_BataZiv_0809 wrote: ↑16/05/2024 21:19
detroit-mercy wrote: ↑16/05/2024 21:12
Ti i nemas kucu tako da ti mi i ne moze smetati nista sa tvoje strane. Za razliku od tebe ja je ima
A tebi da se kacim na glupave postove, nisi interesantan.
Valjda se i ovdje vidi ko se kome kaci sa glupavim komentarima.
E vidis koji si ti kompleksas i malogradjanin
Sta ti bolan znas sta ja imam i zasto je to uopste bitno za temu o Intersportu?
Zasto stalno potenciras taj neki svoj status i imas potrebu da objasnjavas sa visine? Ko te za to pitao?
Pa kad te ljudi iznapusavaju qurcem ti ih krenes vrijedjat na licnoj osnovi vrlo prizemno...
Nesto tebe zulja majstore.
Gledaj ovaj kindergarten me ne interesuje.
Ja sam reako svoja zapazanja i iza njih stojim, odnos ciijene, kvaliteta i povjerenja u ono sto se u dosta slucajeva prodaje kod nas je jako upitan. I to nije samo moje zapazanje, nego zapazanje velikog broja ljudi.
Ono sto sam dobio je u principu salva uvreda i omalozavanja, jer divi ga pametan iz Amerike se nasao da prica, valjda je razlika kad neko iz Bosne sve ovo isto prica.
Ja pokusavam kolikko toliko da vodim neku konverzaciju i da ne vrijedjam nikoga ali uvrijedi me onda ces dobiti sto zasluzujes. Te uvrede ne moraju biti direktne, nego i ove suptilne kojii pojedini provlace, pokusavajuci da izigravaju neku cool/inteligentnu raju.
Interesantno, niko od vas da se zakacio na stvari odakle informacije o tome sta i kako rade podizvodjaci, sta se ugradjuje i kakva se lova valja na ovim gradjevinama, sta je stvarni kvalitet svega, pa cak i onog valjka na koji se klebaris ko kobila na mraz. O granicama i carinama da ne pricamo.
Jok, bitno je krenuti vrijedjati sagovornika samo zato sto je iz.....