Ja ti skidam kapu.suspect_zero wrote: ↑21/04/2024 01:42Jah, misliš izvukla sam je kroz ono prozorče i šaka-nos-patos![]()
Nije bilo drame niti teatralno ništa, jasno i kulturno sam prvo pitala gospođu mogu li joj pomoćielem ja sam tada počela spominjati pravo na zaštitu potrošača, inspekciju, RAK (lupala šta mi je palo na pamet), da ako žena ne zna skinuti taj uređaj (vjerovatno resiver ili modem) da mogu poslati ekipu koja ga je i postavila (to sam znala da može jer nama dođu zamjene bez ikakvih problema) onda sam rekla da gospođa može i prekinuti ugovor sa njima i preći kod drugog operatera (moja tv, logosoft)....na pomen drugog operatera uključio se kolega i stišao situaciju i zamolio gospođu da on to riješi i da će dobiti najmanji čini mi se duo paket.
Ne volim ovakve situacije i uvijek se preispitujem da li pretjeram, možda nije moje da se miješam....nisam bila tu sama, mogla sam kao i ostali....deri penzionere mene tuđa muka ne dotiče.
Postao sam osjetljiv na starčiće, "svi" ih varaju, "svima" smetaju, oni uplašeni, pritisla starost, bolest, ne mogu se snaći, a lešinari kruže.
Svaka ti čast.