Je li to prijetiš ili obećavaš
Bajke su na drugoj polici.
Moderator: anex
Ja danas probao neki novi quatro colori, nelose. Ukusi koje volim al cigani ukinuli onaj mrvljeni keks/stavec i cokoladni preliv. 9.5 kermasa.dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 19:25 Sit gladnom ne vjeruje ili neka je meni dobro.
Ali jebo to, primjetih u Hosi nema vise sladoleda ko prosle godine, samo Ledo![]()
Preskupi Ledo. Bjese prosle godine poljskih i ceskih sladoleda, pristojna cijena, sad samo Ledo od 10km i vise. Mozda slucaj samo u mom lokalnom HosETu.
Idi u megadiskont i probaj njihove sladolede, domaca proizvodnja..nisu skupi, a vrlo solidni. imas cak i neke akcije kupis 1 veliku kutiju, druga manja gratis..dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 19:25 Sit gladnom ne vjeruje ili neka je meni dobro.
Ali jebo to, primjetih u Hosi nema vise sladoleda ko prosle godine, samo Ledo![]()
Preskupi Ledo. Bjese prosle godine poljskih i ceskih sladoleda, pristojna cijena, sad samo Ledo od 10km i vise. Mozda slucaj samo u mom lokalnom HosETu.
Ma super je taj sladoledkonektovan wrote: ↑16/04/2024 22:19Idi u megadiskont i probaj njihove sladolede, domaca proizvodnja..nisu skupi, a vrlo solidni. imas cak i neke akcije kupis 1 veliku kutiju, druga manja gratis..dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 19:25 Sit gladnom ne vjeruje ili neka je meni dobro.
Ako je magic ice,..onda je isti.tap3ah75 wrote: ↑16/04/2024 22:34Ma super je taj sladoledkonektovan wrote: ↑16/04/2024 22:19Idi u megadiskont i probaj njihove sladolede, domaca proizvodnja..nisu skupi, a vrlo solidni. imas cak i neke akcije kupis 1 veliku kutiju, druga manja gratis..dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 19:25 Sit gladnom ne vjeruje ili neka je meni dobro.
Ako je to isti što ga po Bestu prodaju
2+1 manja - 14 KM
1 Veliki+Ona ledena tortica 10 KM
Takve su cijene u Bestu, u MD je mozda za marku i jeftinije.
Sladoled nije sekunde lošiji od LEDO quatro
Ja sam kod svog platila 32KM balans,nove ventile,montazu,demontazu na vozilo i premontiravanje guma na felge jer nemam drugi set.
Ukoliko si u sarajevu posjeti brata
Code: Select all
https://www.google.com/maps/place/AutoKlinika+Kajimovic,+Kasindolska+do+48,+Ilid%C5%BEa+71210/@43.8319636,18.3188374,13z/data=!4m6!3m5!1s0x475f4bccaf7ef1a3:0x8cf019a03a48cd0b!8m2!3d43.8319636!4d18.3188374!16s%2Fg%2F11h_dwvqm9?gl=ba dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 16:10 U BiH ne postoji maslac ispod 5 km.
Ono sto se prodaje za 3 marke nije maslac, a ni puter.
Jeftiniji nam ne treba jer mi smo bogata zemlja.

Svima puna usta najugrozenijih dok se foruma satima svakog radnog dana.
Nisu lose te slaje. Vec sam pisao o njima.tap3ah75 wrote: ↑16/04/2024 22:34Ma super je taj sladoledkonektovan wrote: ↑16/04/2024 22:19Idi u megadiskont i probaj njihove sladolede, domaca proizvodnja..nisu skupi, a vrlo solidni. imas cak i neke akcije kupis 1 veliku kutiju, druga manja gratis..dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 19:25 Sit gladnom ne vjeruje ili neka je meni dobro.
Ako je to isti što ga po Bestu prodaju
2+1 manja - 14 KM
1 Veliki+Ona ledena tortica 10 KM
Takve su cijene u Bestu, u MD je mozda za marku i jeftinije.
Sladoled nije sekunde lošiji od LEDO quatro
Šta predlažeš?_BataZiv_0809 wrote: ↑19/04/2024 08:16Svima puna usta najugrozenijih dok se foruma satima svakog radnog dana.
Pa i nismo bili jeftiniji ni tad u svemu. U medjuvremenu je sve poskupilo pa i uvoz, ne vozi ti ni kamiondzija za istu platu robu iz EU danas i 2018. Plus nasi lopovi koji jesu dio price ali ne jedini.dječak sa šibicama wrote: ↑16/04/2024 18:36Trappist wrote: ↑16/04/2024 18:35pa uvozilo se i prije 4 godine kad smo bili jeftiniji od euJavier Pena wrote: ↑16/04/2024 16:12 Uvesti hranu nije jeftino. A takvo je 80% proizvoda po policama.![]()
![]()
to sam vise puta napisao, ali vjesto izbjegavaju odgovor
Da budemo manje licemjeri.
Tuzna istina o svemu sto si napisao.teskeredzic_22 wrote: ↑16/04/2024 18:14Zato je sad blagostanje.tramvajtrojka wrote: ↑16/04/2024 17:19vjecno kukanje kako se nema, i onda kasnije kako se hadzija po srednjoeuropskim destinacijama i zalba za povecanje marzi na visoko tarifnu robu![]()
neki kratki opis klixovih forumasa
, ljudi mentalno i dalje zive u periodu od 2005-2010e kad smo bili kao narod i drzava goli jad i bijeda
![]()
Gotovo niti jedan mali gradić nije opstao , sve društveno popljačkano , opuhano , sjebano ili srušeno još u ratu.
Ljudi bježe u inostranstvo ili trče u par najvećih gradova
Opstali gradići poput Banovića ili Kakanja uprkos sistemu jer je sistemu potrebna energija iz tih gradova.
Sarajevo devastirano, na sve liči osim na grad ugodnog življenja , GRAS nikako da se raspadne ili ugasi pa da se formira nova firma samo se usisavaju zdrave budžetske pare koje i dalje volšebno nestaju , nema alternative automobilima , kolaps , gužve , zsgušljivo , favele netaknute , infrastruktura kroz favele gora nego kad su nastajale , nagužene staklena-armaturna čudovišta na svakom tragu zelene površine gdje se moglo zasrati , vrlo malo učešće realne proizvodnje čak i najjednostavnije poput prehrane u ukupnom stvaranju , sport na nuli , kultura uz rijetke izuzetke na mrtvoj periferiji , obraz koliko - toliko čuvaju Opera i Pozorište , sav sadržaj se svodi na tursku i sandžačku ponudu hrane i drangulija na Čaršiji kako bi se legalno odrali turisti "zbog lokacije", nargile, pokoji restoran na glavnoj šetnici koji ima fiktivne fiskalne kase , raja guli po deset sati da bi okrenula dan za danom i zatvorila svoja blindo vrata oko 18:00 ako već ne odluči da prošeta po SCC ili BCC.
Ma raj je od 2010 a kako je trojka došla prosto je grehota pokazati prstom na bilo šta. I sramota.