Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chloe wrote: ↑19/04/2024 11:17
Obitelj i jeste najveće bogastvo. Zdrave obitelji su temelj zdravog društva.
Obitelj ili porodica? Nekako mi nisu uvijek sinonimi.
Chloe wrote: ↑19/04/2024 11:26
a kako će se šta odvijati, ne možemo znati .... nije život ravna crta.
Sretno tebi! Sve je ljepše u paru ...
Ma naravno da život nije ravna crta...ne kukam...znam ih da su neki i nakon 45. stupili u brak i dobili prvo dijete....
Da sam u vezama bio više naivan, a manje ekonomičan, štedljiv, proračunljiv... do sad bi bilo i propalih brakova i djece...
Svaako HVALA,takođe sretno i Tebi, uz napomenu da se može dosta toga i kad je insan sam.
Po mom mišljenju, sam ili u paru, najbitnije je sam sa sobom biti sretan i zadovoljan.
Na ovo moram podijeliti priču koju mi je neko ispričao isto na ovu temu.
Neka nena je rekla da dobri muževi udaju supruge.
Kad se žena nakon propalog braka opet uda, znači da je imala dobrog muža. Ona koja je imala lošeg, ne želi ponovo u brak...
Haha, dobro ima tu istine. Jos bih dodao da zena ako je imala dobrog muza, vidjenog sto bi rekli, onda je kasnije i pozeljna udavaca u ovim nasim brdskim krajevima.
Ali ne vjerujem da je primjenjivo u mom slucaju, jednostavno covjek nije stvoren da bi bio u monogamnoj vezi, a ja ne vjerujem u mogucnost zaljubljivanja poslije rane mladosti. Tako da nisam raspolozen za sklapanje interesa.
Svoju familiju cuvam na sve nacine, ali ovdje pricamo o hipotetickoj situaciji koja se moze svima desit.
Pa ima, kad su žene u pitanju, ima primjera i jednih i drugih.
To zaljubljivanje/ljubav je individualno, x primjera znam i m i ž, koji su u relim godinama, bilo nakon smrti partnera/ice ili razvoda, našli "srodnu dušu" i proživljavaju novu "mladost".
Obitelj i jeste najveće bogastvo. Zdrave obitelji su temelj zdravog društva.
Daleko lakše nađu ti "poslije smrti partnera" ili "polije razvoda" nego ovi što nisu nikad bili u braku. 100%
Prvi prekogranični susret katoličkih samaca iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine održan je 11. i 12. svibnja u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije Dračevo, općina Čapljina.
billy organ wrote: ↑20/05/2024 13:38
A nakon obilaska pecine:
Ovo je genijalno.
Mda je realnost da su takvi programi ipak uspješni koliko sam upratio, na jednom od njih u oko 100 sudionika se spojilo ukupno pet parova, uspješnost 10%.