Bez imalo namjere da te vrijeđam, ali ljudi poput tebe su među najvećim štetočinama u BiH politici.JovicSA wrote: ↑22/05/2024 23:27 Napišem danas na FB profilu Konakovića pitanje u vezi glasanja NiP-ovaca i ovog prijedloga HDZ-a o isplati u gotovini primanja za ljude na crnoj listi. Expresno dobivam odgovor Konakovića u rangu prizemnog mahalaša. Odgovorim opet sa "Vi" uvažavajući njegovu funkciju i žao mi što ne snimih, na kraju Konaković obriše svoj i moj post i blokira me.Fakat svojim reakcijama čovjek odaje sumnju da možda ima istine u svim onim tračevima i pričama. Političar koji nije u stanju podnijeti jedno obično pitanje na FB profilu zaista ne zaslužuje da obnaša bilo kakvu funkciju pogotovo ne funkciju ministra vanjskih poslova. Iskreno razočarenje veliko iako smo ideološki uvijek bili različiti ipak sam mislio da u nekim vremenima ideološke razlike treba ostaviti po strani. Definitivno *ajeb veliki.
Znači, ti si u stanju zbog komunikacije na FB, gdje si se lično našao uvrijeđen, donijeti odluku da Dino radi loš posao kao MVP?
Izvini, ko si ti? Premijer neke države, ministar vanjskih poslova?
Društvo je preplavljeno likovima poput tebe. Koji su u stanju potpuno izbrisati iz memorije šta Dino radi kao MVP, a što je bez sumnje odličan posao. A to ćeš uraditi jer si lično uvrijeđen i jer ti to u potpunosti blokira sve ostale utiske na osnovu kojih bi trebao da doneseš odluku.
Danima se borim sa jednim takvim u svom društvu i jedino što mogu da uradim je da vam poželim od sveg srca da cijeli život budete pod SDA čizmom, dok se dobro ne opametite.
Jao, kakva razmaženost, blokirao me Dino na FB, kako je užasan MVP.
Ništa otvaranje pregovora sa EU, ništa zakoni na EU putu, ništa rezolucija o Srebrenici, sve što smo mogli sanjati za vakta Bisere...?
Blokirao me Dino, kme, kme, zato sam razočaran...
Jedna od najvećih istina na svijetu je da narod uvijek ima vlast kakvu zaslužuje. To je rekao Muhamed a.s. ali i Marx.
E nema boljeg primjera od ovog koji to potvrđuje.
Takvi ljudi zaslužuju Biseru, Fadila, Asima, kada već nisu u stanju racionalno da donose odluke. A pogotovo jer misle da će nekome drugome osim sebe nanijeti štetu takvim neracionalnim ponašanjem.