Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gidra wrote: ↑22/04/2024 09:31
Da li neko zna koji od ovih su "najposlovniji" i daju li kakav popust na kupovinu novog Pežoa, odnosno moRel se cijenkati za vozilo koje košta 55-60k KM? Ili je sve to isto u 5 deka...
- Blok Sarajevo
- AC Grand Auto Tuzla
- Ovnak Vitez
- Hercegovinapromet Mostar
Mozes dobiti kupon za nove gume ili servis gratis. Meni nisu htjeli marke popusta dati krajem 2o23 kad sam bio u potrazi za novim autom. To je nova politika za peugeot, gdje cijenu formira "Slovenac za nase trziste" i cijene su fiksne...
Nasi prodavaci nisu imali slobodu da daju bilo kakav popust..a to sam provjerio u tri ovlastena peugeot dealera. E sad, da li je doslo do kakvih promjena,..ne znam.
...i kao i takav trenutno kotira po Evropi (uključujući i BiH) bolje nego mnogi drugi renomirani proizvođači. Konteksta radi, ispred je i Citroena u EU, tj. samo je Peugeot iznad od cijelog koncerna... Koliko će trajati, vidjet ćemo. Ja lično ne mislim da je kratkog daha. Otpuštanje radnika i zatvaranje fabrika je prisutno i kod većih giganata.
Nema nista vise opelovski nit ce kad imat. Za staru gardu koja je vozila opele je to lose, za nove vozace mozda i ne, oni svakako nista ne pamte sto je vezano za opele, pa ni koroziju
canvra888 wrote: ↑22/04/2024 18:10
Ja koliko vidim da je u ovoj recenziji i Leon i Astra dobila više bodova za voznu dinamiku. Toliko o vozačkom autu...
I 216 km/h top speed za 186 konja u kompaktu je kriminalno loše.
ti ocigledno nisi nikad sjeo za volan jedne mazde pa kenjas po obicaju, to vozna dinamika im je vjerovatno sto ne moraju mjenjac koristi u tom leshicu i sto su oba turbo, pa poklopi i ide to laga, mjenjac im i ne treba..
cuj astra bolja dinamika, da nisam vozio obje vjerovao bi
jest i on nasao, mazda najvise gubi u prakticnosti ako je hatch, nema mjesta, mogli su je komotno i sa 2 vrata napravit
canvra888 wrote: ↑22/04/2024 18:10
Ja koliko vidim da je u ovoj recenziji i Leon i Astra dobila više bodova za voznu dinamiku. Toliko o vozačkom autu...
I 216 km/h top speed za 186 konja u kompaktu je kriminalno loše.
Katalog trpi svasta i našiljen tacho, vidio sam oktaviju na satu 240 a stvarnih 210.
I zaboli me najzad je li 216 ili 221 ili 224, svakako ce do 200 doci debelo brze od tu svih, neka oni nabiru ona zadnja 3km/h po 3 dodatne minute