Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑14/05/2024 22:31
Nase zene su recimo dosta lijepo obucene i kad nemaju puno para, u prosjeku lijepo sredjene bar je tako uvijek bilo, ne znam ove nove generacije meni to sve nakaradno. Kad pogledas amerikanke, imaju vise para i daleko manje ukusa, hodaju ko smlate bez sminke bez ukusa, u papucama nekoj zguzvanoj majici. I ove poznate selebriti glumice, cesto ih uhvate u javnosti izgleda ko da je pila cijelu noc pa mamura. Mala Alba je sex bomba, zenska u privatluku ima firmu koja vrijedi preko milijardu dolara (oprema za bebe i slicno) a nerijetko je paparaci uslikaju ko da je grobaru sa lopate pobjegla. To se balkanki ne bi moglo dogoditi.
To je i moj neki zakljucak. Nase zene se puno bolje oblace i sredjuju i dotjeranije izgleda nego zene sa zapada.
Dok s druge stranke, muskarci na zapadu vise brinu o svom izgledu nego nasi muskarci
Tako sam u jednoj klinici vidio 2 naše žene.
Pita, kako si znao da sam iz Bosne, pa kažem samo kod tebe je kosa sređena
I stvarno je tako.
Da, odlican primjer white trash i kamp kucice, slicna prica. Oni cak imaju i bolje uvjete da nesto naprave od sebe, vjerovatno u prosjeku veci broj njih i napravi nesto od sebe, ali ogromna vecina zivi tako.
dječak sa šibicama wrote: ↑15/05/2024 11:24
Da, odlican primjer white trash i kamp kucice, slicna prica. Oni cak imaju i bolje uvjete da nesto naprave od sebe, vjerovatno u prosjeku veci broj njih i napravi nesto od sebe, ali ogromna vecina zivi tako.
Ateista wrote: ↑15/05/2024 06:57
Ja bih prije rekao da zavisi kako je neko stigao do bogatstva, da oni koji do njega dodju svojim radom i trudom vise imaju postovanja prema sebi i drugima, a da oni koji olako i naglo dodju do para, tipa ratni profiteri, da su oni ti koji se najvise kurce i ponasaju bahato.
A tek djeca tih profitera i kriminalaca.
Pogledaj na instagram rich kids balkan ili bahata omladina.
To je da ti se zeludac okrene.
Ateista wrote: ↑15/05/2024 06:57
Ja bih prije rekao da zavisi kako je neko stigao do bogatstva, da oni koji do njega dodju svojim radom i trudom vise imaju postovanja prema sebi i drugima, a da oni koji olako i naglo dodju do para, tipa ratni profiteri, da su oni ti koji se najvise kurce i ponasaju bahato.
A tek djeca tih profitera i kriminalaca.
Pogledaj na instagram rich kids balkan ili bahata omladina.
To je da ti se zeludac okrene.
Da, to pogotovo, generalno djeca koja naslijede puno para a guzicom nisu mrdnula da zarade nesto od toga, a pogotovo mogu misliti od takvih profitera koji su i sami bezobrazni i bahati...
Ne zelim ni da gledam tako nesto da budem iskren.
dječak sa šibicama wrote: ↑14/05/2024 22:31
Nedostatak stila je prisutan i kod nekih koji naslijede bogatstvo, ne znam do cega bi to moglo biti, mozda samo osoba nema u sebi estetski gen. Nase zene su recimo dosta lijepo obucene i kad nemaju puno para, u prosjeku lijepo sredjene bar je tako uvijek bilo, ne znam ove nove generacije meni to sve nakaradno. Kad pogledas amerikanke, imaju vise para i daleko manje ukusa, hodaju ko smlate bez sminke bez ukusa, u papucama nekoj zguzvanoj majici. I ove poznate selebriti glumice, cesto ih uhvate u javnosti izgleda ko da je pila cijelu noc pa mamura. Mala Alba je sex bomba, zenska u privatluku ima firmu koja vrijedi preko milijardu dolara (oprema za bebe i slicno) a nerijetko je paparaci uslikaju ko da je grobaru sa lopate pobjegla. To se balkanki ne bi moglo dogoditi.
Ovo je istina i potvrdilo mi je to više stranaca kao i lično iskustvo
Kada sam bio u DE čim me vidi jal BoŠva, jal Rumun, jal Bugarin ko iz topa kaže ex-YU! Kako znate jbt Kaže po oblačenju
Kakve Švabe ulicom hodaju ko da su iz kontejnera ispali
Dobro, nisam ni ja da se bude namontiran u full šminci 24-7, ali naše ljude nećeš vidjeti da po centru grada ili u šetnji hodaju ko strašila u zgužvanim reklamnim majicama i nekim kričavim trenerkama.
Za pretjerivanje vidi pod Bugarska za njih smo milanska noć mode
Nije vala ukusno vidjeti ni damu u full noćnom kompletiću sa full šminkom, frizurom i štiklama na Trebeviću kako nabada gdje je objektivno za tena i trenerke.
DaysleepeR wrote: ↑16/05/2024 08:38
Nije vala ukusno vidjeti ni damu u full noćnom kompletiću sa full šminkom, frizurom i štiklama na Trebeviću kako nabada gdje je objektivno za tena i trenerke.
Dobro to je već krkanluk za medalju Pričam o nama normalnim ljudima. Prosječni ljudi kakvi svakodnevno hodaju SA i BL su milanska škola mode za ljude po MinKenu ili Manhajmu
Dobro to je već krkanluk za medalju Pričam o nama normalnim ljudima. Prosječni ljudi kakvi svakodnevno hodaju SA i BL su milanska škola mode za ljude po MinKenu ili Manhajmu
Mnogi se namontiraju kao da svaki dan idu na gala prijem, a to sto je haustor neokrecen a oko zgrade trava metar visoka, who gives a fuck
Ne znam Dze vi hodate ali ja kod nas odavno nisam vidjela zenu sa stilom. Pogotovo mladje zene… doduse u mom selu je i za ocekivati… ili kao da su sa pinka sisle.. ili kao da su iz Gornje Maoce… niDze normale