Svega
Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Moderator: _BataZiv_0809
- Bloo
- Globalna šefica
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Truba
#2678 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Beacon 23 tak tak...ne vidim ne osjecam unutarnju motivaciju likova...nit gdje gone niti sta
Slicno mi je s Halo
Slicno mi je s Halo
- Truba
#2679 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Halo gledljiv i na momente super
Ali pola ne kontam
Sta ce biti s 3.sez?
Estetika igrica 100% pogpdjena?
Ali pola ne kontam
Sta ce biti s 3.sez?
Estetika igrica 100% pogpdjena?
- Peacean
#2680 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Fallout serija treba da izađe danas ili sutra, već pokupila dobre kritike kod recenzenata
- Truba
#2681 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
dobre ocjene fallouta
ali meni ono liči na zajebanciju kad vidim poster i ostalo
nikad nisam bio fan igrica
ali meni ono liči na zajebanciju kad vidim poster i ostalo
nikad nisam bio fan igrica
- karanana
#2682 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
pogledo prvu epizodu. nako, solidan pocetak ali u drugom dijelu se upoznajemo sa nekim novim karakterima gdje nista nisam skonto. ovo jeste ko neki comic strip, ima neke komedije i zajebancije. neka mjesavina buducnosti i proslosti kad pogledas tehniku koju imaju.
nikad igricu nisam igro nit sam sta znao o igrici.
nikad igricu nisam igro nit sam sta znao o igrici.
- Pandakonda
#2683 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Bazirano na istoj mangi/animeu samo sto je radnja u Juznoj Koreji i sve se paralelno desava kao i u Japanu samo prati drugu pricu. Serija je meni super, efekti su bas dobro urađeni i jedina je mana sto ima samo 6 epizoda Netflix je bas dobro krenuo sa ovim adaptacijama (avatar, one piece, sad parasyte) i valjda bude druge sezone
- Nepenthe11
#2684 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Auuu, to je zanimljivo pošto je Parasyte: The Maxim prejak anime. Svakako sam mislio gledat, a sad pogotovo.Pandakonda wrote: ↑11/04/2024 15:14 Bazirano na istoj mangi/animeu samo sto je radnja u Juznoj Koreji i sve se paralelno desava kao i u Japanu samo prati drugu pricu. Serija je meni super, efekti su bas dobro urađeni i jedina je mana sto ima samo 6 epizoda Netflix je bas dobro krenuo sa ovim adaptacijama (avatar, one piece, sad parasyte) i valjda bude druge sezone
- Pandakonda
#2685 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
U sustini Maxim se desava u Japanu dok je Grey paralelno u Koreji gdje se ista invazija gleda samo iz druge drzave i prati drugog lika. Necu ti spoilat ali ces se obradovati na kraju ako ti se Maxim svidioNepenthe11 wrote: ↑11/04/2024 15:16Auuu, to je zanimljivo pošto je Parasyte: The Maxim prejak anime. Svakako sam mislio gledat, a sad pogotovo.Pandakonda wrote: ↑11/04/2024 15:14 Bazirano na istoj mangi/animeu samo sto je radnja u Juznoj Koreji i sve se paralelno desava kao i u Japanu samo prati drugu pricu. Serija je meni super, efekti su bas dobro urađeni i jedina je mana sto ima samo 6 epizoda Netflix je bas dobro krenuo sa ovim adaptacijama (avatar, one piece, sad parasyte) i valjda bude druge sezone
Neces se pokajati, svakako je samo 6 epizoda za prvu sezonu. Serija je bas dobre ocjene dobila mada ne bi bio prvi put Netflixu da otkaze seriju iako ima dobar rejting
- Nepenthe11
#2686 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
@Pandakonda
Jedva čekam
Jedva čekam
- Peacean
#2687 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Dobar Fallout
Za mene kao ljubitelja tog univerzuma baš fino legao.
Za mene kao ljubitelja tog univerzuma baš fino legao.
- Truba
#2688 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
ne razumijem koja je poanta broja epizoda i njihova trajanja ako sve izbace isti dan
ja sam prvu ep FOLAUTA stao na 33. minuti...nakon pokolja...
sam određujem duljinu i trajanje pojedine epizode
onako... sterilno ušminkano...retro...dosta humora...ne znam nisam odlučio
ja sam prvu ep FOLAUTA stao na 33. minuti...nakon pokolja...
sam određujem duljinu i trajanje pojedine epizode
onako... sterilno ušminkano...retro...dosta humora...ne znam nisam odlučio
-
#2689 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
zasto ovo nisu zimus izbacivali? zasto sada kada trava raste kao luda?
- dječak sa šibicama
#2690 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Izdrzao epizodu i pol Fallouta, tacno se vidi da rezira covjek koji je rezirao i Westworld, retrofuturizam moze biti puno bolji od ovoga.
Suvise karikaturalnih likova, bezvezne scene nasilja, prica tanka, humor nit smrdi nit mirise, mislim da ce u ovome uzivati samo ljubitelji igrice. Nisam je nikada igrao, pa necu ni seriju zavrsiti.
Suvise karikaturalnih likova, bezvezne scene nasilja, prica tanka, humor nit smrdi nit mirise, mislim da ce u ovome uzivati samo ljubitelji igrice. Nisam je nikada igrao, pa necu ni seriju zavrsiti.
- yoda82
#2691 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Meni je odlična serija. Nisam igrao igrice, a opet mi je pravo legla. Iskreno kad me pitaš šta mi je bilo baš super, ne bi znao reći, ali činjenica da za 2-3 dana pregledao komplet sezonu, što mi se ne dešava ni sa puno "kvalitetnijim" serijama meni dovoljno govori.dječak sa šibicama wrote: ↑13/04/2024 19:37 Izdrzao epizodu i pol Fallouta, tacno se vidi da rezira covjek koji je rezirao i Westworld, retrofuturizam moze biti puno bolji od ovoga.
Ne pamtim kada sam zadnji put gledao epizodu za epizodom nečega.
- Peacean
#2692 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Izašao Rebel Moon Part 2. Baš da vidimo hoće li biti bolji od prvog dijela.
- Ateista
- Truba
#2694 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
negledljiv prvi
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2695 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Prije desetak dana slucajno motajuci kanale naletim na sami pocetak serije i to onaj svemirski dio i vidim Lenu. Hajd malo da bacim oko i cinimi se na nije lose- Ko je gledao nek baci utiske.
- Nepenthe11
#2696 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Nije loše, nije ni dobro nešto puno. Bolje od ocjene sigurno, valjda je i to prema nekoj knjizi pa su neki zapjenili što se ne poklapa s njihovim doživljajem iste.
Lena ko Lena, ona je vrh glumica i svoje je uradila.
Zbog nje ssm i pogledo, i'm a simple man, i see Lena+SF, i watch that shit
Meni je nekako bilo dosadnjikovo bilo i previše mi je na momente jeftino izgledala sa dosta bezveznih glumaca i glume.
Vrijedi pokušat pogledat ipak
- Truba
#2697 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Druga sezona je cudo
Nigdje lene
Radnja oko AI unutar virtuale
Nigdje lene
Radnja oko AI unutar virtuale
- Nepenthe11
#2698 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Kud prije druga
Evo ovaj prepotenko je napravio svoju tier listu SF-a ako niste vidjeli. Bio sam pre-annoyed potpuno opravdano.
Evo ovaj prepotenko je napravio svoju tier listu SF-a ako niste vidjeli. Bio sam pre-annoyed potpuno opravdano.
- Truba
#2699 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Gospode šta je ono kakva je ono tuča između podzemljakinje gula i oklopnog viteza u Folautu
kakva je ono kampy komedija i treščina...šta je ono...
beznosati izbi nogu liku niko ga ne može roknut
fajt s vitezom odron
šta je ovo pleme mu
kakva je ono kampy komedija i treščina...šta je ono...
beznosati izbi nogu liku niko ga ne može roknut
fajt s vitezom odron
šta je ovo pleme mu
- Praetorious
#2700 Re: Preporuka za dobru SF Seriju ili film
Beacon 23 druga sezona počinje ići stopama druge sezone Star Drek - SNW - ode sve u Tri Krasne...
Još imaju fore da se vrate u neko normalno stanje, ali jbg kad primijeniš princip GOT-a i pobiješ sve glavne likove onda je teško izvući se iz šita. Predugo im traje da ponovo ubace u brzinu, samo melju zupčanike u leru i ne miču se s mrtve tačke.
Ja se bacam iznova na Star Trek Enterprise (ovaj put napisano sa T ne sa D - bitna razlika) da obnovim gradivo. Imam negdje na DVDima tu seriju ali ko će to tražiti. Skidam iznova sa torrenta, pa ću lagano da meračim... Samo ja, kikiriki i T-Pol - ostali likovi mi ne trebaju
Još imaju fore da se vrate u neko normalno stanje, ali jbg kad primijeniš princip GOT-a i pobiješ sve glavne likove onda je teško izvući se iz šita. Predugo im traje da ponovo ubace u brzinu, samo melju zupčanike u leru i ne miču se s mrtve tačke.
Ja se bacam iznova na Star Trek Enterprise (ovaj put napisano sa T ne sa D - bitna razlika) da obnovim gradivo. Imam negdje na DVDima tu seriju ali ko će to tražiti. Skidam iznova sa torrenta, pa ću lagano da meračim... Samo ja, kikiriki i T-Pol - ostali likovi mi ne trebaju