Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
McGradySA wrote: ↑25/01/2024 11:45
Da li su počeli i ovo naplaćivati? Jučer provjerim stanje računa na njihovom bankomatu i danas mi dolazi potvrda da su skinuli 35 feninga za "naknadu za upit na ATM-u".
Provjeravate li stanje svog računa na bankomatima? Znate li da se ta usluga naplaćuje?
Koliko znam, ovo je ukljuceno besplatno i u najjeftinijem paketu usluga kod svih banaka.
Nekad bilo sad se spominjalo. Realnost je ovakva sada
Koji paket imaš, jesi zadovoljan mobilnim bankarstvom njihovim, vidim da je sa app slika?
Premium paket od 11.99. Mobilno bank nije im lose. Ja placam sve komunalije i bude OK. Nekada zna sporije proknjiziti racun bhtelecoma pa iako je uredno plaćen na portalu bh telecoma stoji dug
Juče izutra sam dobio sms da je izvršena ipslata sa mo računa u iznosu od 10 maraka.
Uđem u aplikaciju i tamo u pojašnjenju transakcije stoji:
"Naplata: Naknade po partiji 13************30, dospjele na dan 30.04.2024. u iznosu od 10.00 BAM za: naknada za automatsku prolongaciju.Obaveza je naplacena u cjelosti dospjele na dan "
Je'l iko zna o čemu je riječ?
I šta im je "automatska prolongacija"???
Google ne izbacuje značenje...
Naravno da sam odmah zvao, naravno da sam slao i mail...ali ništa, pozivni centar im ne radi, na mail ne odgovaraju...
Bosanac sa dna kace wrote: ↑02/05/2024 12:03
Juče izutra sam dobio sms da je izvršena ipslata sa mo računa u iznosu od 10 maraka.
Uđem u aplikaciju i tamo u pojašnjenju transakcije stoji:
"Naplata: Naknade po partiji 13************30, dospjele na dan 30.04.2024. u iznosu od 10.00 BAM za: naknada za automatsku prolongaciju.Obaveza je naplacena u cjelosti dospjele na dan "
Je'l iko zna o čemu je riječ?
I šta im je "automatska prolongacija"???
Google ne izbacuje značenje...
Naravno da sam odmah zvao, naravno da sam slao i mail...ali ništa, pozivni centar im ne radi, na mail ne odgovaraju...
Ne bih ti znao reci, ali znam da meni banka svake godine skine iznos sto imam visa karticu, to jest za prolongaciju iste
holowey wrote: ↑02/05/2024 12:05
svaka banka to ima, nisi u roku uplatio minimalni iznos i naplacen ti penal za kasnjenje
Kakav minimalni iznos, za šta?
npr na minus po kreditnoj kartici, ili prekoracenje dozvoljenog minusa po tekucem racunu... moras platiti, recimo do 25. u mjesecu, ako probijes rok, ide penal