Žalosno, svake godine ista priča. Ne znam čemu im služi ovaj naš TV kanal? Sve kasni osim Grandovih emisija
Iz Zagreba bukvalno sve kod nas kasni
Moderator: anex
Ja kad mi ovako iskoci na drustvenim mrezama.
MTV wrote: ↑29/04/2024 14:20Mozda zbog ovoga.
https://nova.rs/emisije/izmene-u-progra ... e-nedelje/
Da li je to starija serija? Jer sam jednom prije nekad gledao nekog doktora i bila je to Italijanska serija. Italijanske serije su veoma solidne, Turske kako koja, ali vecinom su klon do klona, klonirane.
Pa nije baš toliko ni stara. U Italiji je završena nedavno treća sezona. Kod nas će sigurno prve dvije sezone prikazati. Ma iskreno bolje je i Talijane slušati i gledati, nego one Turke. Kod Turaka stalno neke teške teme, stalno neke svađe, pištolji se upotrebljavaju u serijama, previše mi je ono nasilno. Italijanske serije su mi baš ono za odmoriti mozak
Puni nazivchakany wrote: ↑10/06/2024 21:31 [quote=
Pa nije baš toliko ni stara. U Italiji je završena nedavno treća sezona. Kod nas će sigurno prve dvije sezone prikazati. Ma iskreno bolje je i Talijane slušati i gledati, nego one Turke. Kod Turaka stalno neke teške teme, stalno neke svađe, pištolji se upotrebljavaju u serijama, previše mi je ono nasilno. Italijanske serije su mi baš ono za odmoriti mozak![]()
Serija se emitovala nekada na AXN kanalima, mislim da se i dan danas tamo emituje, pa ti možda zbog toga izgleda stara. 2020. je počela sa emitovanjem i prvom sezonom, druga 2022., treća je nedavno završila.

+1 Nije ovo to ta serija, u ovoj je glumio neki njihov pravo poznat glumac, stariji je sad, gledao mozda oko 2015 godine.chakany wrote: ↑10/06/2024 21:31Pa nije baš toliko ni stara. U Italiji je završena nedavno treća sezona. Kod nas će sigurno prve dvije sezone prikazati. Ma iskreno bolje je i Talijane slušati i gledati, nego one Turke. Kod Turaka stalno neke teške teme, stalno neke svađe, pištolji se upotrebljavaju u serijama, previše mi je ono nasilno. Italijanske serije su mi baš ono za odmoriti mozak![]()
Serija se emitovala nekada na AXN kanalima, mislim da se i dan danas tamo emituje, pa ti možda zbog toga izgleda stara. 2020. je počela sa emitovanjem i prvom sezonom, druga 2022., treća je nedavno završila.
Njima sve kasni osim Zvezda Granda koje idu sat vremena prije Srbije. Dobro pa im i vijesti ne kasne, ono danas 16.09 da se podjsetimo sta je bilo 11.09.chakany wrote: ↑13/09/2024 19:36 Od 23. septembra u 21:15 starta 7. sezona MasterChefa.
Kumovi 3. sezona od 27. septembra.
Uglavnom, sve iz Hrvatske dobro kasni sa emitovanjem kod nas, dok jedino sadržaj iz Srbije koliko toliko ide na vrijeme.
Ništa novo za Novu BH![]()
Ova serija koja je počela u Hrvatskoj u ponedjeljak U dobru i zlu, kod nas će sigurno imati premijeru u januaru 2025.
Nova BH služi samo kao distrubuter sadržaja sa regionalnih sestrinskih televizija. Nikada ništa novo od Nove BH.MTV wrote: ↑16/09/2024 13:20Njima sve kasni osim Zvezda Granda koje idu sat vremena prije Srbije. Dobro pa im i vijesti ne kasne, ono danas 16.09 da se podjsetimo sta je bilo 11.09.chakany wrote: ↑13/09/2024 19:36 Od 23. septembra u 21:15 starta 7. sezona MasterChefa.
Kumovi 3. sezona od 27. septembra.
Uglavnom, sve iz Hrvatske dobro kasni sa emitovanjem kod nas, dok jedino sadržaj iz Srbije koliko toliko ide na vrijeme.
Ništa novo za Novu BH![]()
Ova serija koja je počela u Hrvatskoj u ponedjeljak U dobru i zlu, kod nas će sigurno imati premijeru u januaru 2025.
Kunovi u HR ide 4 sezona a ova U dobru i zlu ce valjda u septembru 2025 i pritom poceli je zatamnjivat od 3 epizode (Nova HR) na Telemachu![]()