Ode hdz mato tadic dodje vukoja izdajaaaaahepekcina wrote: ↑26/05/2024 09:53nadam se da ih nećete sve zamjeniti Vukojamasajber87 wrote: ↑26/05/2024 09:38Cinjenice nisu populizam, jer ocigledno ili ne znas sta znaci ili si fulao temu. Sda nije proslost, nego stranka sa polugama u vlasti od sudstva medija javnih kompanija sluzbe, koje su pravili godina koje i sada obilato koriste.hepekcina wrote: ↑25/05/2024 11:24
suštinska je razlika da imaš ideju, a jedina ideja koju prodaješ je pljuc pljuc SDA, pljuc pljuc Bakir
to se u teoriji i praksi zove populizam.
SDA je prošlost, nije vlast i ne pita se više ni za šta
Ako hoćemo naprijed onda se trebamo baviti vlašću a ne opozicijom
Ako hocemo naprijed moramo cistiti "smece" koje su navukli oni koji su isto navlacili skoro 30 godina. Ili mislis da oni nisu "prljali" i da je prije godinu i par mjeseci moglo sve da se pocisti u sistemu pravljenom za najgore. Ono sto bi posmatrajuci sa strane zelio da smjena zapeklih katastrofalnih kadrova ide brze iako vjerujem da su sve vrste kocnica od sistemskih do ljudskih krvnicki stisnute do poda.![]()
kada govorimo o činjenicama de prebroj etničku strukturu imenovanih direktora institucija na državnom nivou u proteklih godinu dana, pa odgovori u čemu je problem: Ili nemate Bošnjaka ili ste sve prepustili HDZ-u i SNSD-u?
Ne možete jedno pričati, a sasvim drugo raditi...SDA je na tome pala i vi ćete, budite sigurni, jer lažete i to ofirno
A ma koliko današnji instrumentarij za manipulaciju bio moćan, ljudi nisu baš tolike budale kao što vi mislite
Prebroj ti ja ne brojim krvna zrnca ali evo posto imas informacije podijeli ih sa citaocima foruma, malo da ti pomognem da VIdis sta je rezultat skoro 30 godina politike ove sda i to sa sda medija
https://stav.ba/vijest/mehmedovic-na-po ... pada/16571
Sda je pala jer je prije svega privatizovala institucije kad smo kod njih, ucinila da odgovaraju prvoj familiji, gsje su sve odluke bitne za bosnjake donosile u dnevnoj sobi.
Trece opet da ponovim nema mi ja sam jedinka, forumas, napisem nekad nesto iz ubjedjenja bez bilo kakvog interesa, ali obzirom kako volis taj termin ocigledno da si sebe svrstao svjesno ili nesvjesno