Rezolucija o genocidu u Srebrenici
- nivla
#1426 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
iran je jedna od najstarijih civilizacija
o njima znamo samo ono sto nam mediji koji ih ne vole pisu
ko je imao priliku upoznati irance koji su otisli na zapad zna da ih vecina nije otisla sto su im vlast i sistem losi vec su otisli zbog sankcija koje su uvedene iranu, a koje uticu na kvalitet zivota obicnog covjeka
kako god, iako smo glasali da im se uvedu sankcije, oni su i tad rekli da ce stajati cvrsto uz nas
o njima znamo samo ono sto nam mediji koji ih ne vole pisu
ko je imao priliku upoznati irance koji su otisli na zapad zna da ih vecina nije otisla sto su im vlast i sistem losi vec su otisli zbog sankcija koje su uvedene iranu, a koje uticu na kvalitet zivota obicnog covjeka
kako god, iako smo glasali da im se uvedu sankcije, oni su i tad rekli da ce stajati cvrsto uz nas
-
internazionale
#1427 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Ono kad pokušavaš ispasti pametan. Ova dva bolda su u kolizijigiannibelif wrote: ↑23/05/2024 23:30 Ne znam što bi se čovjeku zamjerilo što se ne izjašnjava vjerski ili nacionalno. Postoje ljudi koji su u svojim glavama prevazišli te granice. To je njegova privatna odluka, pa taman promjenio sve to i čak naturalizirao se. Ovdje je poenta što ono što mu donosi finansijsku korist obilato krčmi, a što je najgore nije morao evidentno jer se kao ljekar specijalista može lijepo živjeti svuda.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1428 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Pojma nemam, možda su se stvarno zeznuli.Krokodajl wrote: ↑23/05/2024 23:36 @Chmoljo evo Peruanac (bili suzdržani) ali je spomenuo upravo to da će Peru raditi na obilježavanju sjećanja na genocid u Srebrenici.
@sehohari znam ja da su neutralni, al nelogično je da hvališ i pozdravljaš usvajanje rezolucije a bio si suzdržan (nije ni spomenuo, niti dao razlog za to).
- No Mind
#1429 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
To mi nikad nece biti jasno, toliko njegovih mandata proslo i to se nikad nije problematizovalo ni iskoristilo. Lik licno lijepio ploce Sratku u Srbiji i sad sere protiv rezolucije, pa normalno da to radi...Better Man wrote: ↑23/05/2024 23:36 Danas smo moglo vidjeti koje su zemlje na strani civilizacije, a koje zemlje su na strani necivilizacije, odnosno na strani zla. Fašisti i četnici poput Vučića, Dodika, Vulina, Stevandića, Karlwuše i sličnih me ne zanimaju i trebamo ih ignorisati, a posebno njihove laži. Vučića treba javno prozvati kao zaštitnika ratnih zločinaca i kao osobu koja je i sama učestvovala u zločinima u BiH i treba ga proglasiti personom non grata u BiH.
Mi smo jako nezreo i naivan narod, politicki toddleri u najbolju ruku
-
Hendrix
#1430 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Ne znam sta se cudite oko tih malih ostrva ili africkih siromasnih zemalja. Pod uticajem su ili Rusije ili Kine, niko ih nista ne pita.
Emirati su me iznenadili, nije dzaba 100 hiljada srba tamo. Na Khalifi se vijori srbijanska zastava za dan drzavnosti...Beograd na vodi. Ipak mislio sam da ce preci preko finansijskih interesa u vezi ovoga.
Emirati su me iznenadili, nije dzaba 100 hiljada srba tamo. Na Khalifi se vijori srbijanska zastava za dan drzavnosti...Beograd na vodi. Ipak mislio sam da ce preci preko finansijskih interesa u vezi ovoga.
-
giannibelif
#1431 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Jest, evo radi tebe pokušavam ispasti pametan. Ti si mi fokus večeri, ne znam šta bi bez tvojih prizemnih i plitkih konkluzija. Da u koliziji? I? Ja ovdje zaključujem šta bi moglo biti uzrok i zašto pored silnih diploma i znanja. A nešto zna sa ovim nivoom obrazovanja evidentno.internazionale wrote: ↑23/05/2024 23:45Ono kad pokušavaš ispasti pametan. Ova dva bolda su u kolizijigiannibelif wrote: ↑23/05/2024 23:30 Ne znam što bi se čovjeku zamjerilo što se ne izjašnjava vjerski ili nacionalno. Postoje ljudi koji su u svojim glavama prevazišli te granice. To je njegova privatna odluka, pa taman promjenio sve to i čak naturalizirao se. Ovdje je poenta što ono što mu donosi finansijsku korist obilato krčmi, a što je najgore nije morao evidentno jer se kao ljekar specijalista može lijepo živjeti svuda.
Last edited by giannibelif on 23/05/2024 23:56, edited 1 time in total.
- omega369
#1432 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Chmoljo wrote: ↑23/05/2024 23:31Sada lijepo svi ti koji su imali probleme proceduralne prirode svrnuti i hajmo jaro konkretno - evo priznajete, sta cete vi poduzeti u svojoj drzavi da odrzite kulturu sjecanja.Krokodajl wrote: ↑23/05/2024 23:28 Malo sam pogledao ove izjave pojedinih ambasadora nakon glasanja i malo je reći da sam zbunjen...
Kao prvo da spomenem, mislim da sam primjetio da Marokanaca i Turkmenistanaca nije bilo u sali nikako, a mislim ni Afganistanskog predstavnika.
Singapurski delegat (glasali ZA) spominje kako UN ne može dopustiti rezolucije ovakve vrste da se donose bez koncenzusa i kako to ne doprinosi cilju.
Sirijac priča o zapadu i gazi i kako je zapad gađao ISIL u Raki.
Armenac čitavo vrijeme govori kako Armenija podržava UN u spriječavanju genocida, kako razumije i suosjeća sa žrtvama genocida u Srebrenici i kako podržava UN i ostat će privržena u spriječavanju genocida (uopće ne navodi niti daje razlog što su bili suzdržani).
Peruanac osuo paljbu po UN kako su nesposobni da donesu koncenzus oko ove odluke kao što je bio slučaj sa Ruandom i žali što se ovako nešto ispolitizovalo i onda nastavio pričati kako Peru podržava rad Haškog suda i osuđuje genocid i smatra da bi UN trebao biti oštriji u osudi genocida kao akta i da treba osuditi sbe one koji negiraju genocid.
Saudijac počinje s Bismilom i onda kaže da je razočaran što je odluka donesena bez koncenzusa, i da su oni glasali za jer treba tako...
Predstavnik Sierra Leonea naveo niz nepravilnosti i grešaka i kako je trebalo i kako ovo, i usput spomenuo da su glasali ZA.
Predstavnica Vincenta i Grenadina se patila da izgovori Jugoslavija i Srebrenica ali uglavnom suzdržani su.
Iranac pohvalio glasanje ZA i napomenuo da su mnogi Iranci šehidili braneći Bosnu i kako je UN bio nesposoban tada kao što je i danas u Gazi, ali da svijet treba da spriječi i da se sjeća ovakvih stvari.
Tanzanijac naveo da će Tanzanija uvijek biti za ovakve stvari jer se bore protiv aparthejda i kolonijalizma, i da se genocid počinjen jer su žrtve muslimani.
Slovak osudio negiranje genocida ali smatra da će ova rezolucija napraviti kontra efekat jer će nastat sranje i da je trebao koncenzus.
Predstavnik Tajlanda iznio stav da su principijelni da nema smisla obilježavati dan sjećanja na žrtve genocida kada ima onih koji negiraju genocid i da sama rezolucija nema smisla jer neće imati efekt.
....
Dva šlaga na kraju.
Prvo Argentinac koji je osudio genocid ali mu je haman krivo što Argentinu nije niko ništa pitao, i da Argentina smatra da se trebalo raspravljati oko nacrta pa izraditi nacrt koji će biti usvojen koncenzusom.
I vrhunac...
Predstavnik Omana koji je pozdravio usvajanje rezolucije i potvrdio čvrst stav OICa i njegove zemlje da se genocid pamti (a bio suzdržan)
Malo pojest, popit i dobiti nove jarane.
Kljuc svega
- PreWiBa
#1433 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Mani se Srbije, kao da im je bitno tih par miliona u Beogradu, cijele fudbalske klubove imaju po zapadu.Hendrix wrote: ↑23/05/2024 23:49 Ne znam sta se cudite oko tih malih ostrva ili africkih siromasnih zemalja. Pod uticajem su ili Rusije ili Kine, niko ih nista ne pita.
Rusi su razlog. UAE je trenutno parking za njihove miljarde, kupuju stanove, kuće i šta sve ne. Od tuda dolazi odluka.
-
A_A_AKCIJA
#1434 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nemojte ba, ljudi, eno lik na drugoj temi objasnio kako je Dino loš MVP jer ne odgovara na Facebooku
A sada ozbiljno
Užas je što SDA nije u stanju da prizna da je ovo pobjeda države BiH. Samo jer je trojka u vlasti i jer njima pripadaju zasluge.
A pogotovo se treba zamisliti nad činjenicom da je rezolucija bila naš, bosanski projekt (Dino saopćio ekskluzivno večeras kod Senada) i da smo ovako naglavačke okrenuli u našu korist podršku bitnih država svijeta, samo godinu nakon preuzimanja vlasti.
To najviše žulja SDA, jer oni na svom kontu imaju propalu reviziju presude protiv Srbije.
-
internazionale
#1435 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Nešto su te pogodili komentari oko Šeranića.giannibelif wrote: ↑23/05/2024 23:53Jest, evo radi tebe pokušavam ispasti pametan. Ti si mi fokus večeri, ne znam šta bi bez tvojih prizemnih i plitkih konkluzija. Da u koliziji? I? Ja ovdje zaključujem šta bi moglo biti uzrok i zašto pored silnih diploma i znanja. A nešto zna sa ovim nivoom obrazovanja evidentno.internazionale wrote: ↑23/05/2024 23:45Ono kad pokušavaš ispasti pametan. Ova dva bolda su u kolizijigiannibelif wrote: ↑23/05/2024 23:30 Ne znam što bi se čovjeku zamjerilo što se ne izjašnjava vjerski ili nacionalno. Postoje ljudi koji su u svojim glavama prevazišli te granice. To je njegova privatna odluka, pa taman promjenio sve to i čak naturalizirao se. Ovdje je poenta što ono što mu donosi finansijsku korist obilato krčmi, a što je najgore nije morao evidentno jer se kao ljekar specijalista može lijepo živjeti svuda.
Ne daj se bre, ti si svetski čovek.
Ne osvrći se na ove prizemne konkluzije
- vjeshalica
#1436 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Moraju biti prijatelji jer su povukli priznanje Kosova. A ne treba im puno da se plati lobiranje i jedenje govana.
-
Tyke
#1437 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Konakovoc je veceras kod Senada pokusao objasniti ovo oko neutralnih glasaca, gdje kaze kako je sa nekima razgovarao i imali si nas prijatan razgovor te su znalo da ce biti meutralni zbog politicko-ekikomskih partnerskih odnosa sa nekim zemljama, ali da su znali da rezolucija se svakako usvaja i da bi sigurno glasali ZA da je bilo potrebe za tim u odlicivanju u konacnici. Mislim da je spomenuo Emirate, ali i neke druge drzave koje i dalje smatra prijateljskim.
Vjerujem da jeste tako kod nekih zemalja situacija, jer su u startu rekli da jeste genocid neosporan, da se ne smije zaboraviti i uvijek treba podsjecati naredne generacije sta se desilo u Srebrenici kako bi bila opomena u buducnosti da se ne ponovi.
Ovo sto Chmoljo rece, sad sa tim zemljama koje su neutralne, a priznale su da je bio genocid i to javno osudili, treba sjesti ona drugarski (pa i diplomatski) i pricati o genocidu i sta su njihovi konkretni koraci u buducnosti po pitanju rezolucije, hoce li obiljezavati i njegovati sjecanje na zrtve i edukovati svoju zemlju/narod o genocidu i da se nikad ne ponovi takvo nesto.
Tako se to radi.
Vjerujem da jeste tako kod nekih zemalja situacija, jer su u startu rekli da jeste genocid neosporan, da se ne smije zaboraviti i uvijek treba podsjecati naredne generacije sta se desilo u Srebrenici kako bi bila opomena u buducnosti da se ne ponovi.
Ovo sto Chmoljo rece, sad sa tim zemljama koje su neutralne, a priznale su da je bio genocid i to javno osudili, treba sjesti ona drugarski (pa i diplomatski) i pricati o genocidu i sta su njihovi konkretni koraci u buducnosti po pitanju rezolucije, hoce li obiljezavati i njegovati sjecanje na zrtve i edukovati svoju zemlju/narod o genocidu i da se nikad ne ponovi takvo nesto.
Tako se to radi.
- drag_gost
#1438 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Vanuatu se povukao iz kosponzorstva tik pred sjednicu.GandalfSivi wrote: ↑23/05/2024 23:42Slusao sam govore danas i samo mogu reci da jadna majka onome ko u bilo cemu zavisi od UN-a. Koji skup kurtoncica koji bi se kao pitali o necemu i koji su se ponasali uvrijedjeno kao da su oni jedina bitna stvar u ovoj rezoluciji.Krokodajl wrote: ↑23/05/2024 23:28SpoilerShowMalo sam pogledao ove izjave pojedinih ambasadora nakon glasanja i malo je reći da sam zbunjen...
Kao prvo da spomenem, mislim da sam primjetio da Marokanaca i Turkmenistanaca nije bilo u sali nikako, a mislim ni Afganistanskog predstavnika.
Singapurski delegat (glasali ZA) spominje kako UN ne može dopustiti rezolucije ovakve vrste da se donose bez koncenzusa i kako to ne doprinosi cilju.
Sirijac priča o zapadu i gazi i kako je zapad gađao ISIL u Raki.
Armenac čitavo vrijeme govori kako Armenija podržava UN u spriječavanju genocida, kako razumije i suosjeća sa žrtvama genocida u Srebrenici i kako podržava UN i ostat će privržena u spriječavanju genocida (uopće ne navodi niti daje razlog što su bili suzdržani).
Peruanac osuo paljbu po UN kako su nesposobni da donesu koncenzus oko ove odluke kao što je bio slučaj sa Ruandom i žali što se ovako nešto ispolitizovalo i onda nastavio pričati kako Peru podržava rad Haškog suda i osuđuje genocid i smatra da bi UN trebao biti oštriji u osudi genocida kao akta i da treba osuditi sbe one koji negiraju genocid.
Saudijac počinje s Bismilom i onda kaže da je razočaran što je odluka donesena bez koncenzusa, i da su oni glasali za jer treba tako...
Predstavnik Sierra Leonea naveo niz nepravilnosti i grešaka i kako je trebalo i kako ovo, i usput spomenuo da su glasali ZA.
Predstavnica Vincenta i Grenadina se patila da izgovori Jugoslavija i Srebrenica ali uglavnom suzdržani su.
Iranac pohvalio glasanje ZA i napomenuo da su mnogi Iranci šehidili braneći Bosnu i kako je UN bio nesposoban tada kao što je i danas u Gazi, ali da svijet treba da spriječi i da se sjeća ovakvih stvari.
Tanzanijac naveo da će Tanzanija uvijek biti za ovakve stvari jer se bore protiv aparthejda i kolonijalizma, i da se genocid počinjen jer su žrtve muslimani.
Slovak osudio negiranje genocida ali smatra da će ova rezolucija napraviti kontra efekat jer će nastat sranje i da je trebao koncenzus.
Predstavnik Tajlanda iznio stav da su principijelni da nema smisla obilježavati dan sjećanja na žrtve genocida kada ima onih koji negiraju genocid i da sama rezolucija nema smisla jer neće imati efekt.
....
Dva šlaga na kraju.
Prvo Argentinac koji je osudio genocid ali mu je haman krivo što Argentinu nije niko ništa pitao, i da Argentina smatra da se trebalo raspravljati oko nacrta pa izraditi nacrt koji će biti usvojen koncenzusom.
I vrhunac...
Predstavnik Omana koji je pozdravio usvajanje rezolucije i potvrdio čvrst stav OICa i njegove zemlje da se genocid pamti (a bio suzdržan)
Btw, Oman nije vrhunac.
Vrhunac je fucking Vanatu koji je kosponzor rezolucije, a onda ne glasaju nikako…
- No Mind
#1439 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Ma ni toliko, njemu je prece srediti jaranu plac ili sta je vec bio razlog (procitao ovdje na forumu, ne sjecam se vise detalja...) zbog kojeg je pao dogovor da se izbace strani clanovi iz komisije za nacionalne spomenike...Chmoljo wrote: ↑23/05/2024 23:21
@Prpa.ba je napisao dobro - do nas je.
Moram reci i da je veliki broj suzdrzanih i rezultat visegodisnjeg katastrofalnog angazmana na medjunarodnom planu gdje smo uspijevali zajebati i kada smo imali ministre. Tamo gdje smo mozda i najvise gubili sa SDA je bio upravo taj medjunarodni angazman.
Prosto jer je Bakiru iznad drzave bila preca opstina centar.
Cojek vizionar...
Last edited by No Mind on 24/05/2024 00:05, edited 1 time in total.
-
HelaS
#1440 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Jedna Velika žena napisala je danas jedan veliki komentar
Last edited by HelaS on 24/05/2024 00:10, edited 1 time in total.
- vjeshalica
#1441 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Imali su razloga milion da ne glasaju, jer su gladili Milosevicu i velikocetnickoj politici. Potrazi po bespucima interneta njihove neraskidive veze.Dugarry wrote: ↑23/05/2024 23:03Grcka te pozitivno iznenadila?suspect_zero wrote: ↑23/05/2024 22:50 Mene pozitivno iznenadile države iz regiona![]()
Pa i Grčka koja je bila suzdržana obzirom da je bratska zemlja očekivala sam protiv.
UAE i Siriju neću ni komentarisati, ove prve pogotovo.
Niti jedan razlog nisu imali da ne glasaju ZA
- omega369
#1442 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sad samo skontajte kakva nam je diplomatija bila. Od rata naovamo diplomatija nam je bila po principu zasluga/kazna. Ili si zasluzan u stranci pa nagradjen "da guzica vidi puta" ili si po kazni poslan npr. da se sakrijes ko skaka ili memic. I naravno IMT
I onda se cudimo sto "samo" 84 zemlje
I onda se cudimo sto "samo" 84 zemlje
-
A_A_AKCIJA
#1443 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Premotajte na 3:05:15 i pogledajte objašnjenje čija je ideja rezolucija.
Uz pomoć prijatelja, made in Bosnia
[yt]http://www.youtube.com/live/7MYOIKmqIdk[/yt]
Uz pomoć prijatelja, made in Bosnia
[yt]http://www.youtube.com/live/7MYOIKmqIdk[/yt]
- vjeshalica
#1444 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Pa politicki odnosi i jesu problem, kao sto je i bilo 90tih pa su glave padale mrtve. Ne treba nasjesti na ove neutralne ,veci su dusmani od onih sto nisu htjeli da glasaju. Msm, moramo li uvijek biti glupi toliko?Tyke wrote: ↑24/05/2024 00:00 Konakovoc je veceras kod Senada pokusao objasniti ovo oko neutralnih glasaca, gdje kaze kako je sa nekima razgovarao i imali si nas prijatan razgovor te su znalo da ce biti meutralni zbog politicko-ekikomskih partnerskih odnosa sa nekim zemljama, ali da su znali da rezolucija se svakako usvaja i da bi sigurno glasali ZA da je bilo potrebe za tim u odlicivanju u konacnici. Mislim da je spomenuo Emirate, ali i neke druge drzave koje i dalje smatra prijateljskim.
Zbog tih nekih politickih odnosa ponovo moze biti problema,samo to Konyakovic ne uocava kao vrhunski diplomata.
-
svi u napad
#1445 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Ne mogu vjerovati koliko smo glup i naivan narod. Politicari koji nas vode (cast izuzetcima) je krdo neobrazovanih narcisoidnih glupana zbog kojih se nalazimo gdje se nalazimo. Dakle gledam FACE i ne mogu vjerovati sta se prica. Senad se usra sa pitanjima sta cemo dalje raditi tj. o ukidanju RS i podizanja tuzbe protiv Srbije a gosti otkrivaju (posebno Dinokio) nase planove. Umjesto da se ponasaju i izjavljuju kao predsjedavajuci Becirovic koji je bio na visini zadatka u svakom pogledu Senad i Dinokio (ne zna se koji je gori bio i ko je veci narcis) nastavljaju sa preseravanjem. Neobrazovani Dinokio izjavi da je rezolucija nasa ideja (da bi se pohvalio) i tako se posere na sve one koji su danima ukazivali (sa razlogom) da je to Njemacka ideja. Pored toga narcisoidno izjavi kako je ko biva sa njim pocela nasa diplomatija koja je u pelenama.
Dakle veceras se potvrdilo da mi nemamo bezbjedonosne kulture i da se sve desava na horuk. Sreca da nam situacija u svijetu ide na ruku i tako se dolazi do nekih rijetkih dobrih desavanja.
No bez obzira na sve vazno je da je ona usvojena i sad trebamo uciniti korak naprijed tj. realizovati neke ideje koje bi ojacale drzavu. Nadam se da ce se naci par pametnih koji ce nastaviti raditi na tom planu.
Zaboravio sam pohvaliti i gdju Vidovic koja je pored dobrih pravnickih objasnjenja pokazala i bezbjednosnu kulturu prilikom tumacenja nekih stvari. Zivjeli.
Dakle veceras se potvrdilo da mi nemamo bezbjedonosne kulture i da se sve desava na horuk. Sreca da nam situacija u svijetu ide na ruku i tako se dolazi do nekih rijetkih dobrih desavanja.
No bez obzira na sve vazno je da je ona usvojena i sad trebamo uciniti korak naprijed tj. realizovati neke ideje koje bi ojacale drzavu. Nadam se da ce se naci par pametnih koji ce nastaviti raditi na tom planu.
Zaboravio sam pohvaliti i gdju Vidovic koja je pored dobrih pravnickih objasnjenja pokazala i bezbjednosnu kulturu prilikom tumacenja nekih stvari. Zivjeli.
- No Mind
#1446 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Uh Boze sacuvaj, sva nakaradnost zlocina protiv ljudi, samog zivota i Boga u jednoj jedinoj recenici nevinog djeteta. Samo zena ima takav senzibilitet majke. Ovo bas duboko pogadjaHelaS wrote: ↑24/05/2024 00:04 Jedna Velika žena napisala je danas jedan veliki komentar![]()
![]()
https://x.com/VjosaOsmaniPRKS/status/17 ... 8104718587
- PreWiBa
#1447 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Pa jesi vidio neki dan snimak Konakovića kako priča da treba poslije rezolucije tužiti Srbiju opet, tražiti odštetu i tako daljesvi u napad wrote: ↑24/05/2024 00:15 Ne mogu vjerovati koliko smo glup i naivan narod. Politicari koji nas vode (cast izuzetcima) je krdo neobrazovanih narcisoidnih glupana zbog kojih se nalazimo gdje se nalazimo. Dakle gledam FACE i ne mogu vjerovati sta se prica. Senad se usra sa pitanjima sta cemo dalje raditi tj. o ukidanju RS i podizanja tuzbe protiv Srbije a gosti otkrivaju (posebno Dinokio) nase planove. Umjesto da se ponasaju i izjavljuju kao predsjedavajuci Becirovic koji je bio na visini zadatka u svakom pogledu Senad i Dinokio (ne zna se koji je gori bio i ko je veci narcis) nastavljaju sa preseravanjem. Neobrazovani Dinokio izjavi da je rezolucija nasa ideja (da bi se pohvalio) i tako se posere na sve one koji su danima ukazivali (sa razlogom) da je to Njemacka ideja. Pored toga narcisoidno izjavi kako je ko biva sa njim pocela nasa diplomatija koja je u pelenama.
Mislim, kakvo je to amaterstvo u ovom trenutku?
Zamisli, Vučić mora samo da hoda sa telefonom okolo i pokaže ambasadorima da rezolucija ima političku pozadinu.
Mislim, znam da se mora ići prema tužbi, ali ne možeš tako djelovati
Last edited by PreWiBa on 24/05/2024 00:20, edited 1 time in total.
-
HelaS
#1448 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#1449 Re: Rezolucija o genocidu u Srebrenici
Prestanite sa postavljanjem genocidnih portala, sa lijeve i desne strane BiH.
I bazirajte se na temi, tj. na rezoluciji o Srebrenici, ako nemate šta za reči onda šutite...
I bazirajte se na temi, tj. na rezoluciji o Srebrenici, ako nemate šta za reči onda šutite...
-
ramizovstrasni388