Nema ta emisija vise sta ponuditi realno a ni Senad...nema vise ni gostiju a ni tema koji su zanimljivi a koji idu na teme koje Senad forsira.
Jednostavno,i Senad i Centralni dnevnik mogu lagano peMziju.
Moderator: anex
Sreca pa ide ljetna pauza da nenad napuni rezervezippoo87 wrote: ↑24/05/2024 22:24 Ja kako ovih 1-2 mjeseca ne gledam Centralni dnevnik,tacno sam se preporodio
Nema ta emisija vise sta ponuditi realno a ni Senad...nema vise ni gostiju a ni tema koji su zanimljivi a koji idu na teme koje Senad forsira.
Vec 5 godina ta emsija nema sta ponuditi, od momenta kad je doveo onu botoksiranu papanku Karelusu da pred njim glumi divu, a on je persirao kao da je oskarovka ili nobelovkazippoo87 wrote: ↑24/05/2024 22:24 Ja kako ovih 1-2 mjeseca ne gledam Centralni dnevnik,tacno sam se preporodio
Zar Marjan Mijajlović nije bukvalno prešao na islam?Nehljeb wrote: ↑25/05/2024 19:12 Pogledam ko je gost i možda par minuta.Vidim da je ovaj Bursać.Poštujem svakog čovjeka bez obzira na naciju ko realno i iskreno govori o prošlosti.Cijenim Srbina koji iskreno kaže da je u Srebrenici presuđen genocid i da se sudska odluka mora poštovati.Ali ako to kaže ako to stvarno misli.Ovaj Bursać mi ne djeluje iskreno.Mislim da je on plaćen da govori to što govori. Čisti interes.Čovjek mi se gadi. U sportu je nešto slično sa Marjanom Mijailovićem.Čovjek ke veliki Bosanac kada mu je plaćeno.O Vojinu Mijatoviću tek neću da pišem.
Ja sam ga vidio sa kriglom točenogsehohari wrote: ↑25/05/2024 19:13Zar Marjan Mijajlović nije bukvalno prešao na islam?Nehljeb wrote: ↑25/05/2024 19:12 Pogledam ko je gost i možda par minuta.Vidim da je ovaj Bursać.Poštujem svakog čovjeka bez obzira na naciju ko realno i iskreno govori o prošlosti.Cijenim Srbina koji iskreno kaže da je u Srebrenici presuđen genocid i da se sudska odluka mora poštovati.Ali ako to kaže ako to stvarno misli.Ovaj Bursać mi ne djeluje iskreno.Mislim da je on plaćen da govori to što govori. Čisti interes.Čovjek mi se gadi. U sportu je nešto slično sa Marjanom Mijailovićem.Čovjek ke veliki Bosanac kada mu je plaćeno.O Vojinu Mijatoviću tek neću da pišem.
Kad se skidao vjerovatno, mu je trebala pomoć vjere, sad došao tobe.Nehljeb wrote: ↑25/05/2024 19:49Ja sam ga vidio sa kriglom točenogsehohari wrote: ↑25/05/2024 19:13Zar Marjan Mijajlović nije bukvalno prešao na islam?Nehljeb wrote: ↑25/05/2024 19:12 Pogledam ko je gost i možda par minuta.Vidim da je ovaj Bursać.Poštujem svakog čovjeka bez obzira na naciju ko realno i iskreno govori o prošlosti.Cijenim Srbina koji iskreno kaže da je u Srebrenici presuđen genocid i da se sudska odluka mora poštovati.Ali ako to kaže ako to stvarno misli.Ovaj Bursać mi ne djeluje iskreno.Mislim da je on plaćen da govori to što govori. Čisti interes.Čovjek mi se gadi. U sportu je nešto slično sa Marjanom Mijailovićem.Čovjek ke veliki Bosanac kada mu je plaćeno.O Vojinu Mijatoviću tek neću da pišem.
senciju vokri jer on nije bio glavni i prvi u ovom historijskom momentu, tridesetak godina bi ubio za ovo i njega promasilast mohicans wrote: ↑25/05/2024 20:02 Šta narcisoidni šupak sad pokušava uraditi, pere Lagumdziju,evo sad konekcije sa Azarbejdzanom. Senade, napuši se i promijeni dilera, paćeniče.
Zato sto me je izritirao "vidio sam miajlovica s pivom". Pa vidim i ja stotine "nasih" pa ne komentarisem. Neka ra di sta hoce, ko sam ja da cijenim kakav je i je li vjernik?