Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sjoo što Bake spusti Dodiku...broj 50. To može samo veliki državnik i veliki šaljivdžija kakav je naš Bake. Samo što je to stari vic,puno puta ispričan. Možda bude smiješan Mulahusiću
Ovaj covjek je jednostavno glup i do srzi pokvaren.
Pa u nekim stvarima je u pravu, treba biti realan bez obzira na političko opredjeljenje.
Pricat o drzavnoj agenciji u maniri kako to rade Dodikovci je nepametno i stetno.
Ali to je SDA.
Daj drzavu ali da mene niko ne dira.
Znam ja šta ti govoriš ali ovo je u pravu. Isto kao da tvoj komšija dila brašno i niko ga ne privodi a tebi u kontroli u autu nađu paketić trave za ličnu upotrebu i tebe privedu. Mislim logično pitao bih se pa kako on može vreće brašna dilati a ja i Žuga ni na more Karikiram naravno ali Dodik je skupio materijala za 20x privođenja radi izazivanja nacionalne mržnje i sijanja straha. Bakira sa pravom pozivaju samo trebao bi taj kantar za sve biti isti i tu sa pravom postavlja pitanje.
Pa u nekim stvarima je u pravu, treba biti realan bez obzira na političko opredjeljenje.
Pricat o drzavnoj agenciji u maniri kako to rade Dodikovci je nepametno i stetno.
Ali to je SDA.
Daj drzavu ali da mene niko ne dira.
Znam ja šta ti govoriš ali ovo je u pravu. Isto kao da tvoj komšija dila brašno i niko ga ne privodi a tebi u kontroli u autu nađu paketić trave za ličnu upotrebu i tebe privedu. Mislim logično pitao bih se pa kako on može vreće brašna dilati a ja i Žuga ni na more Karikiram naravno ali Dodik je skupio materijala za 20x privođenja radi izazivanja nacionalne mržnje i sijanja straha. Bakira sa pravom pozivaju samo trebao bi taj kantar za sve biti isti i tu sa pravom postavlja pitanje.
S tim da ja nisam izgradjivao taj sistem.
I nije neskolovani tjelohranitelj mog oca bio na celu obavjestajnog aparata.
Govnar je neopjevani licemjer, stranka mu na čelu sa rahmetli babom i plejadom njihA sa njim izdala državu i kroz decenije pomagala režime svih unutrašnjih i vanjskih neprijatelja iste (kakvi su i sami), srozala sve i jednu instituciju da bi on sad ovako reagovao. Naravno, kriminal neću pominjati ovom prilikom ALI ... Da su se jačale institucije a ne davale pozicije i procesuirao kriminal prije svega njihovih strateških partnera i njih samih mi sada ne bi imali "ugroženog" Bakira i slobodnog Milorada i Dragana. Sva su ta govna i masa njihovih stranačkih pijuna odavno trebala završiti iza rešetaka, samo na osnovu počinjenog kriminala a da o ostalom ne govorimo.
Neće se ništa desiti a da ima pravde zatvorili bi ga ako ne po pitanju ovoga onda barem nečeg drugog i u tome leži nada da bi se i Mile i Dragan mogli zatvoriti po istom principu ma o čemu da se radilo.
Od svih ovih govana su mi najveća opasnost ovi sda izdajnici jer s njima nikad ne znaš na čemu si i u kom momentu bi te izdali kao što već i jesu nebrojeno puta, sa ovim drugima barem znaš na čemu si.
Edit: Sjetih se onog njegovog 4=3, pa sve ti jebem licemjerno.
Na stranu Izebegovićeva nesposobnost, korupmiranost i bahatost ali ovdje je u pravu 100%. Smiješno je da se političarima iz RS-a ne mjeri istim kantarom kada otvoreno vrijeđaju cijelu vjeru, Bošnjake, žrtve, genocid i glorificiraju ili relavitiziraju ratne zločince, njihove idologije i politike. Evo možda nategnuto može proći i teza da se boje reakcija iz RS-a kada bi krenuli tim putem ali evo imate i političare iz HDZ-a koji su sakupili dosta poena za slične pozive ali ništa. Opet se boje i njihovih reakcija?
Možda hoće da, time što će prvo procesuirati govor mržnje bošnjačkih političara, izbiju adute za politizaciju procesuiranja Nešića, one dodikove tuke, samog Dodika i opskurnih likova iz HNS...
drug_profi wrote: ↑28/05/2024 14:23
Možda hoće da, time što će prvo procesuirati govor mržnje bošnjačkih političara, izbiju adute za politizaciju procesuiranja Nešića, one dodikove tuke, samog Dodika i opskurnih likova iz HNS...
Da hoće mogli bi uporedo i time bi izbili adute politiziranju. Zamisli da je neko od Bošnjačkih političara izrekao sve ono što je Dodik izrekao i puleni oko njega? Mislim da bi bili optuženi kao neprijatelji kršćansva generalno i članovi ISIL-a.
Je li moguce sta se pise po ovom forumu, samo izbijanje aduta, argumenata, pokazivanje ko je kocnicar procesa.. u fazonu hajte prvo vi, pa ce i ostali, samo sto nisu.
Dajte, nismo bolan svi tupsoni kakvim nas ocito smatrate.
drug_profi wrote: ↑28/05/2024 14:23
Da hoće mogli bi uporedo i time bi izbili adute politiziranju. Zamisli da je neko od Bošnjačkih političara izrekao sve ono što je Dodik izrekao i puleni oko njega? Mislim da bi bili optuženi kao neprijatelji kršćansva generalno i članovi ISIL-a.
Da. kad bi musliman onakve gadosti govorio, bio bi kod agencija u ravni sa Osamom BL.
No takav je svijet. Živimo u Europi i moramo biti svjesni da se muslimani ovdje gledaju drugačijim mjerilima. Nažalost BiH nema izbora nego ići na Zapad, po koju god cijenu, jer ako ne posatnemo Zapad, nestaćemo.
Na stranu Izebegovićeva nesposobnost, korupmiranost i bahatost ali ovdje je u pravu 100%. Smiješno je da se političarima iz RS-a ne mjeri istim kantarom kada otvoreno vrijeđaju cijelu vjeru, Bošnjake, žrtve, genocid i glorificiraju ili relavitiziraju ratne zločince, njihove idologije i politike. Evo možda nategnuto može proći i teza da se boje reakcija iz RS-a kada bi krenuli tim putem ali evo imate i političare iz HDZ-a koji su sakupili dosta poena za slične pozive ali ništa. Opet se boje i njihovih reakcija?
Čim ih dokači zakon odmah kmečanje o udarima na bošnjake.
Prpa.ba wrote: ↑28/05/2024 14:30
Je li moguce sta se pise po ovom forumu, samo izbijanje aduta, argumenata, pokazivanje ko je kocnicar procesa.. u fazonu hajte prvo vi, pa ce i ostali, samo sto nisu.
Dajte, nismo bolan svi tupsoni kakvim nas ocito smatrate.
pa pogledaj samo spisak sdaovaca kojima je presudjeno i kojima se sudi bukvalno stavi na jednu stranu sdaovce a na ostalu ljude iz svih ostalih stranaka od sva tri naroda i ponovno ce sdaovaca biti vise
Pa sdaovci i kad kradu ne znaju ukrasti kako treba nego je sve na hlapljivom minderskom nivou daj meni sve, nemaju mjere ni u cemu nije ni cudo sto su najdraza stranka za proganjanje od strane istraznih i pravosudnih institucija BiH
i kako ne kontaju da ih senka i vasvija samo po usima lupaju i da nijednog sdaovca nisu odbranili, nego njih dvije kao dva pokvarena megafona znaju stat ispred kamera i napadati sud i sipunda su politicki procesi i progoni u pitanju