Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gentoo wrote: ↑30/04/2024 21:10
S obzirom na tvoju historiju postova ja bih rekao da si ti neki "jebach" koji nije sise uzivo vidio i da trolas. Ali evo, dacemo temi sansu
semsasuljakovic wrote: ↑30/04/2024 21:19
Ako glupo muško to ne sasječe u startu, svašta se može desiti. Dakle, treba da se distanciraš od mladog curetka.
Nabavi i njoj momka ako nisi ljubomoran.
Pa se krhajte medjusobno
Salu na stranu, mozda ovo ko i ozbiljan procita.
Neko zeli zenu, djecu i porodicu i citav zivot pokusava da je zasnuje a ne uspjeva, a neki to olako dobiju i olako odbace, pa se nakon mnogo godina kaju, ali kasno marko na kosovo stize. Mada sumnjam da si ti ozbiljan covjek a ne troler al eto nek stoji zapisano.
Last edited by zigson on 30/04/2024 21:39, edited 1 time in total.
zigson wrote: ↑30/04/2024 21:37
Pa se krhajte medjusobno
Neko zeli zenu, djecu i porodicu i citav zivot pokusava da je zasnuje a ne uspjeva, a neki to olako dobiju i olako odbace, pa se nakon mnogo godina kaju, ali kasno marko na kosovo stize. Mada sumnjam da si ti ozbiljan covjek a ne troler al eto nek stoji zapisano.
Meni je alarm bilo kad sam skontao da vise i ne trazi momka
zigson wrote: ↑30/04/2024 21:37
Pa se krhajte medjusobno
Meni je alarm bilo kad sam skontao da vise i ne trazi momka
Joj jes ti dobro...nit ti je problem poskupljenje goriva i hljeba, nit ti je problem kolega sa posla, nit ti je problem sto ce mozda sutra pući rat, niti to što ti je krepo alternator u autu pa strepiš od toga šta će majstor reći...
Tvoji problemi nisu problemi vec slatke muke i uvijek ti se diže.