Evo ti nasluti ga
https://www.levi.com/US/en_US/deals/men ... n_deals_us
Moderator: anex
Plaća li se posebno to spajanje paketa, ili ide isto po kilaži? Uglavnom taj mi je odgovor trebao, hvalabob_1921 wrote: ↑30/04/2024 13:23npr sa amazona sam narucio 4 stvari podijelio mi amazon na tri tracking broja deklasirao sa jednom tracking brojem, poslao na mail njima info kupiglobal ova dva jos tracking broja i spojili kao jedan paket … prepostavljam da u tvom slucaju je isti princip (posto su razlicite stranice) deklarises jedan paket sa jednim tracking brojem a ove ostale posaljes na mail i oni ti paket spoje jedan …NostradamusfromBandH wrote: ↑30/04/2024 13:17 Jedno malo "glupo" pitanjeAko se naruči 5 proizvoda iz više prodavnica (npr. Alix, Ebay) u jednoj narudžbi. Kako se to deklariše i plaća dostava na kupi global (može biti poslano u 1om, a može i u 3 paketa), svaki paket zasebno po tracking broju deklarisati i platiti ili?
pa ovo u mom slucaju gdje ti je jedan racun npr 5 stvari si narucio sa amazina a amazon ili neka stranica podijeli tu narudjbu na vise isporuka tj tracking number tad ne placas … deklarises po jednom tracking numberu sve isto kako treba a na mail posaljes ostale tracking num. koje si dobio … oni skupe to u jedan paket i izmjere kilazu te posalju racun …NostradamusfromBandH wrote: ↑30/04/2024 15:30Plaća li se posebno to spajanje paketa, ili ide isto po kilaži? Uglavnom taj mi je odgovor trebao, hvalabob_1921 wrote: ↑30/04/2024 13:23npr sa amazona sam narucio 4 stvari podijelio mi amazon na tri tracking broja deklasirao sa jednom tracking brojem, poslao na mail njima info kupiglobal ova dva jos tracking broja i spojili kao jedan paket … prepostavljam da u tvom slucaju je isti princip (posto su razlicite stranice) deklarises jedan paket sa jednim tracking brojem a ove ostale posaljes na mail i oni ti paket spoje jedan …NostradamusfromBandH wrote: ↑30/04/2024 13:17 Jedno malo "glupo" pitanjeAko se naruči 5 proizvoda iz više prodavnica (npr. Alix, Ebay) u jednoj narudžbi. Kako se to deklariše i plaća dostava na kupi global (može biti poslano u 1om, a može i u 3 paketa), svaki paket zasebno po tracking broju deklarisati i platiti ili?
![]()
Muštulukstachu wrote: ↑30/04/2024 15:18Evo ti nasluti ga
https://www.levi.com/US/en_US/deals/men ... n_deals_us
Ja ću s Alix naručiti, isti je fazon kao kod tebe onda....Pisao sam i ovim iz KG, nisu mi ništa odgovorili. Uglavnom, probat ću ovaj tvoj metod. Dankebob_1921 wrote: ↑30/04/2024 15:57pa ovo u mom slucaju gdje ti je jedan racun npr 5 stvari si narucio sa amazina a amazon ili neka stranica podijeli tu narudjbu na vise isporuka tj tracking number tad ne placas … deklarises po jednom tracking numberu sve isto kako treba a na mail posaljes ostale tracking num. koje si dobio … oni skupe to u jedan paket i izmjere kilazu te posalju racun …NostradamusfromBandH wrote: ↑30/04/2024 15:30Plaća li se posebno to spajanje paketa, ili ide isto po kilaži? Uglavnom taj mi je odgovor trebao, hvalabob_1921 wrote: ↑30/04/2024 13:23
npr sa amazona sam narucio 4 stvari podijelio mi amazon na tri tracking broja deklasirao sa jednom tracking brojem, poslao na mail njima info kupiglobal ova dva jos tracking broja i spojili kao jedan paket … prepostavljam da u tvom slucaju je isti princip (posto su razlicite stranice) deklarises jedan paket sa jednim tracking brojem a ove ostale posaljes na mail i oni ti paket spoje jedan …![]()
Ja sam kupovao bez problema sa Best Buy
Skidaju bukvalno pred samo slanjekabal1337 wrote: ↑11/05/2024 11:59 Koliko dugo treba da amazon skine pare sa kartice?
Narucio sam jutros, stoji Zelenim slovima da stize sutra do 10 pm ( nisu jos dodijelili tracking broj)
Medjutim kad udjem na mobilnu app od banke stoji mi isti iznos para. Sad jel prosla transakcija ili ne?
Shipps out iz njihovog skladista.
e jbg, ovaj mi sa korisnicke podrske rece da otkazem, pa da ponovo.stachu wrote: ↑11/05/2024 12:14Skidaju bukvalno pred samo slanjekabal1337 wrote: ↑11/05/2024 11:59 Koliko dugo treba da amazon skine pare sa kartice?
Narucio sam jutros, stoji Zelenim slovima da stize sutra do 10 pm ( nisu jos dodijelili tracking broj)
Medjutim kad udjem na mobilnu app od banke stoji mi isti iznos para. Sad jel prosla transakcija ili ne?
kabal1337 wrote: ↑11/05/2024 12:21e jbg, ovaj mi sa korisnicke podrske rece da otkazem, pa da ponovo.stachu wrote: ↑11/05/2024 12:14Skidaju bukvalno pred samo slanjekabal1337 wrote: ↑11/05/2024 11:59 Koliko dugo treba da amazon skine pare sa kartice?
Hvala ti.
Da ja sam OP, poslije su mi rekl i u KG da može također.DON_eARL wrote: ↑12/05/2024 10:04 Neko naručivao nešto što u pakovanju sadrži AAA baterije? Na stranici im piše da se ne mogu dostavljati "Litijumske baterije i/ili baterije bilo kojeg drugog tipa.", pa čisto da neko potvrdi da li je bilo kakvih zavrzlama.
Iskopao sam ovaj post, biće da je ok.![]()
Isplati se vala itekako kada su dobra snizenja.plucna mahramica wrote: ↑14/05/2024 13:35 Ne znam za vas, ali otkako su poceli racunati volumetriju, naberu se cijene, postalo je poskupo. Prije je bilo kao prepakivanje automatski ukljuceno i mjerilo se po realnoj tezini, ali prepakivanja vise nema i jel predjes 30cm donji si.