vidis, ja sam spreman iste sekunde da se izvinem (a to sam rekao i ranije) da samo pokazes gdje sam ja nesto takvo uradio. a rado cu ti pruziti dokaz o pruzenoj ruci i kako si ti na to odgovorio.Hakiz wrote: ↑21/04/2024 21:22Ne, reći da cijeniš moj doprinos a onda me nekoliko puta u jednom postu nazvati glupanom nije pružena ruka. Bilo bi pošteno da se ti meni izviniš, ako ćemo hronološki, od tebe je počelo vrijeđanje, ali kako ti to očito ne pada na pamet, šta, zapravo, želiš ovim?belfy wrote: ↑21/04/2024 19:45nemas se za sta izvinjavati, zaista. nit' sam te prijavio, niti se zalio na to sto si napisao, a ponajmanje osjetio bilo kakvu uvredu. kao sto si i sam rekao, znam da ponekada covjeka ponese i niko ovdje ne zna tudje probleme... ja sam tek danas primjetio da si u zadnjih par dana imao okrsaje na vise strana, pa sada jos bolje razumijem zasto si reagovao kako jesi. bilo, proslo... danas je novi dan.Hakiz wrote: ↑20/04/2024 20:47
Zapravo:
Izvinjavam se forumašu @belfy za sve šta je od mene pročitao i pomislio da je uvreda. I ovo šta sam napisao, a za šta me je moderator upozorio, mislim da je jasno da ne želim zaista. Zašto bih? To je bio drastičan način da prekinem prepucavanje. Ponese čovjeka ponekada preko granice.
jos jedna stvar koju sam primjetio je da ne prihvatas pruzenu ruku samo jer se si sa nekim bio na suprotnim stranama u diskusiji. ja se sjecam kada sam ja rekao kako cijenim tvoj doprinos na nekim temama, pa sam dobio odgovor slican ovom koji si dao @mali_balon ovdje iznad... ali i to je ljudski. rekoh, ne mozemo znati tudje probleme...
Ja sam izvinjenjem tebi svoju negativnu energiju izbacio. Ona rečenica, zaista, nije bila uredu. Da budem do kraja pošten: Gore mi je to što sam se doveo u stanje da je napišem, nego kako je na tebe ili bilo koga drugog djelovala. Izvinio sam ti se zbog sebe, ne zbog tebe.
Ti sa svojom negativnom energijom radi šta hoćeš. Ne interesuje me.
A ova posljednja rečenica dokazuje da si prilično cinično ovo napisao. Ne znaš moje probleme? Psihički sam bolestan, to želiš reći, tako izgleda tvoja pružena ruka?
Ne, hvala, neka ostane u zraku neprihvaćena.
o ovom sam, upravo, govorio u prethodnom postu.