Chloe wrote: ↑22/05/2024 09:13
banjaluka078 wrote: ↑22/05/2024 09:09
Naravno da su komšije "znale da ga vara", a nisu znale da ubija troje ljudi u stanu.
Kakva patologija, jbt. I odobravanje svjetine, jer "treba kurvu ubit'", fraktura muškog ega se ne prašta.
U zemlji u kojoj se dvoje ne smiju ni pozdraviti u prolazu, a da mahala ne iskonstruiše. Kuduz "heroj, a ne zločinac".
Uostalom, ako imaš dokaz za preljubu, sud, razvod, zbogom. Ne sjekira i pištolj.
Da žene ubijaju kurvare, ne bi pola Bosne zemljom hodalo.
Evo ga svako na svoju stranu vuce.
Nit su zene svetice, a ni muskarci. Dakle, koliko god ima muskih da varaju, ima i zenskih.
I to je bilo situacija, da je zena svetica, majka, radi, rekao bi covjek cvjecka, a tamo poslovni putevi, hoteli bla bla udara se na sve strane.
Naravno, isto vazi i za muske. Ne mora to biti macho istetovirani lik. Znam lika koji nista nije naocit, izvarao zenu na sve strane. Haman zivio istovremeno s dvije.
Dakle, pravila nema.
Ono, sto je po mom misljenju veliki problem, je taj sto zene danas misle da imaju vise prava nego sto im pripada. Pa tako u mnogim slucajevima koje ja znam, zene su direktno prijetile muzevima da ce im uzeti djecu, da ih vise nikada nece vidjeti i sl. Imam druga koji je osijedio za 2 mjeseca. Imaju tu sudovi, pizde materine...al da, to bas kod nas funkcionise.
Kazem, nije bas sve tako crno bijelo. Nije to da samo muski znaju da napakoste zenama.
Ovo je nevezano za ovaj dogadjaj.
Ubijanje bilo koga, a narocito djece, zene, bilo koga JEDNOSTAVNO NEMA OPRAVDANJA. Ma sta god da je uradila. STA GOD!