Nije bilo nikakvog pretjeranog siljenja ono sto sam ja vidio a gledao sam nekih 20tak minuta utakmice(cca od 30. do 50. i zadnjih 5 minuta otprilike).
Samo mi je smijesna reakcija odbrane kod gola Zeljeznicara. Naime prvo onaj lik hladno pusti loptu da ovaj centrira ono ma ni pomislio nije da krene. Bas se onako vidjelo da mu je stalo da to sprijeci
Dalje u nastavku, na ponovljenom snimku ali ona kamera sto snima iz pravca juga, lopta pada na sredinu 16, Krpic skace, a golman se baca negdje prema istoku.
Ascare se sklonio.
Dalje u drugom poluvremenu pred kraj ide igrac sirokog sam na 18 metara prema golu umjesto da puca sto bi valjda bilo normalno on "pokusava" nekim lob centarsutom nekoga pronaci. Onako reakcija koja mi je bila prikladnija kad vodis 4:0 pa se zajebavas nego kad gubis 1:0.
I generalno moj utisak je da je Siroki napadao toliko da im se ne moze reci da nisu.
U sustini ja da sam na mjestu Sirokog bi trazio slijedece godine 9 bodova za 3 boda na sinocnjoj utakmici. Jer oni niti mogu gore niti dole, a za narednu godinu obezbjede 9 laganih bodova.