Upozorenje na Intersport!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

detroit-mercy

#701 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote: 16/05/2024 20:56
detroit-mercy wrote: 16/05/2024 20:55
_BataZiv_0809 wrote: 16/05/2024 20:46 A valjak za krecenje?
:lol:
Sta podstanar zna sta je valjak za krecenje :lol: .
Ionako placa kiriju nekom iz dijaspore pa ujeda kao bijesan okolo.
Koji si ti iskompleksirani ljudski jad
Ja ili ti parajlio :mrgreen:
Ubi te kompleks pa se na svaki post kacis sa glupavim komentarima.
Kao sto su ti vec rekli, budi malo originalan a ne tipicni uvlakac.
detroit-mercy

#702 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

tramvajtrojka wrote: 16/05/2024 20:56
meni ga je i malo zao da je ovako naivno pao na majstorsku suplju pa znas ne moze to tako, nema se i onda po ušima opale dijasporu :mrgreen: :lol:

to je ova macina prica od 11 minute :lol: :lol: :mrgreen:
Koga pale po usima vidi se, tuse vam robu znj kvaliteta za dobre lovingere a vi se jos i smjeskate misleci da ste dobro prosli :lol: da nije smijesno bilo bi zalosno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#703 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote: 16/05/2024 21:03
detroit-mercy wrote: 16/05/2024 20:55
Sta podstanar zna sta je valjak za krecenje :lol: .
Ionako placa kiriju nekom iz dijaspore pa ujeda kao bijesan okolo.
Vec decenija na ovom forumu kako se non stop kacis na moje postove i pokusavas mi kao nesto suknuti na licnoj osnovi.

Sto ce ti to ako si vec ostvaren i uspjesan?
Sto ti smeta sto neko kod kuce ima ono za sta si ti morao nabrat preko Atlantika?
detroit-mercy

#704 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote: 16/05/2024 21:07
detroit-mercy wrote: 16/05/2024 21:03

Vec decenija na ovom forumu kako se non stop kacis na moje postove i pokusavas mi kao nesto suknuti na licnoj osnovi.

Sto ce ti to ako si vec ostvaren i uspjesan?
Sto ti smeta sto neko kod kuce ima ono za sta si ti morao nabrat preko Atlantika?
Ti i nemas kucu tako da ti mi i ne moze smetati nista sa tvoje strane. Za razliku od tebe ja je ima :mrgreen:
A tebi da se kacim na glupave postove, nisi interesantan.
Valjda se i ovdje vidi ko se kome kaci sa glupavim komentarima.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#705 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote: 16/05/2024 21:12
Ti i nemas kucu tako da ti mi i ne moze smetati nista sa tvoje strane. Za razliku od tebe ja je ima
:mrgreen:
E vidis koji si ti kompleksas i malogradjanin :thumbup:

Sta ti bolan znas sta ja imam i zasto je to uopste bitno za temu o Intersportu?

Zasto stalno potenciras taj neki svoj status i imas potrebu da objasnjavas sa visine? Ko te za to pitao?

Pa kad te ljudi iznapusavaju qurcem ti ih krenes vrijedjat na licnoj osnovi vrlo prizemno...

Nesto tebe zulja majstore.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#706 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by izvrsni direktor »

meni ga je i malo zao da je ovako naivno pao na majstorsku suplju pa znas ne moze to tako, nema se i onda po ušima opale dijasporu :mrgreen: :lol:

Citirati macu je u istoj ravni kao citirati ramiza zmaja ili onog sa tiktoka iz zenice..mnogo gpvori o onom ko ih citira
tramvajtrojka

#707 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by tramvajtrojka »

izvrsni direktor wrote: 16/05/2024 21:31

Citirati macu je u istoj ravni kao citirati ramiza zmaja ili onog sa tiktoka iz zenice..mnogo gpvori o onom ko ih citira
ja sam citirao macu u kontekstu kako majstori bacaju ublehe tako su i ovom iz Amerike bacili znas nema se alata ovdje da se iole ista dobro napravi :mrgreen:
moimoi

#708 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by moimoi »

_BataZiv_0809 wrote: 16/05/2024 21:19
Ti i nemas kucu tako da ti mi i ne moze smetati nista sa tvoje strane. Za razliku od tebe ja je ima

Zasto stalno potenciras taj neki svoj status i imas potrebu da objasnjavas sa visine? Ko te za to pitao?

Pa kad te ljudi iznapusavaju qurcem ti ih krenes vrijedjat na licnoj osnovi vrlo prizemno...

A sta ti radis?

Nekad kontam da citam srednjoskolce.
Nikakve normalne konverzacije, argumenata.. ismijavanje i pokusavanje “spustanja” sagovornika.
detroit-mercy

#709 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

tramvajtrojka wrote: 16/05/2024 21:33
izvrsni direktor wrote: 16/05/2024 21:31

ja sam citirao macu u kontekstu kako majstori bacaju ublehe tako su i ovom iz Amerike bacili znas nema se alata ovdje da se iole ista dobro napravi :mrgreen:
Dijete drago, puno sam ja toga proao i vidio, probao i uradio da bi mene neko na nesto navlacio. Kome se prodaje ubleha, vidimo to na mnogim stvarima ali nastavi kaciti macu.
detroit-mercy

#710 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote: 16/05/2024 21:19

Gledaj ovaj kindergarten me ne interesuje.
Ja sam reako svoja zapazanja i iza njih stojim, odnos ciijene, kvaliteta i povjerenja u ono sto se u dosta slucajeva prodaje kod nas je jako upitan. I to nije samo moje zapazanje, nego zapazanje velikog broja ljudi.
Ono sto sam dobio je u principu salva uvreda i omalozavanja, jer divi ga pametan iz Amerike se nasao da prica, valjda je razlika kad neko iz Bosne sve ovo isto prica.
Ja pokusavam kolikko toliko da vodim neku konverzaciju i da ne vrijedjam nikoga ali uvrijedi me onda ces dobiti sto zasluzujes. Te uvrede ne moraju biti direktne, nego i ove suptilne kojii pojedini provlace, pokusavajuci da izigravaju neku cool/inteligentnu raju.
Interesantno, niko od vas da se zakacio na stvari odakle informacije o tome sta i kako rade podizvodjaci, sta se ugradjuje i kakva se lova valja na ovim gradjevinama, sta je stvarni kvalitet svega, pa cak i onog valjka na koji se klebaris ko kobila na mraz. O granicama i carinama da ne pricamo.
Jok, bitno je krenuti vrijedjati sagovornika samo zato sto je iz.....
laik1981

#711 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by laik1981 »

Al kad neko nekoga pokusa uvrijediti tako sto mu kaze da je podstanar :lol:
liyf

#712 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by liyf »

laik1981 wrote: 16/05/2024 22:45 Al kad neko nekoga pokusa uvrijediti tako sto mu kaze da je podstanar :lol:
Izvini, kadčeš ti živjeti u USA? On živi u the Land of the Free, a ti ne?! Ti si samo Bošnjak koji živi u Bosnia. Pustite budalu ba hahahahahaha
Karikaturist

#713 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by Karikaturist »

Kakav sraz dijaspora vs domaci.
Nastavite - kokice su spremne! :gunjastajl:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#714 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by liaar »

Edin H. wrote: 16/05/2024 20:57
liaar wrote: 16/05/2024 10:03
Nokian808 wrote: 16/05/2024 04:22

Pijem Colu Zero i u Sloveniji i Hrvatskoj je meni losija nego u BiH :lol:
Valjda stvar navike... definitivno ima razlike ja je osjetim i to u korist nase.
Šećer koji se koristi u Coca Coli u BIH je dosta kvalitetniji nego igdje na Balkanu. Provjerena informacija, zato je naša Coca Cola dosta bolja nego Hrvatska/Srbijanska
Nema šećera u coli Zero
Slažem se, ali ima umjetne zaslađivače.
A moj komentar gore se manje više odnosio na sve sastojke pića, od šećera, vode koja se koristi itd
detroit-mercy

#715 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

laik1981 wrote: 16/05/2024 22:45 Al kad neko nekoga pokusa uvrijediti tako sto mu kaze da je podstanar :lol:
Citas li cijelu konverzaciju ili samo ono sto hoces.
Uopste ne vrijedjam nikoga ko je podstanar, na kraju dana svi smo mi u nekom periodu zivota bili podstanari.
Samo papcica koji na svaki komentar izbaci "sta ti znas, ima se para nije ovo Afganistan".
Ili koji se pak hvalise okolo kako ide na sluzbena putovanja i jede u skupim restoranim po Zapadu dok ga sluze dijasporski konobari koji skrivaju pogled od uspijesnog menadjera.
Sad, lik se hvali da ima para, da jede po skupim restornima na Zapadu a ovamo podstanar. Nesto ipak ne stima u cijeloj prici :mrgreen:;
Ili je povecao ribu do maxiuma sa svojim tvrdnjama o parama i skupim restoranima,
Ili je pak financijski nedovoljno inteligentan, jer vecere po "skupim" restoranima i podstanarstvo ne idu zajedno u istu recenicu :mrgreen:
detroit-mercy

#716 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by detroit-mercy »

liyf wrote: 16/05/2024 22:57
Izvini, kadčeš ti živjeti u USA? On živi u the Land of the Free, a ti ne?! Ti si samo Bošnjak koji živi u Bosnia. Pustite budalu ba hahahahahaha
Budala te je okotila.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#717 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote: 17/05/2024 14:06
Uopste ne vrijedjam nikoga ko je podstanar, na kraju dana svi smo mi u nekom periodu zivota bili podstanari.
Samo papcica koji na svaki komentar izbaci "sta ti znas, ima se para nije ovo Afganistan".
Ili koji se pak hvalise okolo kako ide na sluzbena putovanja i jede u skupim restoranim po Zapadu dok ga sluze dijasporski konobari koji skrivaju pogled od uspijesnog menadjera.
Sad, lik se hvali da ima para, da jede po skupim restornima na Zapadu a ovamo podstanar. Nesto ipak ne stima u cijeloj prici :mrgreen:;
Ili je povecao ribu do maxiuma sa svojim tvrdnjama o parama i skupim restoranima,
Ili je pak financijski nedovoljno inteligentan, jer vecere po "skupim" restoranima i podstanarstvo ne idu zajedno u istu recenicu :mrgreen:
Ili jednostavno nije podstanar. Ali to ti rusi koncepciju :wink:

Na ova ostala laganja i zlonamjerne interpretacije necu reagovati, ali za ovo "papcic" i "okot" imas upozorenje pred iskljucenje. Pa ti vidi kako ces :wink:

@liyf i ti isto, nije uredu zvati ljude budalama samo zato sto ti se ne svidja ono sto pisu.

Pozzz
kabal1337

#718 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by kabal1337 »

pica i neka hrana nisu ista ne samo zbog kvalitete, vec zbog palete okusa stanovnistva neke drzave.
Tipa neka pica za us trziste imaju vise secera, pojacivaca okusa jer su oni naviknuti na to.
Ja bi se vise pozalio na volumen.

Kao i u svakoj proizvodnji postoji roba razlicite kvalitete kada se napravi. Nije sve savrseno i identicno.
Nekada dodje i materijal koji je manje kvalitetan.
I po tome nama ide losiji kvalitet obuce, odjece itd. jer smo neka manja zemlja, manji glas imamo niti nas ko pita niti nase misljenje moze imati ikakav uticaj na imidz nekog brenda.
liyf

#719 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by liyf »

_BataZiv_0809 wrote: 17/05/2024 14:35
detroit-mercy wrote: 17/05/2024 14:06
@liyf i ti isto, nije uredu zvati ljude budalama samo zato sto ti se ne svidja ono sto pisu.
Kaže hrvatski jezični portal da je budala osoba koja često nerazumno postupa i izaziva podsmijeh. Po meni je on onda odlična definicija budale
Laplace

#720 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by Laplace »

konektovan wrote: 14/05/2024 19:19
AdzijaFace wrote: 14/05/2024 14:09 Naravno da postoje oscilacije. Jedan parfem D&G nema isti sastav/jacinu kao npr onaj kupljen u EU i u BIH. Cocacola nije ista kod nas i vani, a to se moze lagano testirati ako se kupi u pennyu poljska i uporedi s nasom. Etc etc.
Neki proizvidi se definitivno razlikuju.....odnosno razlikovali su se...ali zadnjih godina se popravila situacija. To za parfeme nije tacno,..coca cola se mozda moze razlikovati malo u okusu, ali to su normalne stvari kod takvih proizvoda. Pa nece se u fabriku iz Poljske uvoziti voda koja se koristi u punionici u Atlanti ili u Sarajevu...ili neki drugi sastojak..
Ali stvarno su to minimalne razlike. Probao sam colu iz Izraela, Amerike, Danske, Poljske, Njemacke, Italije, Srbije...garantujem da je razlika minimalna u slucajy limenke.
Ne osjetimo mi, obični smrtnici, te tanane razlike u okusu, aromi i teksturi (bez)alkoholnih pića. To mogu raspoznati samo profesionalni degustatori. Treba nam biti čast da na forumu imamo jednog od jih.
nepass1

#721 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by nepass1 »

Laplace wrote: 20/05/2024 18:25
AdzijaFace wrote: 14/05/2024 14:09 Naravno da postoje oscilacije. Jedan parfem D&G nema isti sastav/jacinu kao npr onaj kupljen u EU i u BIH. Cocacola nije ista kod nas i vani, a to se moze lagano testirati ako se kupi u pennyu poljska i uporedi s nasom. Etc etc.
Neki proizvidi se definitivno razlikuju.....odnosno razlikovali su se...ali zadnjih godina se popravila situacija. To za parfeme nije tacno,..coca cola se mozda moze razlikovati malo u okusu, ali to su normalne stvari kod takvih proizvoda. Pa nece se u fabriku iz Poljske uvoziti voda koja se koristi u punionici u Atlanti ili u Sarajevu...ili neki drugi sastojak..
Ali stvarno su to minimalne razlike. Probao sam colu iz Izraela, Amerike, Danske, Poljske, Njemacke, Italije, Srbije...garantujem da je razlika minimalna u slucajy limenke.
Ne osjetimo mi, obični smrtnici, te tanane razlike u okusu, aromi i teksturi (bez)alkoholnih pića. To mogu raspoznati samo profesionalni degustatori. Treba nam biti čast da na forumu imamo jednog od jih.
Ja na patikama nisam primjetio, imam skupe patike kupljene u bih i u njemackoj. Imam npr decathlon majicu iz hr, iz srb i is njemacke i sve tri su iste. Nema sanse razlikovati. Sve tri placene isto eura. Na toj famoznoj nutelli se osjeti, ja osjetim, maksuz probao uporedo. Linolada fino na njoj pise manji procenat ljesnjaka nego u onoj za hr trziste. Persile i hemiju nisam imao priliku probati.
Laplace

#722 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by Laplace »

nepass1 wrote: 20/05/2024 18:36

Ja na patikama nisam primjetio, imam skupe patike kupljene u bih i u njemackoj. Imam npr decathlon majicu iz hr, iz srb i is njemacke i sve tri su iste. Nema sanse razlikovati. Sve tri placene isto eura. Na toj famoznoj nutelli se osjeti, ja osjetim, maksuz probao uporedo. Linolada fino na njoj pise manji procenat ljesnjaka nego u onoj za hr trziste. Persile i hemiju nisam imao priliku probati.
Ja sam jedno vrijeme od kolege kupovao (navodno) Nutellu iz Njemačke (ili Austrije). Nisam osjetio razliku, doduše nisam siguran da bih je osjetio i da je njemačka Nutella puno bolja (jezik spaljen chillijem).
nepass1

#723 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by nepass1 »

Laplace wrote: 20/05/2024 18:51
nepass1 wrote: 20/05/2024 18:36

Ja sam jedno vrijeme od kolege kupovao (navodno) Nutellu iz Njemačke (ili Austrije). Nisam osjetio razliku, doduše nisam siguran da bih je osjetio i da je njemačka Nutella puno bolja (jezik spaljen chillijem).
Ma ne mozes skontati sta je bolje, samo se osjeti da nije isto.
Na kraju krajeva kad popijes 5-6 sarajevskih piva i posle nje stellu stella ce biti bljak tako i nakon pet godina jedenja nutelle za nase trziste njemacka nece biti bolja
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#724 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by _BataZiv_0809 »

Razlicit recept/formulacija ne znaci nuzno i losiji kvalitet ni ukus.
nepass1

#725 Re: Upozorenje na Intersport!

Post by nepass1 »

_BataZiv_0809 wrote: 20/05/2024 19:14 Razlicit recept/formulacija ne znaci nuzno i losiji kvalitet ni ukus.
Ama ukus je subjektivan, kvalitet ne znam, nisam pamtio deklaraciju koliko cega ima. Samo kazem jedino sam kod nutelle primjetio drugi smek. Tacno vidis da nije isti proizvod.
Post Reply