Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sid the sloth wrote: ↑24/05/2024 16:21
Naravno da ne ide, fol napada se Real kako postupaju sa legendama kluba a gore od ovoga tesko da moze.
Iskreno bih volio da im svaki trener, kojeg ova garnitura sa Decom dovede, bude flop i da na kraju oni dobiju nogu. Ne moraju nista osvojiti, bas bih volio da im se dobro obije o glavu.
Pa i obit ce im se od glavu, sigurno.
Ne mogu raditi ovakve pizdarije, a da im se to ne vrati kad-tad karma je cudo.
Najsmijesnije u cijeloj prici je to sto je Xavi vec najavio odlazak na kraju sezone, ovi ga molili mjesec dana da se predomisli i kad su ga konacno premuntali te produzuli saradnju - onda mu zabili noz u leđa sa Flickom
Po meni je Xavi dosta dobar trener, ali je previse emotivan... kad gledas njegove izjave, uvijek su bili bolji, nije bilo srece ili zajebo sudija. Onda prvi put dao ostavku sa obrazlozenjem da je previse pritiska, novinari postavljaju teska pitanja Ne kontam zasto se onda mislio vratiti, pritisak je popustio jer su svi mislili da odlazi, naredne sezone bi bilo opet isto.
Mislim da bi njemu godilo da bude trener negdje drugo, mozda bi mu bilo lakse i mogao bi gledati stvari objektivnije.
Idealno bi bilo da su ga pustili da ode kad je sam to htio. A ovako slinili za njim da ne ide a izgleda samo da bi mogli ispregovarati bolje uslove s nekim drugim. Fuj. Bankrotirali dabogda.
Trebali su ga ostaviti do kraja iduce sezone i onda se razici na fin nacin.
Ovo je stvarno bezveze. Ako su razgovarali sa ovim Flickom prije dva mjeseca, sigurno je zatezao, pa su onda molili Xavija da ostane.
Sid the sloth wrote: ↑25/05/2024 14:09
Izgleda da je Barca ipak bolje prosla nego Bayern, cuj Kompany im trener
Cijeli svemir se urotio da Harry Kane ode u mirovinu bez trofeja
samo se salite vidjecete kad kompany uspije ko xabi alonso
Xabi Alonso je ekipu koja se borila za opstanak doveo do dvostruke krune i finala EL.
Vincent Company je ispao iz lige.
Mogu prihvatiti da je EPL bolja od BL. Ne mogu prihvatiti da je toliko bolja pa da trener ekipe koja je ispala u Engleskoj dođe za trenera ekipe koja se svake godine natječe za treble
Pa i Xavi je ekipu koja je bila na 9 mjestu (pod vodstvom Koemana), u roku od tri mjeseca podigao na drugo mjesto. Sve kao trener pocetnik.
A naredne sezone osvojio i titulu pored jace ekipe kao sto je Real, plus Superkup. Pa se o njemu ne pisu hvalospjevi kao o Alonsu, vec ga se ismijava, jos ga Laporta sutne iz kluba
Ma tu su stvarno neka druga posla u igri, nije rezultat sigurno. Možda Deco šupak se osvećuje što je Xavi kumovao njegovom odlasku.
Iskreno, ne znam koliko je Flick dobar spoj s Barcom jer navijači i mediji u Kataloniji ne očekuju samo rezultate nego i stil igre. I tu je po meni, na stranu sva naša podjebavanja, Xavi bio dobar jer je prihvatio igru na 1:0 kao legitimnu da bi došao do cilja i došao je do cilja prvi. I svaka mu čast.
JohnnyS wrote: ↑26/05/2024 14:42
Ma tu su stvarno neka druga posla u igri, nije rezultat sigurno. Možda Deco šupak se osvećuje što je Xavi kumovao njegovom odlasku.
Iskreno, ne znam koliko je Flick dobar spoj s Barcom jer navijači i mediji u Kataloniji ne očekuju samo rezultate nego i stil igre. I tu je po meni, na stranu sva naša podjebavanja, Xavi bio dobar jer je prihvatio igru na 1:0 kao legitimnu da bi došao do cilja i došao je do cilja prvi. I svaka mu čast.
Pa Xaviju se to oprastalo zbog toga sto je Xavi. Odnosno mislim da je i on ove sezone bio pod pritiskom da igra ofanzivnije sto nije zavrsilo dobro. A nekome sa strane se tek to nece tolerisati.
A Deco jeste minirao Xavija jos od one utakmice u Antwerpenu, kad su mu totalno srozali autoritet.