Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
axe22 wrote: ↑24/04/2024 10:43
Kako fino NIP botovi brane osobe za koje tvrde da nemaju nikakve veze s Nip-om i Konakovicem.
CIA I FBI greskom dao ta imena.
meni je prosto nevjerovatno gledati na istoj stranici u istom trenutku kako se Bake i Dino "pravdaju" i kako im tužilaštvo i EUROPOL ne valjaju a izjave su im doslovno prepisane
Majkemi, sanjate
Evo javno sto maraka nudim ako mi dokažeš da je iko od NiP političara javno slova lošeg rekao o Europolu.
Prestanite se brukati ovim jeftinim izmišljotinama.
Kako fino NIP botovi brane osobe za koje tvrde da nemaju nikakve veze s Nip-om i Konakovicem.
meni je prosto nevjerovatno gledati na istoj stranici u istom trenutku kako se Bake i Dino "pravdaju" i kako im tužilaštvo i EUROPOL ne valjaju a izjave su im doslovno prepisane
Kad njih diraju onda ne valjaju, kad druge, one koji im ne odgovaraju onda je sve OK i treba tuzilastvo, pravni sistem pustit da rade svoj posao.
Vidi se da vuku iste korijene, vode istu politiku.
Majkemi, sanjate
Evo javno sto maraka nudim ako mi dokažeš da je iko od NiP političara javno slova lošeg rekao o Europolu.
Prestanite se brukati ovim jeftinim izmišljotinama.
ups, samo je javno rekao da lažu
EUROPOL-ova schema koja se pojavila i u kojoj se navodi da sam se sreo s prvim čovjekom ovog kartela, to je notorna laž, lako povjerljiva. Podaci o mom kretanju su javni, dostupni. Jedino putovanje van BiH koje sam imao tog mjeseca bilo je u Tursku", dalje nastavlja Konaković, koji kaže kako je morao guglati da vidim kako ti ljudi izgledaju.
Last edited by VladaFBiH on 24/04/2024 11:08, edited 1 time in total.
Karikaturist wrote: ↑24/04/2024 11:12
Jeli moguce da je orator Dino, covjek poznat po britkom govoru i koji za sebe kaze da je musliman ima veze sa narko koktelima?
Pa u Dubaiu se sigurno vise uvuce kokaina nego u bilo kojem drugom gradu ili nekim drzavama.
Po vasoj prici i sam Reis i prvih saf hafiza ce ispast da imaju veze za narkokartelom jer je neko ko mozda radi sa kartelom i sa njima nesto poslovao ili se druzio, a ne do Bog da je imao i kakvu vakufsku radnju ili zemlju u najmu kako se to moze iskonstruisat i fabrikovat.
Dini se ocigledo brani jer neki pokusavaju iskoristiti ovaj momenat i ubaciti i Dinu i NIP u sve ovo i treba da se brani.
Naravno ni Dino ni Ademovic ne rade ni sa kakvim kartelima, kao sto to nije radio ni Hadzibajric, ali eto to je onako dobro za podvalit u javnost, ili to ili silovanje, a kod nas silovanej ne ide bas tako lahko pa bolje ovo oko kartela...
Znao sam da je nesposoban, da upropasti sve čega se dohvati, da radi za HZHB, da je Sebijin mali, ali ni u ludilu ne bih pomislio da je narko diler.
E moj kifla, ...puno želio puno započeo .....
Last edited by Adriatic on 24/04/2024 11:41, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote: ↑24/04/2024 11:33
vidis pao osmica a avdo i dalje dobija dokumente, bosnialeak...
Ono sto svi odavno govore, nije dovoljno samo sdfa sefove i direktore maknuti, oni su svoje ljude svugdje pozaposljavali. Neces ih se rijesit dok svi ne odu u penziju ili zatvor..
Karikaturist wrote: ↑24/04/2024 11:12
Jeli moguce da je orator Dino, covjek poznat po britkom govoru i koji za sebe kaze da je musliman ima veze sa narko koktelima?
sumirprimus wrote: ↑24/04/2024 11:33
vidis pao osmica a avdo i dalje dobija dokumente, bosnialeak...
Ono sto svi odavno govore, nije dovoljno samo sdfa sefove i direktore maknuti, oni su svoje ljude svugdje pozaposljavali. Neces ih se rijesit dok svi ne odu u penziju ili zatvor..
al su se uhvatili ovga, poteebno im bilo ko zednom vode
ko god je kriv treba odgovarati. ali dug je red...