Nisam u situaciji
Ova poslednja bočna stakla, iza C stuba. Dođu bočno od poklopca motora. Nema krova da zatvara cjelinu, stoje bočno čisto onako estetski ili možda zbog aerodinamike.
Valjda sam nekako pojasnio.
Uffff ovo je luksuz
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nisam u situaciji
Uffff ovo je luksuz
Ha sta ja znam, nisam ih ja smjestio. Mi mozemo da se slozimo ili ne slozimo, vidim da se zasad vecina forumasa slaze sa listom. Znaci da je tacno ako gledamo misljenje vecineBiBi911 wrote: ↑27/05/2024 19:07Po cemu alfa, acura, infinity, Volvo, Genesis, polstar premium svi su ili kinezi ili malo koze i karbona na tabli,
Cupra/ plasticki scporcki odjel seata, jeep, pizon, ds(plasticni krom), smart, abarth, tesla, lancia 1 model fiata 500 sa sljokicama semi premium po cemu
Reno MasMarket a pizon premium
Toyota pravi nekoliko Modella koji su po luksuzu/premiumu iznad ovih(po meni nabrojanih) al valjda ovaj sto je turo sliku nije cuo za te modele.
Amaretto nema eclipse na listi
Sad će @konektovan i on voli alfe
Karikaturist wrote: ↑28/05/2024 07:37 Bas mi prije par dana iskoci taj novi ID.7 na reklami.
64000€, unutra neka sjedista cudna i djeluju jeftina prostepana nekim tirkiznim koncem plus ogroman screen na sredini i skoro nepostojeci mali screen ispred vozaca.
Znaci dojam samo na osnovu slika da izgleda prejeftino a mogu misliti da je uzivo i gore. Naravno nema 4x4.
Toliko para bas ali bas moras biti tikva pa dati.
Svojevremeno je jedan forumas ovdje gledao kako neki youtuber pipa instrument tablu i na osnovu toga tvrdio da auto qcu ne valja. Nemoj biti taj forumas.Karikaturist wrote: ↑28/05/2024 07:37 Bas mi prije par dana iskoci taj novi ID.7 na reklami.
64000€, unutra neka sjedista cudna i djeluju jeftina prostepana nekim tirkiznim koncem plus ogroman screen na sredini i skoro nepostojeci mali screen ispred vozaca.
Znaci dojam samo na osnovu slika da izgleda prejeftino a mogu misliti da je uzivo i gore. Naravno nema 4x4.
Samo ako ti neces biti svakom loncu poklopac.izvrsni direktor wrote: ↑28/05/2024 08:11Svojevremeno je jedan forumas ovdje gledao kako neki youtuber pipa instrument tablu i na osnovu toga tvrdio da auto qcu ne valja. Nemoj biti taj forumas.Karikaturist wrote: ↑28/05/2024 07:37 Bas mi prije par dana iskoci taj novi ID.7 na reklami.
Navodno je VW u poporličnoj krizi. ID je popriličan promašaj. Bivšem šefu im se sudi. Kazne od diselgata još zezaju, navodno su do sada platili 40 milijardi dolara kazne. Pogotovo su u Americi problemi, veći je problem što su im dokazali da su znali za iregularnosti i pokušali zataškati. U USA sad prodaju od Golfa samo GTI i Jettu i SUV modele.BiBi911 wrote: ↑28/05/2024 07:59Karikaturist wrote: ↑28/05/2024 07:37 Bas mi prije par dana iskoci taj novi ID.7 na reklami.
https://www.autoscout24.de/angebote/vol ... roid-share
Sto je 60.000€ danas za auto pa to postar zaradi za godinu.
Pogon na sve dolazi rekli su naredne godine i moj skodilak je zadnji pogon i iskreno nit primjetim nit se osjetim a vazda je sa 500kg u gepeku
Taj mali ekran je beze ali kada imas to svjetlece"gowno" od 17" pored jbga... takav trend krenuo sa teslom
Koji autoproizvodjac nije u krizi?beco wrote: ↑28/05/2024 10:51Navodno je VW u poporličnoj krizi. ID je popriličan promašaj. Bivšem šefu im se sudi. Kazne od diselgata još zezaju, navodno su do sada platili 40 milijardi dolara kazne. Pogotovo su u Americi problemi, veći je problem što su im dokazali da su znali za iregularnosti i pokušali zataškati. U USA sad prodaju od Golfa samo GTI i Jettu i SUV modele.BiBi911 wrote: ↑28/05/2024 07:59Karikaturist wrote: ↑28/05/2024 07:37 Bas mi prije par dana iskoci taj novi ID.7 na reklami.
Pogon na sve dolazi rekli su naredne godine i moj skodilak je zadnji pogon i iskreno nit primjetim nit se osjetim a vazda je sa 500kg u gepeku
Taj mali ekran je beze ali kada imas to svjetlece"gowno" od 17" pored jbga... takav trend krenuo sa teslom
Infinity, acura, Genesis Kinezi ili malo kože na tabliBiBi911 wrote: ↑27/05/2024 19:07Po cemu alfa, acura, infinity, Volvo, Genesis, polstar premium svi su ili kinezi ili malo koze i karbona na tabli,
Cupra/ plasticki scporcki odjel seata, jeep, pizon, ds(plasticni krom), smart, abarth, tesla, lancia 1 model fiata 500 sa sljokicama semi premium po cemu
Reno MasMarket a pizon premium
Toyota pravi nekoliko Modella koji su po luksuzu/premiumu iznad ovih(po meni nabrojanih) al valjda ovaj sto je turo sliku nije cuo za te modele.
Amaretto nema eclipse na listi
njje zvaka za seljaka, uvijek bilo i ostalocitroen xm wrote: ↑28/05/2024 09:11 https://olx.ba/artikal/61082437
Šta uradi čovjek od auta majko mila.... I kaže restauracija![]()
Nisu u krizi redom Toyota, Honda, Hyundai i Kia...BiBi911 wrote: ↑28/05/2024 12:11Koji autoproizvodjac nije u krizi?beco wrote: ↑28/05/2024 10:51Navodno je VW u poporličnoj krizi. ID je popriličan promašaj. Bivšem šefu im se sudi. Kazne od diselgata još zezaju, navodno su do sada platili 40 milijardi dolara kazne. Pogotovo su u Americi problemi, veći je problem što su im dokazali da su znali za iregularnosti i pokušali zataškati. U USA sad prodaju od Golfa samo GTI i Jettu i SUV modele.BiBi911 wrote: ↑28/05/2024 07:59
Svi imaju probleme, svi kasne. Dijelova fali svima a kako je krenulo sa Taiwan bice jos gore.
U USA prodaju 10 modela dok u EU 29 prije 2019 su u USA prodavali 16modela.
Diesel gate su isplatili. Presuda je bila odmah novce. Mescini jos je ostalo nesto u UK(neka advokatska firma je nesto osporila) ja dobio 1500€ na sto zbog cega nemam blage.
Koji elektro auto nije promasaj. Svi su ih na foru sklepali. Do 2017 svi su ulagali u razvoj OTO/Diesel i preko noci sve pare odu PM jer mjenja se politika.