roda.MarlboroGold wrote: ↑28/05/2024 11:49Pa jest tako bome.
-
Seawolf
#33095 Re: Danasnji "feminizam"
To je sasvim očekivano, jer i više žena ima seksualne odnose nego muškaraca.Hakiz wrote: ↑28/05/2024 12:56 Čini mi se da iako muškarci više pričaju o sisama i guzicama, manje pričaju o krevetu. Barem u mom okruženju, mi možemo prokomentarisati neku ženu da je atraktivna ili ne, ali nećemo pričati o tome kako smo se seksali, šta voli ili ne voli u krevetu, zna li ili ne zna znanje itd. Mislim da o tim detaljima, dobar ili nije, mali mu ili veliki itd više pričaju žene.
-
Cernes
#33096 Re: Danasnji "feminizam"
Zasto bi zena uopste trebala da komentarise seksualne preferencije i svoje iskustva? Tu se radi i INTIMI.vjeshalica wrote: ↑28/05/2024 14:22Zasto bi zena bila prosta ako komentarise seksualne preferencije ili govori o svojim iskustvima? Naravno u nekom prikladnom kontekstu? Sta zapravo ima toliko prosto u opisu seksualnog odnosa, ako je primjerenim rjecnikom prezentiran?Cernes wrote: ↑28/05/2024 14:03
Na muskarce i zene se gleda razlicito i ne vidim problem u tome. Pokusava se vjestacki isforsirati lazna jednakost koje je neprirodna i ne moze protiv toliko godina evolucije ljudskog roda.
Intima -> ženski rod unutrašnji, intimni život čoveka.
Lični, unutrašnji život, osećaji koji se ne pokazuju javno;
Skrivena u sebi misao, pritajena, potajna želja, čežnja;
Sto se tice muskih krkana i seljobera za mene su to debili, ali cinjenica je da zenama nisu toliko nezanimljivi i odbojni.
-
kakavdanakneiskustvu
#33097 Re: Danasnji "feminizam"
postoje valjda i žene krkanke i seljančure kao što postoje i muški krkani i seljoberi
- vjeshalica
#33098 Re: Danasnji "feminizam"
Intima nije samo rezervisana za zene,vec i muskarce.Cernes wrote: ↑28/05/2024 17:01Zasto bi zena uopste trebala da komentarise seksualne preferencije i svoje iskustva? Tu se radi i INTIMI.vjeshalica wrote: ↑28/05/2024 14:22Zasto bi zena bila prosta ako komentarise seksualne preferencije ili govori o svojim iskustvima? Naravno u nekom prikladnom kontekstu? Sta zapravo ima toliko prosto u opisu seksualnog odnosa, ako je primjerenim rjecnikom prezentiran?Cernes wrote: ↑28/05/2024 14:03
Sto se tice muskih krkana i seljobera za mene su to debili, ali cinjenica je da zenama nisu toliko nezanimljivi i odbojni.
Te zaguljene definicije nisu uopce relevantne za ozbilju diskusiju.
-
moimoi
#33099 Re: Danasnji "feminizam"
Da li to znaci da trebas sutjeti o onome sto volis a sto ne?Cernes wrote: ↑28/05/2024 17:01Zasto bi zena uopste trebala da komentarise seksualne preferencije i svoje iskustva? Tu se radi i INTIMI.vjeshalica wrote: ↑28/05/2024 14:22Zasto bi zena bila prosta ako komentarise seksualne preferencije ili govori o svojim iskustvima? Naravno u nekom prikladnom kontekstu? Sta zapravo ima toliko prosto u opisu seksualnog odnosa, ako je primjerenim rjecnikom prezentiran?Cernes wrote: ↑28/05/2024 14:03
Imas li ti zenu? Djevojku?
-
Hakiz
#33100 Re: Danasnji "feminizam"
Jedno je sa partnerom se dogovoriti o tome kako ćete se seksati.
Drugo je opisivati iskustva, opisivati partnera, "prijateljicama". Ako već hoće o sebi da priča, neka ne priča o partneru ako nema dopuštenje. To je izdaja. Povjerenje i ti fazoni.
Drugo je opisivati iskustva, opisivati partnera, "prijateljicama". Ako već hoće o sebi da priča, neka ne priča o partneru ako nema dopuštenje. To je izdaja. Povjerenje i ti fazoni.