Athlon64 wrote: ↑21/04/2024 02:02
John Cleese wrote: ↑21/04/2024 02:00
Athlon64 wrote: ↑21/04/2024 01:45
Prvo obraćaj se s poštovanjem jednoj nastavnici i gospođi.
To prvo treba da se naučiš, a ne da je nazivaš tukom - to ipak govori o tebi više nego o njoj.
Napisao sam već šta nas je ta gospođa
vjeroučiteljica učila.
A tebe je neko očito zlostavljao u školi kao malog kad si tako frustriran. Možda ovi što su govorili babo?
Prvo, ne obracam se njoj nego tebi i tuka je termin koji savrseno opisuje glupacu koja djecu uci diskriminaciji uceci ih kako je
jedino ispravno obracati se ocu
Drugo, to cemu vas je na tom casu tako lijepo "naucila" ne spada u gradivo kojim bi se ona trebala baviti, jer vam nije predavala maternji jezik nego abrahamske nebuloze kojih ima i previse da bi se morala baviti icim drugim, a ipak se, eto, bavila
Trece i sam sam se svom ocu nerijetko tako obracao (i ne samo tako) - iz zafrkancije, doduse, ali ipak
I na kraju, nisam isfrustriran, hvala na pitanju - samo ne mogu takvih stupidarija
Čim imaš takav stav o vjeronauci, jasno mi je o kako teškoj frustraciji se tu ipak radi.
Još ćeš se žaliti što je na času islamske vjeronauke učila djecu da je "Islam jedina ispravna vjera"
Koncert Lepe Brene i ojha... to je za tebe.

Pa naravno, jer zasto bih inace imao takav stav o vjeronauci - ukratko, ovdje je jasno samo u kojoj mjeri ispiranje mozga nebulozama moze onesposobiti ljude
Nego, vidim da si izuzetno pronicljiv i izrazito inteligentan - sta mislis, sta bi to moglo prouzrociti frustraciju vjeronaukom?
Necu se zaliti na bilo sta sto spada u gradivo rezervirano za predmet koji vam je ta tuka predavala, kad su vec dopustili taj cirkus u drzavnim skolama
Brena... Sad me vec pomalo razocaravas

U usporedbi sa spomenutom umEtnicom, ipak preferiram slusanje ilahija, a poneku kasidu cak znam i zapjevati u odgovarajucem drustvu i raspolozenju