Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Žrtava fašizma 7, prekoputa.
Kod kotlovnice na Otoci.
I nije im mala dizalica, već stupna. Rade vulkanizer i praonica sigurno i nedeljom sada, a čini mi se i mehaničar.
drug_profi wrote: ↑14/04/2024 00:19
Kod kotlovnice na Otoci.
I nije im mala dizalica, već stupna. Rade vulkanizer i praonica sigurno i nedeljom sada, a čini mi se i mehaničar.
A tu je ona praonica zuta…neka pcelica na njoj mescini
drug_profi wrote: ↑14/04/2024 00:19
Kod kotlovnice na Otoci.
A tu je ona praonica zuta…neka pcelica na njoj mescini
Pa profa, tek se sad hvalis?!
Haj nek je sa srecom...
Hvala. Tražio sam nekih mjesec-dva, uzeo u obzir samo budžet i da bude automatik, marka i model manje bitan.
Kako su mi napričali i navukli neku šuhvu, sve osluškujem svaki zvuk, kontam sa'će da krepa. Nissan Qashqai automatik, to je priča kao da se mjenjač kvari svakih par dana.
Nema labavo kod profe.
Kazu slabe plate u prosvjeti a Qashkai se kupuje.
Daj koji detalj profesore, godiste, kilometraza, motorizacija, pogon, cijena ako nije poslovna tajna.
2011. god., 2.0 dCI 110 kW, 4×4. Išao naširoko: automatik do 18.000 i na kraju izbor pao na ovog pa šta mi bude.
Tako sam i na fakultetu: sve se žalim kako nisam dobro spremio pa položim. Logika: bolje je očekivati najgore pa pogriješiti.
Scheduler wrote: ↑14/04/2024 22:23
Je li neko radio u unitradeu veliki servis za vw, iskustva?
Svaki redovni servis je ok…raja se zalila na neke kvarove da nisu znali napravit…ja imam dobra iskustva
I ja imam korektna iskustva za zamjenu guma i mali servis ali nisam siguran koliko su strucni za druge stvari pa me zanima ako je ko radio je li imao problema