je li ovo dino zaprijetio katici, ili mi se samo pričinilo?Ja sam predsjednik NiP-a, koja je vlast u Kantonu Sarajevo, imamo ministra policije kojeg smo predložili, komesar ima podršku vlade, a hapse se bliski meni ljudi. To je super, a to nije politika. Ako je politika, odgovorit ćemo adekvatno.
Narod i Pravda (Konakovic)
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33126 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
Ezel Bayraktar
#33127 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
- Athlon64
#33128 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovaj naš MVP jednostavno dokazuje svakim danom da nije kapacitet.
Mislim, znalo se to i od ranije, ali eto.
Ja stvarno i dalje mislim da su ova hapšenja zapravo jak politički pritisak na njega.
Jbg, Dodik je prije sedmicu-dvije najavljivao ovo.
Dodik sve što govori, ne govori bezveze.
Nadam se da ima neko blizak njemu i dovoljno pametan da vidi širu sliku i da mu objasni kako stvari stoje. Oj Dino, Dino..
Ja stvarno i dalje mislim da su ova hapšenja zapravo jak politički pritisak na njega.
Nadam se da ima neko blizak njemu i dovoljno pametan da vidi širu sliku i da mu objasni kako stvari stoje. Oj Dino, Dino..
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#33129 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
da, ne vode ni ministar ni komesar istrage, ali znaju. dužnost im je da znaju, ali po svemu sudeći, dino nije ništa znao, a to se po reakcijama može zaključiti.Ezel Bayraktar wrote: ↑23/04/2024 23:32 Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
- Athlon64
#33130 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije ništa znao jer je sve predao u ruke Dodiku i Nešiću.malakh wrote: ↑23/04/2024 23:41da, ne vode ni ministar ni komesar istrage, ali znaju. dužnost im je da znaju, ali po svemu sudeći, dino nije ništa znao, a to se po reakcijama može zaključiti.Ezel Bayraktar wrote: ↑23/04/2024 23:32 Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
Vidi pod: Kontaktna tačka sa Europolom.
Nisu se oni džaba upinjali da to dobiju, a ovaj kad im je dao hvalio se kako je to godinama bilo blokirano - a evo sad se začas dogovorili i odblokirali procese.
Napadani su ovdje svi koji su govorili da to može biti opasno i jeste opasno, za državu najviše a evo sad se i njemu vraća kao bumerang.
- Prpa.ba
#33131 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A mene su lokalni trolovi podjebavali kad sam govorio da je sve krenulo nizbrdo sa kongresom... 
- Athlon64
#33132 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo će na kraju biti kao sa Nikšićem i SDP koji su na kraju kmečali: "... paaa nismoo mi znali da će MUP RS zloupotrjebiti ovaj zakon o prebivalištu..."
Tako i Konaković nije skonto da će oni "zloupotrjebiti" ovu kontaktnu tačku sa Europolom.
Tako i Konaković nije skonto da će oni "zloupotrjebiti" ovu kontaktnu tačku sa Europolom.
- Prpa.ba
#33133 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Da se prisjetimo ove genijalne rezije koja je vec zaboravljena:Ezel Bayraktar wrote: ↑23/04/2024 23:32 Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
Predsjednik kluba Stranke za Bosnu i Hercegovinu Muamer Bandić je predložio zaključak u kojem se konstatuje da sigurnosna situacija u Sarajevu nije zadovoljavajuća te da se traži od ministra Katice da "pozove neopozivu ostavku".
Za usvajanje zaključka je bilo 8 zastupnika, 11 je bilo protiv te je 8 bilo suzdržano.
Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da su čak četiri člana kluba NiP-a bila suzdržana.
To su Aljoša Čampara, Danijela Kristić, Elvis Vreto i Arijana Memić koja je danas saopćila da napušta klub NiP-a.
Čampara i Memić su ranije tokom sedmice usprotivili premještanju policijskih službenika u KS, te su ukazali na nepoduzimanje aktivnosti na unapređenju sigurnosne situacije u Sarajevu.
Građani uznemireni
Završena hitna sjednica Skupštine KS o sigurnosnoj situaciji, data su brojna zaduženja policiji
Upravo je Čampara bio jedan od inicijatora održavanja ove sjednice nakon niza tragičnih događaja u Sarajevu.
- malakh
#33134 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
još uvijek nije riješena kontatk točka. dok je ne riješe, dkpt i ministarstvo sigurnosti su nadležni. naravno da se srbi bore da to ide na entitete, ali trenutačno napismeno još uvijek ništa nemaju.Athlon64 wrote: ↑23/04/2024 23:43Nije ništa znao jer je sve predao u ruke Dodiku i Nešiću.malakh wrote: ↑23/04/2024 23:41da, ne vode ni ministar ni komesar istrage, ali znaju. dužnost im je da znaju, ali po svemu sudeći, dino nije ništa znao, a to se po reakcijama može zaključiti.Ezel Bayraktar wrote: ↑23/04/2024 23:32 Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
Nisu se oni džaba upinjali da to dobiju, a ovaj kad im je dao hvalio se kako je to godinama bilo blokirano - a evo sad se začas dogovorili i odblokirali procese.![]()
![]()
Ljudi sad imaju svoj kanal kojim mogu zaobići BH institucije.
Napadani su ovdje svi koji su govorili da to može biti opasno i jeste opasno, za državu najviše a evo sad se i njemu vraća kao bumerang.
i kakve veze dino ima sa time? kako će on to zaustaviti, dati ili zabraniti, kada ministarstvo sigurnosti sve vodi.
-
upitan
#33135 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije bitan novinar nego ono sto se pise.
Dino da nema odredjeni strah,sutio bi ali ne moze ipak radi se o kumu a drugo postoji sky aplikacija.
Gresku ste napravili kao i Sdp,pustili ste dosta preletaca,sljama u Nip i siguran sam da cete se raspasti najdalje do izbora 2026.
Citam hvalite se radovima,gubitak u 2023 u vodovodu 21 milion KM,pokop gubitak 650.000 KM, rad gubitak 1,5M KM i dalje kaze Almir Becarevic(bivsi ministar)u 2024 nijedno nece u KS preduzece poslovati pozitivno +poskup ce u oktobru gas.
Sto je jos bolnije posluju negativno a planiraju nova zaposljavanja.
Da ne govorim o tome koliko je sta placeno a nije objavljeno,i koliko se kredita uzelo na ovaj budzet a neko ce to morati vratiti.
Vjerujem onog dana kada ne budete vlast da ce Tuzilastva i Sudovi BiH imati pune ruke posla.
Kada sam spominjao greska je sigurnost drzave prepustit Sndu i ekipi neki su pravdali to kao nema to ministarstvo nadleznosti a vidimo da imao kao sto ima i Sipa,sto je tuga sada ce pred Dodikom biti kao pudlica.
- Leverage
#33136 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pusti ba to, pita te čovjek za vakcine 
-
hali gali halid
#33137 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Komunalna privreda je u kolapsu...
- VladaFBiH
#33138 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ja ne vidim šta je ovdje opasno - rješavamo se kriminalaca i ovo je jako pozitivnoAthlon64 wrote: ↑23/04/2024 23:43Nije ništa znao jer je sve predao u ruke Dodiku i Nešiću.malakh wrote: ↑23/04/2024 23:41da, ne vode ni ministar ni komesar istrage, ali znaju. dužnost im je da znaju, ali po svemu sudeći, dino nije ništa znao, a to se po reakcijama može zaključiti.Ezel Bayraktar wrote: ↑23/04/2024 23:32 Priklonio se Aljoši, da i on ne padne, namazani Gačanin je bezbeli sve znao, pa je hitnim sjednicama htio smaći Katicu. Ali ne vodi Katica istrage, pa ni komesar, sve dolazi od drzvanog nivoa. Mozda zamjera neobavjestavanje.
Nisu se oni džaba upinjali da to dobiju, a ovaj kad im je dao hvalio se kako je to godinama bilo blokirano - a evo sad se začas dogovorili i odblokirali procese.![]()
![]()
Ljudi sad imaju svoj kanal kojim mogu zaobići BH institucije.
- VladaFBiH
#33139 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nemoj tako, vode je stručni i sposobni kadrovi
- VladaFBiH
#33140 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
Sefket007
#33141 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci nije niko uhapsen iz NIPa.
A nije ni kum uhapsen jer je Dini kum tako da opet kazem kakve veze to ima sa NIPom?
I ko su ti bliski ljudi za, finansiranje nila, moze li od tih 'puno ljudi' bar tri imena da znamo o cemu se radi cisto radi ozbiljnosti teme.
Mislim da ipak treba da se razgovara bar malo iznad nivoa mahalske suplje.
-
HD_2015
#33142 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vjerovatno nema nikakve. Zato se Dino i oglašava, jer nema nikakve veze.Sefket007 wrote: ↑24/04/2024 09:37Znaci nije niko uhapsen iz NIPa.
A nije ni kum uhapsen jer je Dini kum tako da opet kazem kakve veze to ima sa NIPom?
I ko su ti bliski ljudi za, finansiranje nila, moze li od tih 'puno ljudi' bar tri imena da znamo o cemu se radi cisto radi ozbiljnosti teme.
Mislim da ipak treba da se razgovara bar malo iznad nivoa mahalske suplje.
-
A_A_AKCIJA
#33143 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Odavno nisam vidio boljeg predstavnika SDA od tebe.upitan wrote: ↑24/04/2024 04:40 Nije bitan novinar nego ono sto se pise.
Dino da nema odredjeni strah,sutio bi ali ne moze ipak radi se o kumu a drugo postoji sky aplikacija.
Gresku ste napravili kao i Sdp,pustili ste dosta preletaca,sljama u Nip i siguran sam da cete se raspasti najdalje do izbora 2026.
Citam hvalite se radovima,gubitak u 2023 u vodovodu 21 milion KM,pokop gubitak 650.000 KM, rad gubitak 1,5M KM i dalje kaze Almir Becarevic(bivsi ministar)u 2024 nijedno nece u KS preduzece poslovati pozitivno +poskup ce u oktobru gas.
Da ne govorim o tome koliko je sta placeno a nije objavljeno,i koliko se kredita uzelo na ovaj budzet a neko ce to morati vratiti.
Vjerujem onog dana kada ne budete vlast da ce Tuzilastva i Sudovi BiH imati pune ruke posla.
Kada sam spominjao greska je sigurnost drzave prepustit Sndu i ekipi neki su pravdali to kao nema to ministarstvo nadleznosti a vidimo da imao kao sto ima i Sipa,sto je tuga sada ce pred Dodikom biti kao pudlica.
Tvoj post je dragocjeno štivo u kojem si uspio utrpati svu propagandu, laži i neznanje pomiješano sa glupostima.
Haj mi samo objasni kako je moguće da se po zakonu o javnim nabavkama napravi ugovor a da se ne zna cijena? Pa koliko moraš biti glup i neobrazovan da vjeruješ u te gluposti?
Onda ova antivaxersko-suverrnistička priča o vraćanju kredita? Koja je pokrivenost prihoda i dugovanja KS? Koji je odnos u svijetu? Znaš li, bolan šta te pitam, uopće?
Zašto sada ne pohapse Sudovi? Jesi li ikada u životu čuo za neovisnost sudske vlasti? Znaš li kako se imenuju sudije i tužioci?
Sve sami dijamanti od SDA propagande prikupljeni na sijelima u društvu sarajevske SDA elite.
Nije bitan novinar nego šta piše.
Wooooow, kakva mudrost, majko draga
Last edited by A_A_AKCIJA on 24/04/2024 10:06, edited 1 time in total.
-
axe22
#33144 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I ko sad Dritanu pokusava namjestit? Tacnije dira mu kuma.
Pokvarena vlast?
Sda?
Amerika (cia i fbi)?
Europol, tacnije europa?
Ili samo SDA koja je nekim cudom ubacila svoje ljude u FBI, CIA I Europol?
Ako je ovo zadnje, onda svaka cast Baketu, bas je SPOSOBAN.
Pokvarena vlast?
Sda?
Amerika (cia i fbi)?
Europol, tacnije europa?
Ili samo SDA koja je nekim cudom ubacila svoje ljude u FBI, CIA I Europol?
Ako je ovo zadnje, onda svaka cast Baketu, bas je SPOSOBAN.
-
axe22
#33145 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A_A_AKCIJA wrote: ↑24/04/2024 10:05Odavno nisam vidio boljeg predstavnika SDA od tebe.upitan wrote: ↑24/04/2024 04:40 Nije bitan novinar nego ono sto se pise.
Tvoj post je dragocjeno štivo u kojem si uspio utrpati svu propagandu, laži i neznanje pomiješano sa glupostima.
Haj mi samo objasni kako je moguće da se po zakonu o javnim nabavkama napravi ugovor a da se ne zna cijena? Pa koliko moraš biti glup i neobrazovan da vjeruješ u te gluposti?
Onda ova antivaxersko-suverrnistička priča o vraćanju kredita? Koja je pokrivenost prihoda i dugovanja KS? Koji je odnos u svijetu? Znaš li, bolan šta te pitam, uopće?
Zašto sada ne pohapse Sudovi? Jesi li ikada u životu čuo za neovisnost sudske vlasti? Znaš li kako se imenuju sudije i tužioci?
Sve sami dijamanti od SDA propagande prikupljeni na sijelima u društvu sarajevske SDA elite.
Nije bitan novinar nego šta piše.
Wooooow, kakva mudrost, majko draga![]()
![]()
Kako Covic kaze?
-
Trappist
#33146 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kad se hapsio debevec na sva zvona evo ga pravna drzava, radi napokon tuzilastvo, a sad kad su uhapseni ovi odjednom pakovanje i u tuzilastvu i dalje ima sda ljudi. Sta je od to dvoje 
- Styling
#33147 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Od ovih hapsenja i pompe nema nista. I da se digne optuznica za dvoje-troje nisam sigurna da ce moci dokazati kriminal vaz svake sumnje. Sve ce ovo pasti u zaborav. Mozda jedno zaplati da nisu dzaba hampu dizali.Athlon64 wrote: ↑23/04/2024 23:33 Ovaj naš MVP jednostavno dokazuje svakim danom da nije kapacitet.
- Prpa.ba
#33148 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kao npr. Novalic. Sve jasno. 
-
axe22
#33149 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako fino NIP botovi brane osobe za koje tvrde da nemaju nikakve veze s Nip-om i Konakovicem.
CIA I FBI greskom dao ta imena.
CIA I FBI greskom dao ta imena.
- VladaFBiH
#33150 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
meni je prosto nevjerovatno gledati na istoj stranici u istom trenutku kako se Bake i Dino "pravdaju" i kako im tužilaštvo i EUROPOL ne valjaju