Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
-
DebelinJoe
#19651 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Mevludine bolan, vidi sta ljudi u Urugvaju naprave...Hey, u Urugvaju nekakvom...A ti Mevludine nisi sposoban asfaltirati jedan kruzni tok.
-
last mohicans
#19652 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Kad popucaju cijevi na KT bit ce i Mevludinov na vodi. Ja ne mogu da vjerujem da godinu dana vozim po makadamu nekoliko puta sedmično. A odbija nam se svima za puteve, akcize, odrazavanje i izgradnju cesta, kako kroz registraciju tako kroz akciznu pljačku. Nije kriv Mevludin, kriv je ko mu je dao da radi, kriv je investitor, kriv je nadzor sto nisu stvari ubrzavali. Krivi smo mi sto više ne pritišćemo i mediji koji ne znam da li su i jedan prilog napravili na ovom usranom KT, kao da je fucking Prenj ili Hranjen.DebelinJoe wrote: ↑17/05/2024 23:56
Mevludine bolan, vidi sta ljudi u Urugvaju naprave...Hey, u Urugvaju nekakvom...A ti Mevludine nisi sposoban asfaltirati jedan kruzni tok.
-
noviclan
#19653 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Sto kazes nije mevko krvi sto mu je muzgur dao da radi i kruzni kod obija pa nema radnika i mehanizacije, ne znam je li radi i put za igman
- nepass1
#19654 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Je li ovo do opstine ili do vlade? Steta se slika kraj kanala, lafo prave trolu za vogoscu. Efendic kaze next week ide asfalt.
50m asfalta 12 mjeseci aferim
50m asfalta 12 mjeseci aferim
-
k4mi
#19655 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Do opstine je.
„Mi smo ranije kao Općina ušli u taj projekat, u sporazumu sa ministarstvom Općina je preuzela obavezu implementacije projekta, dok ministarstvo saobraćaja KS i Direkcija cesta KS većinski finansiraju realizaciju ovog projekta.
- pepeljara
#19656 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
NE mozes nista sa medijima.
evo ti primjer iza Binga CC imas stari vatrogasni put.
Taj put je pokriven smecom - predtpostavite iz kontejnera samog Binga.
Pacovi su velicine macaka oko kontejnera.
Smece ko iz Madmaxa izgleda.
Zadnja dva mjeseca negdje je pukla neka kanalizaciona cijev.
100 metara je bara govana i shita iza binga.. 4 m udaljena od mjesta gdje se sva roba za BCC istovaruje, gdje dolazi meso, hrana bla bla.
Gdje izlace radnici da zapale.
Zadnjih 10 dana kad je sunce, to smrdi na 50 metara.
1. stanari prijavili
2. bingo prijavio
3. Nacelnik upoznat
4. klix upoznat
5. insoekcija upoznata
svi dobili slike, videose...
potencijalna zaraza na vidiku...
Haman pa svi upoznati, ali shit curi,sve smrdi... u po Sarajeva u dijelu KS gdje se stanovi prodaju po 5K po kvadratu...
a da se brinu oko asfaltiranja koje kasni sada tek 7 dana heheh..
100 metara je bara govana i shita iza binga.. 4 m udaljena od mjesta gdje se sva roba za BCC istovaruje, gdje dolazi meso, hrana bla bla.
1. stanari prijavili
2. bingo prijavio
3. Nacelnik upoznat
4. klix upoznat
5. insoekcija upoznata
Haman pa svi upoznati, ali shit curi,sve smrdi... u po Sarajeva u dijelu KS gdje se stanovi prodaju po 5K po kvadratu...
a da se brinu oko asfaltiranja koje kasni sada tek 7 dana heheh..
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#19657 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
radio sam tu nesto jucer ,pa mi isprica jedan iz zeljeznica:pepeljara wrote: ↑18/05/2024 10:17 NE mozes nista sa medijima.
1. stanari prijavili
2. bingo prijavio
3. Nacelnik upoznat
4. klix upoznat
5. insoekcija upoznata
a da se brinu oko asfaltiranja koje kasni sada tek 7 dana heheh..![]()
iznad binga ima propust ispod pruge za oborinske vode i u njega je neko ubo kanalizaciju i kad su padale kise nedavno to se zacepilo ... welcome tu buljakov wi got fan end gejms
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19658 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ubo neko kanalizaciju hahahahha
Favela
Favela
- video
#19659 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Osobno sam primjetio da se na tom mjestu izlila 'neka hemijska tekucina bijele boje i cudnoga mirisa' koja je vjerovatno tu dosla zbog zacepljenja odvoda. Doduse, ima tome i vise od mjesec dana.
Mislim da je problem izazvao rasadnik/cvijecara odmah iznad pruge koja se nalazi u SZ(kod onog radara) jer je pitanje gdje je i kako taj objekat/ fabrika spojen za otpadne pode. Prije je tu bila samo kuca a sada je nesto drugo.
Ovo nije ni kanalizacija, nisu ni otpadne vode vec ponavljam neka cudna tekucina koja moze biti samo industrijskog porijekla a samim tim i potencijalno opasna po ljude i okolinu.
Nedaleko je BCC a i naselje Miljacka tako da je to mjesto potencijalna havarija i treba se reagovati jos jucer

Mjesto o kojem pricamo a u ovom obiljezenom je mislim neki manji objekat iz koje izlazi ta tekucina.
Inace je ova zelena povrsina izmedju pruge i zida juzno gotova pa sva potopljena te se formirala poveca vodena povrsina.
Ponavljam, vidio otprilike prije mjesec dana
@pepeljara
Mislim da je problem izazvao rasadnik/cvijecara odmah iznad pruge koja se nalazi u SZ(kod onog radara) jer je pitanje gdje je i kako taj objekat/ fabrika spojen za otpadne pode. Prije je tu bila samo kuca a sada je nesto drugo.
Ovo nije ni kanalizacija, nisu ni otpadne vode vec ponavljam neka cudna tekucina koja moze biti samo industrijskog porijekla a samim tim i potencijalno opasna po ljude i okolinu.
Nedaleko je BCC a i naselje Miljacka tako da je to mjesto potencijalna havarija i treba se reagovati jos jucer

Mjesto o kojem pricamo a u ovom obiljezenom je mislim neki manji objekat iz koje izlazi ta tekucina.
Inace je ova zelena povrsina izmedju pruge i zida juzno gotova pa sva potopljena te se formirala poveca vodena povrsina.
Ponavljam, vidio otprilike prije mjesec dana
@pepeljara
- Haris.ba
#19660 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Hoce ici ministar nadlezan za ekologiju ici slikati se tamo?
- pepeljara
#19661 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Svi su upoznati, za neke imam i dokaze, samo znam da se nista ne rjesava.
Svi sute, smrdi na 100 metara, kanalizacija i bara je duzine 100m.
3-5 metara od robe koju KS kupuje iz binga....
valjda ce neko reagovati jer je potencijalna katastrofa, a kao sto napisah vidio sam pacove brat bratu ko macka velicine, uhranjeni
https://ibb.co/5M5VZ09
valjda ce neko reagovati jer je potencijalna katastrofa, a kao sto napisah vidio sam pacove brat bratu ko macka velicine, uhranjeni
-
noviclan
#19662 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ma gdje je ovo, je li ono neka osoba sa psinom na fotkipepeljara wrote: ↑18/05/2024 15:39 Svi su upoznati, za neke imam i dokaze, samo znam da se nista ne rjesava.

Edit iza bimga , sto aam jeo jeo
- drug_profi
#19663 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Da se ja pitam, kubik betona bih suknuo u tu cijev kojom je neko kanalizaciju sproveo u oborinske.
Znaci samo to i vozdrica.
Znaci samo to i vozdrica.
-
DebelinJoe
#19664 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ovo se zove kruzni tok, a ne ova smijurija između Boljakovog i Alipašina koja u sustini ništa nece rijesiti.
- Haris.ba
#19665 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
A sta bi trebalo rijesiti? Ljudi u Boljakovom po dobili najblizu direktnu vezu sa ggm.DebelinJoe wrote: ↑19/05/2024 07:27 Ovo se zove kruzni tok, a ne ova smijurija između Boljakovog i Alipašina koja u sustini ništa nece rijesiti.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#19666 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ljudi pod sankcijama imaju više autoputa po broju stanovnika i bolju infrastrukturu od nas.DebelinJoe wrote: ↑19/05/2024 07:27
Ovo se zove kruzni tok, a ne ova smijurija između Boljakovog i Alipašina koja u sustini ništa nece rijesiti.
Ovo btw. važi za većinu zemalja na BI, fakat ne znamo raditi na tome.
-
noviclan
#19667 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
I kod njih kako vidim po horizontalnoj signalizaciji imaju prednost koji su u rotoruDebelinJoe wrote: ↑19/05/2024 07:27
-
last mohicans
#19668 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ovo @drug_profi izveo psanoviclan wrote: ↑18/05/2024 20:41Ma gdje je ovo, je li ono neka osoba sa psinom na fotkipepeljara wrote: ↑18/05/2024 15:39 Svi su upoznati, za neke imam i dokaze, samo znam da se nista ne rjesava.
Edit iza bimga , sto aam jeo jeo
- pepeljara
#19669 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Prati malo sa te trake taj kontejner ispod prozora odmah. Mozda se iznenadis pacovima brojem i velicinomlast mohicans wrote: ↑19/05/2024 18:36
Ovo @drug_profi izveo psaVidi li se ova baruština iz All Fitness gyma, kad budem na traci nisam primjetio, tu ispod bude dosta kartona i sl. otpada.
-
last mohicans
#19670 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Baš ću pogledati, ali dosta vlasnika pasa tu vidim, radnika Binga na pauzi, pa i na kraju smjene, jer sam ja uglavnom naveče.pepeljara wrote: ↑19/05/2024 18:43Prati malo sa te trake taj kontejner ispod prozora odmah. Mozda se iznenadis pacovima brojem i velicinomlast mohicans wrote: ↑19/05/2024 18:36
Ovo @drug_profi izveo psaVidi li se ova baruština iz All Fitness gyma, kad budem na traci nisam primjetio, tu ispod bude dosta kartona i sl. otpada.
![]()
- pepeljara
#19671 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Ma vlasnike pasa zanemari, nemaju veze sa ovim izljevom shita gore sto je duzina > 100m duzine te smrad i ostalo..last mohicans wrote: ↑19/05/2024 18:44Baš ću pogledati, ali dosta vlasnika pasa tu vidim, radnika Binga na pauzi, pa i na kraju smjene, jer sam ja uglavnom naveče.pepeljara wrote: ↑19/05/2024 18:43Prati malo sa te trake taj kontejner ispod prozora odmah. Mozda se iznenadis pacovima brojem i velicinomlast mohicans wrote: ↑19/05/2024 18:36
![]()
ako si duze u teretani kao i ja, vidio bi da su samo ostali vlasnici pasa, dok nemas vishe setaca sa djecom, djece na biciklima i slicno bas zbog situacije sa smecem i izljevima...
- Haris.ba
#19672 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
A tamo neki park ima iza Binga, pa raja dolazi sa djecom? Ili je to prinuda zbog ogromnih parkovskih povrsina u naselju Miljacka.
- drug_profi
#19673 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Teško sine. Nije moja zona.last mohicans wrote: ↑19/05/2024 18:36 Ovo @drug_profi izveo psa Vidi li se ova baruština iz All Fitness gyma, kad budem na traci nisam primjetio, tu ispod bude dosta kartona i sl. otpada.
- Thorgerson
#19674 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Pa sta su se sad svi uzjebali.
Rok istice 12. Juna koliko znam. Stoga, pjevajte borbene. Ako mevludin do tada zavrsi, odradio je sve po ugovoru.
Ovdje smo davno pisali da je smijurija da se KT gradi 12 mjeseci. Ali stetu i efendica tada niko nista nije pitao.
Samo jedna jos stvar.
U hadzicima je KT u isto vrijeme gradnja krenula kao i ovaj. I tamo je zavrseno davnih dana. Cak se uspio pokvariti i popravili ga.
ovi jos nisu ovaj zavrsili.
Rok istice 12. Juna koliko znam. Stoga, pjevajte borbene. Ako mevludin do tada zavrsi, odradio je sve po ugovoru.
Ovdje smo davno pisali da je smijurija da se KT gradi 12 mjeseci. Ali stetu i efendica tada niko nista nije pitao.
Samo jedna jos stvar.
U hadzicima je KT u isto vrijeme gradnja krenula kao i ovaj. I tamo je zavrseno davnih dana. Cak se uspio pokvariti i popravili ga.
-
HelaS
#19675 Re: Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
Pa ovaj GRAS-ov prave tako da se ne kvariThorgerson wrote: ↑19/05/2024 22:38 Pa sta su se sad svi uzjebali.
Samo jedna jos stvar.
U hadzicima je KT u isto vrijeme gradnja krenula kao i ovaj. I tamo je zavrseno davnih dana. Cak se uspio pokvariti i popravili ga.ovi jos nisu ovaj zavrsili.