Edit: pronašao torrentio
Edit2 evo ustimao sve , ubacio torrentio i uvezao s RD, odlično radi LG webOS app fkt ...evo baš gledam , Beekeeper,. 62 GB , ide ko curica
Moderator: Benq
Kako si ubacio torentio addontypeOnegative wrote: ↑03/05/2024 17:51 Evo hoću da na tv-u probam stremio , povezem s rd i vidim kako fercera pa sam malo zapeo... koje addone preporučujete, kad sam davno imao bio je torrentio kojeg ne pronalazim i još par , sad ih ima mali milijun ? Btw Inst sam b4g movies , al se još loada pa ne mogu jos probati , jel ok on ? Hvala
Edit2 evo ustimao sve , ubacio torrentio i uvezao s RD, odlično radi LG webOS app fkt ...evo baš gledam , Beekeeper,. 62 GB , ide ko curica![]()
Mozes li malo objasniti kako ustimati za LG za nas koji nemamo pojmatypeOnegative wrote: ↑03/05/2024 17:51 Evo hoću da na tv-u probam stremio , povezem s rd i vidim kako fercera pa sam malo zapeo... koje addone preporučujete, kad sam davno imao bio je torrentio kojeg ne pronalazim i još par , sad ih ima mali milijun ? Btw Inst sam b4g movies , al se još loada pa ne mogu jos probati , jel ok on ? Hvala
Edit2 evo ustimao sve , ubacio torrentio i uvezao s RD, odlično radi LG webOS app fkt ...evo baš gledam , Beekeeper,. 62 GB , ide ko curica![]()
Stremio nekad ima cudan bug gdje odluci da ne prikazuje normalne addonove. Ovo sam ja nasao na redditu kao rjesenje prosle godine i 3 puta sam od tad popravljao na tri firesticka prateci ove korake. Slicno je i za mob ili komp.tap3ah75 wrote: ↑08/05/2024 12:32 Kako si ubacio torentio addon
Ja kad sam prije par mjeseci pokušavao bratu naštimati nisam ga uspio naći nikako.
I da vas pitam.
Znam da je čaomi zakletva ali valja li ovo šta
ANDROID BOX R8 Q96 8GB RAM DDR3 128GB (DETALJNO) (85 KM)
https://olx.ba/artikal/58946531
Steps to make Stremio work on an Amazon Firestick:
- Sign out of Stremio
- On the first screen select Manual Log In and then enter Stremio as Guest Account
- Use Amazon Silk (the Downloader app won't work) and go to: https://torrentio.strem.fun/configure
- On that link, click the Install button. This step will open the Stremio app
- On Stremio, install the "torrentio" addon
- After installing the "torrentio" addon, open any movie / series and check if the torrents appear
Nije baš samo tako. Neki Brazilski addon meni izbacuje linkove SD jer večinom HD ili višu rezoluciju ne mogu da pokrenem jer mi je internet spor, MiFi džepni ruter neki.
Edit: Uspio sam za podesiti za filmove, imas li nesto za tv kanale za sportphoto&video wrote: ↑08/05/2024 12:40Mozes li malo objasniti kako ustimati za LG za nas koji nemamo pojmatypeOnegative wrote: ↑03/05/2024 17:51 Evo hoću da na tv-u probam stremio , povezem s rd i vidim kako fercera pa sam malo zapeo... koje addone preporučujete, kad sam davno imao bio je torrentio kojeg ne pronalazim i još par , sad ih ima mali milijun ? Btw Inst sam b4g movies , al se još loada pa ne mogu jos probati , jel ok on ? Hvala
![]()
Živa istina ja upratio odmah ali imao sam problem s logiranjem, pa im morao podršku prije oko pola godine kontaktirati.typeOnegative wrote: ↑08/05/2024 16:03 Taman ti krenuo objasnit , drago mi je da si uspiošto se stremio webos app verzije tiče, dodao bih da radi fakat odlično, puno brže i glatkije od android verzije na firesticku ,tako da sam je instant obrisao tamo .
Nemam ništa sportsko tu, imam neke IPTV liste za ott navigator, ovo samo za filmove i serije.
Odlicno radi na lg, bas dobro izgledatypeOnegative wrote: ↑08/05/2024 16:03 Taman ti krenuo objasnit , drago mi je da si uspiošto se stremio webos app verzije tiče, dodao bih da radi fakat odlično, puno brže i glatkije od android verzije na firesticku ,tako da sam je instant obrisao tamo .
Nemam ništa sportsko tu, imam neke IPTV liste za ott navigator, ovo samo za filmove i serije.
Isplati li se uzeti ethernet adapter za njega?typeOnegative wrote: ↑12/05/2024 18:28 @haris Bila je glasina da će kao u prvoj polovini maja ove g. izbaciti novi, no očito je da je samo glasina jer ništa konkretno nema, tako da ja ne bih čekao novi ( osim ako ti baš nije žurba i možeš čekati par mjeseci ili godinu)
Ovisno kakve potrebe i net imaš , ako imaš dobar net po meni ne jer su limitirani na 100 Mbps, preko wifi ide puno više ..Haris.ba wrote: ↑12/05/2024 18:37Isplati li se uzeti ethernet adapter za njega?typeOnegative wrote: ↑12/05/2024 18:28 @haris Bila je glasina da će kao u prvoj polovini maja ove g. izbaciti novi, no očito je da je samo glasina jer ništa konkretno nema, tako da ja ne bih čekao novi ( osim ako ti baš nije žurba i možeš čekati par mjeseci ili godinu)